Mooie Vrouwen Verleiden Door Jouw Fashion Style

Mooie Vrouwen Verleiden Door Jouw Fashion Style

Hi, hoe gaat het met je? Goed aan de weg aan het timmeren om mooie vrouwen te verleiden?

Een tijd geleden heb ik het met je gehad over de bekende ‘friendzone’. Om de post terug te vinden, kijk even hier. Ik hoop dat je sindsdien wat meer aantrekking hebt mogen ondervinden van al het vrouwelijk schoon en dat je afgelopen tijd niet in de ‘friendzone’ bent beland. Daadwerkelijk vrouwen verleiden blijft natuurlijk beter dan het aanhoren van die mooie ‘lets-just-be-friends’ praatjes.

Vandaag ga ik het hebben over fashion. Leuke kleding uitkiezen, een (congruente) identiteit hiermee uitstralen… het kan allemaal best wel eens een probleem zijn. Ik heb in mijn leven veel personen gezien die stoeien met fashion. Het is ook weer typisch iets waar mannen over het algemeen niet mee op zijn gegroeid. ‘Kan fashion nou echt zo veel bijdragen aan het verleiden van mooie vrouwen?’ is een vraag die ik best vaak hoor.

Het eerste probleem dat veel mannen hebben met het leren kijken naar de nieuwste mode is het volgende. We denken nogal eens dat kennis van fashion gelijkstaat aan het zijn van gay of ‘vrouwelijk’.

 

Dit is niet waar. Zorg dat je dat idee nu uit je hoofd verbant. Het is onzin. Een interesse in fashion zorgt er voor dat mooie vrouwen interesse in jou krijgen en zich graag door jou willen laten verleiden. Wees daar maar niet bang voor!

Ik heb eigenlijk al redelijk wat geschreven over fashion, ook in mijn boek “Zelfvertrouwen met Vrouwen”.

Een ding dat goed werkt is het hebben van een rolmodel.

Dit is er aan de hand met fashion, kleding en mode. Het lijkt nogal moeilijk in het begin, maar er zijn een aantal eenvoudige shortcuts om fashion in te zetten en daarmee snel mooie vrouwen te verleiden. De kansen zijn aanwezig dat je op dit moment nog niet echt oog hebt voor fashion. Het zal ook wat tijd kosten om hier gevoel voor te ontwikkelen. In de tussentijd kun je het nog steeds prima doen door mensen in de media te analyseren. Focus je aandacht eens op datgene wat je ziet en wat je aantrekt in hun kledingsstijl. Voorlopig kun je simpelweg datgene kopiëren dat zij dragen en dit zelf gaan dragen.

Iedereen die jij op TV of in een film ziet, draagt kleren die geselecteerd zijn door een professionele stylist. Dit is gecheckt en weer ge-recheckt op kleur, vorm, stijl, etc.

Je kunt dus veel leren van het simpelweg evenaren van kledingstijlen uit de media. Twee vliegen in een klap is natuurlijk een film als ‘Hitch’ bekijken en ook nog eens zien hoe deze gast zonder problemen mooie vrouwen kan verleiden :).

In de volgende posts ga ik het hebben over voorbeelden van sexy stereotypen en enkele waargebeurde verhalen. Tot die tijd:

Have fun met het verleiden van mooie vrouwen! Laat mij weten hoe het gaat!

Cheers,

SmoothDoc

Gratisversiertipsomvrouwenteversieren

You can leave a response, or trackback from your own site.