Mooie Vrouwen Verleiden Met Casanova Bootcamp! (Interview 3 van 3)

Mooie Vrouwen Verleiden Met Casanova Bootcamp! (Interview 3 van 3)

Interview Casanova Bootcamp Met Thomas! Wil je eerst deel 1 lezen, dat kan klik op de link:

https://www.meesterversierder.nl/mooie-vrouwen-verleiden-met-casanova-bootcamp-interview-1-van-3/

Genoten van de bespreking over de uitzending? Je kennis rondom mooie vrouwen verleiden weer verrijkt? Goed zo!

Vandaag zijn we er weer met het laatste interview met Thomas, gecoached door Roderik. Deze post zit vol met leerzame quotes en vrouwen versiertips! Pluk er je vruchten van.

Enjoy!

“Hoe heet je, en hoe oud ben je?”

Thomas.

“Wat doe je in het dagelijkse leven?”

Ik ben manager van een winkel. Daarnaast doe ik veel aan surfen en probeer ik zoveel als mogelijk is, te genieten van alles.

“Hoe kwam je er zo bij om het programma Casanova Bootcamp mee te doen?”

Ik was aan het werk en daar werd gevraagd of er nog vrijgezelle mannen waren die moeite hadden om de juiste vrouw te vinden. Zo is het balletje gaan rollen en voor ik het wist zat ik in Hilversum.

“Wat verwachtte je van je deelname het programma Casanova Bootcamp?”

De insteek voor mij was om mezelf echt helemaal bloot te geven en echt kritisch te gaan kijken wie ik nou ben en waar ik heen wil. Je probeert natuurlijk altijd een verwachting te hebben, in dit geval was dat heel moeilijk’ eigenlijk wist ik alleen dat ik met drie jongens in Een villa zat en dat er 3 coaches bij waren. Achteraf gezien had ik nooit kunnen bedenken laat staan ‘ hopen, wat we allemaal hebben gedaan, om te bereiken waar we voor waren gekomen.

“Had je al eerder geprobeerd er iets aan te doen?”

Ik heb nooit een stap als deze genomen, om hier aan te gaan werken en daadwerkelijk beter te worden in het versieren van mooie vrouwen.

“Kun je niet gewoon jezelf zijn. Is een programma zoals Casanova Bootcamp wel nodig om mooie vrouwen leren te verleiden?”

Het leuke is dat we echt opzoek zijn gegaan naar wie jij bent, wie ben je en wat wil je uitstralen. Feit is dat een ander jou pas kan leren kennen als je jezelf kent. “Gewoon” jezelf zijn is dus prima, maar vraag je zelf eens af “Wie ben ik nou? Wat wil ik uitstralen?”

“Wat vind je van vrouwen?”

Vrouwen zijn leuk.

“Is die mening over vrouwen verandert na het programma, en zo ja hoezo?”

Mijn mening is niet veranderd na het programma, wel merk ik dat ik veel sneller een connectie kan maken met iemand waardoor een gesprek veel vloeiender verloopt.

“Wat vindt je grootste uitdaging in het verleiden van vrouwen?”
Een opening maken tot een gesprek kan al moeilijk zijn (ongeacht wat de uitkomst van het gesprek is) maar probeer eens echt een oprechte connectie te maken met iemand, proberen binnen een oogwenk achter de drijfveren van die persoon te komen, is niet alleen super moeilijk, maar in mijn ogen ook echt het allerbelangrijkst.

“Kun je iets vertellen over de coaches, en hoe ze van elkaar verschillen?”

Best moeilijk om echt de verschillen te noemen, natuurlijk hebben ze allen een eigen persoonlijkheid, maar deze drie weken zijn we allen met maar 1 onderwerp, en doel bezig geweest. Als ik dan toch iets moet noemen. Tom is gewoon echt een gevoelsmens, dit lag mij wel en we maakten ook regelmatig een lolletje met elkaar, alles kon en mocht ook gezegd worden. Casper is een hele goede luisteraar en straalt een stukje rust uit waar menig persoon een puntje aan kan zuigen, hier ligt ook wel echt zijn kracht denk ik. Casper kan heel goed luisteren en van daaruit duidelijke feedback geven. Roderik , mijn coach, sterke persoonlijkheid, toen ik hem voor het eerst zag dacht ik wel even wauw daar staat iemand. Ik kwam er achter dat ik veel overeenkomsten had met Roderik, we hebben hierdoor super goede gesprekken gehad, hij heeft me ook echt wel aangezet tot dingen die ik zelf niet voor mogelijk had gehouden. Ik heb een overtuiging, dat je gaandeweg je leven mensen tegenkomt, of ontmoet die je even met je neus in de goede richting duwen, of je net even de dingen anders laat bekijken. Roderik was voor mij een dergelijk persoon! Mooi om een persoon als deze als leermeester te hebben in het proces rondom mooie vrouwen verleiden.

“Wat is het meest opvallende wat je hebt geleerd in Casanova Bootcamp rondom mooie vrouwen verleiden”

Het meest opvallende wat ik geleerd heb is toch wel, dat het eigenlijk niet uit maakt hoe je een gesprek opent, wat wel heel belangrijk is, is dat je uitspreekt wat je vind en waarom je nou eigenlijk naar diegene toe gaat. Dus niet vragen “He, kom je hier vaker?” Want wees eerlijk wil je dit echt weten? Zeg gewoon wat je ziet’ hee je ziet er leuk uit en ik wil je graag leren kennen.

“Heb je nu meer contact met vrouwen?”

Ik stap nu met een heel ander gevoel een kroeg of discotheek binnen. Een hele mooie quote vond ik “De mensen die binnen zitten zijn je vrienden al, alleen weten ze het zelf nog niet.”  Ook omdat de druk van camera’s etc. nu weg is, ga ik veel vrijer ergens naar binnen, Ik vind het heerlijk te weten dat ik met iedereen die daar op dat moment is een leuk gesprek kan hebben en dat ik nu weet hoe ik dit aan moet pakken.

“Wat is de invloed van de coaches daarin geweest?”

De invloed van de coaches is hierin zeker heel belangrijk geweest, toch is het ook vooral de ervaring die doet leren, het gewoon weg doen, met uiteraard de handvatten die de coaches hebben gegeven.

“Wat vond je van Tess Milne? Heeft ze jullie als vrouw nog beter kunnen helpen, met bijvoorbeeld andere inzichten? Of hadden jullie liever toch een man als presentator van het programma gehad?”

Tess is gewoon super tof, echt een betere presentatrice hadden we niet kunnen hebben. Ik merkte dit vooral door de betrokkenheid die ze bij een ieder van ons had. Ook buiten de camera’s om was ze er voor ons als we er even doorheen zaten. Als vrouw zijnde gaf ze ons wel vaak net even dat zetje door te zeggen: “He jongens wij vrouwen vinden dit gewoon leuk.” Kortom denk ik dat Tess de juiste persoon was voor dit programma, vooral omdat ze gewoon lekker zichzelf is en zegt wat ze vindt.

“Is jullie verwachting ten aanzien van het programma uitgekomen? Ben je nu een echte Casanova?”

Het is echt boven mijn verwachting geweest, dat klinkt cliché, maar echt’ het was geweldig. Ik heb dingen gedaan die ik nooit voor mogelijk had gehouden, ik kan ook oprecht zeggen dat ik een volledig ander zelfbeeld heb na de show. In die zin kan ik met volle overtuiging zeggen dat ik een casanova ben.

De mooiste quote vond ik: “Truth is: everybody is going to hurt you. You just got to find the one’s worth suffering for.”

Wow! Dat was hem dan, het derde interview van Casanova Bootcamp!

Geweldig om te zien hoe deze studenten zo’n hulp hebben gehad met een juiste coach om hen ook het proces rondom mooie vrouwen verleiden eigen te maken!

Super!

Groeten,

SmoothDoc

Wil je ook zoiets gaan meemaken als Casanova Bootcamp. Een jaar lang leren om jezelf te verbeteren en dan niet alleen met vrouwen versieren, met ECHT HEEL JE LEVEN? Klik dan op het plaatje hieronder en ja, dan ga je echt beginnen…eerst maar even kijken, klikken kost je niets toch?

jaarprogramma vrouwen versieren

You can leave a response, or trackback from your own site.