Mooie Vrouwen Verleiden Met Casanova Bootcamp! (Interview 2 van 3)

Mooie Vrouwen Verleiden Met Casanova Bootcamp! (Interview 2 van 3)

Interview Casanova Bootcamp Met Thom!

Vandaag het tweede interview. Dit keer met Thom, de student van coach Tom.

Vergeet vanavond niet te kijken naar Casanova Bootcamp en zie hoe zij grote sprongen maken met het verleiden van mooie vrouwen!

Wil ook jij grote sprongen maken met vrouwen, nu, direct? Bestel ons boek Zelfvertrouwen met Vrouwen

“Hoe heet je, en hoe oud ben je?”

 Thom, 25 jaar.

“Wat doe je in het dagelijkse leven?”

Studeren, bier brouwen, Aikido, motor rijden/sleutelen.

“Hoe kwam je er zo bij om het programma Casanova Bootcamp mee te doen?”

Ik was al een tijdje op zoek naar die stok achter de deur, en toen kwam het mailtje van het castingbureau waar ik nog stond ingeschreven, dat ze mensen zochten, met om eerlijk te zijn de omschrijving van mij erbij.

“Wat verwachtte je van je deelname het programma Casanova Bootcamp?”

Om heel eerlijk te zijn: mij helpen, ik wist nog niet hoe en met wat, maar ik zou hoe dan ook aan mijzelf werken.

“Had je al eerder geprobeerd er iets aan te doen?”

Al een tijdje bij een psycholoog gelopen, vanwege andere en dezelfde problemen, dus ja, maar als ik heel eerlijk ben is het heel gemakkelijk om advies te krijgen en er niets mee te doen, maar als er opeens een coach, camera’s en medegenoten bij staan dan is de motivatie om de volgende stap te zetten een stuk groter.

“Kun je niet gewoon jezelf zijn. Is een programma zoals Casanova Bootcamp wel nodig om mooie vrouwen leren te verleiden?”

Ik denk dat ik een deel hiervan al heb beantwoord in de vorige vraag, maar om jezelf te zijn moet je jezelf durven te laten zien, en dat is lastig als je zelfvertrouwen mist.

“Wat was er dan verkeerd aan je vroegere zelf?”

 Het geloof dat ik niet goed genoeg was voor anderen, andere jongens waren altijd meer geschikt voor dat ene meisje wat ik leuk vond.

“Wat vind je van vrouwen?”

 Het blijven toch mooie vreemde wezens, waar mannen niet zonder lijken te kunnen. Misschien verandert die mening wel als ik weer een relatie heb.

“Is die mening over vrouwen verandert na het programma, en zo ja hoezo?”

 Nee, de mening over mezelf en hoe ik vroeger communiceerde met hun wel. Wat wel nieuw voor me was is dat vrouwen heel goed erop reageren als je open en eerlijk bent.

“Wat vindt je grootste uitdaging in het verleiden van vrouwen?”
Dat blijft toch het versieren, ik kan ze nu aanspreken, een goed gesprek houden, een leuke avond hebben, maar verder gaan dan dat blijft toch nog het lastigste gedeelte, maar in tegenstelling tot vroeger weet ik nu wel hoe ik dat zou moeten doen, het is nu niet meer (in mijn ogen) onmogelijk.

“Kun je iets vertellen over de coaches, en hoe ze van elkaar verschillen?”

De datingcoaches waren heel relaxed, gaven een veilig gevoel, iets wat erg mooi was, is wat ze als eerste zeiden: “Jullie zijn nummer 1, niet Casanova Bootcamp.” En dan heb je Tom (mijn coach) heel relax en energiek, maar altijd: doe wat jij je prettig bij voelt, zelfs als ik me niet prettig voelde dan toch weer even een steun in de rug geven. Wist altijd het juiste te zeggen om mij weer dat kleine beetje beter te laten voelen. Van de andere coaches heb niet zo een goed beeld, omdat ik hun minder heb meegemaakt.

Het beeld wat ik van Caspar kreeg is ook heel relax, rustig, Roderik is daarentegen meer een go-getter.

“Wat is het meest opvallende wat je hebt geleerd in Casanova Bootcamp rondom mooie vrouwen verleiden”

 Begin een goed gesprek met “Hoi.” Geen openingszin maar gewoon: “Hoi, Hoe gaat het?” of “Hoi, ik ben Thomas, wie ben jij?”.

“Heb je nu meer contact met vrouwen?”

Ja, laatste keer dat ik uit ging, ik praat nu veel makkelijker met ze, initieer makkelijker contact.

“Wat is de invloed van de coaches daarin geweest?”

 Ik denk die drie weken training, maar dat weet ik niet zeker(zei hij sarcastisch).

“Wat vond je van Tess Milne? Heeft ze jullie als vrouw nog beter kunnen helpen, met bijvoorbeeld andere inzichten? Of hadden jullie liever toch een man als presentator van het programma gehad?”

Tess was geweldig, heel meelevend met wat wij allemaal meemaakten. Het mooiste vond ik nog wel het verschil tussen toen we haar voor het eerst zagen, wij nog angstig enzo, maar naar mate de tijd vorderde leerde wij niet alleen communiceren met vrouwen, maar ook met haar. Zij was natuurlijk een van de eerste die kon opmerken of wij meer open werden. En het was ook gewoon heel leuk om met haar te praten, over het leven buiten de camera’s om, etc. Ik denk dat als we een man als presentator hadden gehad, dat het toch heel anders(slechter) was geweest, ik denk dat het voor een man makkelijker is om tegen een vrouw open te zijn over wat hij voelt dan tegenover een man. En dat was juist wat mij moesten kunnen, ons openstellen, leren communiceren.

“Is jullie verwachting ten aanzien van het programma uitgekomen? Ben je nu een echte Casanova?”

Ja, ik heb nu de tools om in ieder geval de mogelijkheid te benutten dat ik mijn toekomstige droomvrouw niet aan mij voorbij laat gaan.

Nogmaals, kijk vanavond naar Casanova Bootcamp en zie hoe deze jongens mooie vrouwen verleiden!

Morgen lees je een review van de eerste uitzending van Casanova Bootcamp.

Cheers,

SmoothDoc

ps. Wil je Casanova Bootcamp kennis in een boekje hebben? Bestel vrijblijvend ons vrouwen versieren boek 60 dagen op zicht.

Of schrijf je gratis in op onze nieuwsbrief

briget-maaslandnieuwsbrief

Check ook deel 3 https://www.meesterversierder.nl/mooie-vrouwen-verleiden-met-casanova-bootcamp-interview-3-van-3/

You can leave a response, or trackback from your own site.