Review Casanova Bootcamp Uitzending #1

Review Casanova Bootcamp Uitzending #1

We hebben ze gisteren kunnen zien, Tim, Thom en Thomas. De coaches van Casanova Bootcamp gaan aan de slag om deze drie jongens om te toveren tot ware casanova’s. Dagelijks worden deze jongens geholpen door de drie coaches, zodat zij uiteindelijk ook mooie vrouwen kunnen versieren.

Wie zijn de aankomende casanova’s?

Thomas heeft moeite met de eerste stap zetten. Hij heeft een vriendin gehad voor 4 jaar die hij aantrof met een andere jongen in bed.

Tim is lang gelovig geweest en heeft daardoor weinig seksuele ervaring, ook niet met zoenen. Contact met vrouwen is voor hem minimaal geweest tot nu toe. Mooie vrouwen versieren zat er voor hem lange tijd niet in.

Thom is biochemicus en heeft een eigen bierbrouwerij. Hij is niet heel goed met vrouwen. Wanneer hij gecast wordt zegt hij slechts ‘hoi’ en houdt het daarbij… hij slaat helemaal dicht. Hij denkt te veel na en komt zijn hele leven al thuis in een leeg huis zonder dames en vrouwen om zich heen. Hij is nog maagd en heeft geen ervaring in het versieren van mooie vrouwen.

Ze waren allemaal geïmponeerd door Tess Milne, de presentatrice van Casanova Bootcamp.

Wie zijn de Casanova Bootcamp coaches?

Roderik is gespecialiseerd in NLP en coacht ook talenten en modellen op de New York Fashion week. Hij vindt het pijnlijk als mensen hun dromen niet nastreven. Hij is vooral opgeleid in een speciale vorm van NLP met een tijdslijn.

Tom Gorny is een coach van Masterflirt en werkt hier bij. Hij geeft trainingen over leiderschap en gedragsverbetering. Het is vooral een NLP coach, als is hij niet gecertificeerd als NLP-coach (wel als master practioner).

Caspar is sociaal psycholoog en promoveert op dit moment op empathie. Hij vindt Casanova Bootcamp geslaagd wanneer mensen integer worden en zichzelf durven bloot te stellen daarmee echte warmte en liefde kunnen ervaren.

Casanova Bootcamp

Het verschil wordt gemaakt om je persoonlijk te ontwikkelen in tegenstelling tot openingszinnen en trucjes te leren. Mooie vrouwen versieren met trucjes houd je eventjes vol, zijn de coaches van mening, maar daarna kun je haar niet houden omdat je je maskertje niet eeuwig op kunt houden. Dit is direct in lijn met ons boek ‘Zelfvertrouwen met vrouwen’.

Wanneer de jongens in het diepe worden gegooid begint het pas echt. Wat doen deze jongens die nooit vrouwen aanspreken, wanneer ze dit nu opeens wel moeten doen?
Thom stapt naar binnen, haalt een biertje, en durft verder niet de meid aan te spreken die er in de ogen van de coaches verveeld uit ziet.

Zo was er een scène te zien, waarin Thom een kroeg binnenliep en de meid hem per direct de rug toe draaide. Vreselijk om zoiets te zien, laat staan zelf mee te maken! Onbedoeld geeft hij de vrouwen een heel vervelend gevoel.

Daarna is Thomas aan de beurt, met zijn gespannen schouders. Hij straalt uit dat hij niet open staat voor het gesprek, ondanks zijn tegengestelde bedoelingen.


Tim gat de bar in en gaat meteen zitten. Hij voorkomt wel dat hij gaat praten met Thomas, en spreekt een meisje aan. Hij spreekt een meid aan over zijn roze shirt. Hij maakt ze aan het lachen.

Vervolgens doen de coaches het versieren voor. Mooie vrouwen versieren kunnen ze als geen ander, en dat blijkt! Roderik doet een gedachtenexperimentje, Tom laat meiden dansen en neemt de hele aandacht op zich, en Caspar legt iets uit over de lengte van de vingers op een hele warme, intense manier.

De volgende dag worden de jongens gecoached en kunnen ze iets beter een meid aanspreken.

Caspar’s uitdaging is om jezelf te laten zien zoals je bent. Echt contact is er door integer en eerlijk te zijn.

Coach Tom verbetert het zelfbeeld van Thom door hem in te laten zien wat er gebeurt als hij 10 jaar verder zou zijn zonder iets hieraan te doen.
Roderik gaat aan de slag met Thomas. Thomas is bereid om zijn twijfels aan de kant te zetten om nieuwe dingen te leren.

Die avond plukken ze alledrie de vruchten van Casanova Bootcamp. Het echte mooie vrouwen versieren komt steeds dichterbij…

Meer in de volgende aflevering waar je kunt zien hoe deze jongens langzaam veranderen in casanova’s en meester worden in het versieren van mooie vrouwen.

Voor het versieren van mooie vrouwen kun je ook een kijkje nemen in ons boek voor meer zelfvertrouwen  vooral met vrouwen!

Ciao,

SmoothDoc

Kijk ook eens op onze nieuwsbrief vrouwen versieren

Voor deel 2: https://www.meesterversierder.nl/review-casanova-uitzending-2/

You can leave a response, or trackback from your own site.