Mooie Vrouwen Verleiden Via Chat (Deel 2 van 3)

Mooie Vrouwen Verleiden Via Chat

(Deel 2 van 3)

Eerste deel 1 lezen: Deel 1: Mooie Vrouwen Verleiden Via Chat

Vandaag deel 2 van “Mooie Vrouwen Verleiden Via Chat”.

 

Vrouwen Verleiden Via Chat: Ingebedde informatie

Inbedden is een krachtige techniek om mooie vrouwen te verleiden via chat. In de basis is het als volgt. Je vertelt een verhaal over onderwerp 1. Stiekem en tegelijkertijd vertel je heel subtiel informatie over ‘iets anders’, onderwerp 2. Dat ‘iets anders’ is over het algemeen een positieve karaktereigenschap van jezelf. Een eigenschap die je liever niet direct aan haar wilt vertellen omdat je daarmee de kans loopt over te komen als ‘opschepperig’ of ‘try hard’. Het verleiden kan snel minder spannend worden in de ogen van mooie vrouwen. Waarom? Omdat zij door hebben dat jij hen onbewust op een troontje plaatst wanneer JIJ te veel moeite aan het doen bent.

Zo kan het zijn dat je op de chat een verhaal vertelt over iets dat er gebeurde in de collegezaal. De ingebedde informatie kan zijn dat je aan universiteit hebt gestudeerd of aan een internationaal bekende school.

Een ander voorbeeld is dat je laatst een halve dag was gaan shoppen in een ontzettend leuke stad. Je nadruk ligt op het shoppen zelf, maar de vermomde informatie kan zijn dat je bijvoorbeeld met een vriendin aan het shoppen was (voorselectie door vrouwen). Of dat je in een andere stad dan je woonplaats aan het shoppen was (laat zien dat je geen kluizenaar bent).

(Voor de mensen met veel ervaring in het verleiden van mooie vrouwen: Als je hier echt goed in wordt, experimenteer dan eens met hoe weinig informatie je nodig hebt om die vermomde informatie over te brengen. Hoe minder, hoe beter, mits zij blijft horen wat je wilt dat zij hoort. Meer hierover lees je in het Dating Doctors “vrouwen verleiden boek“.

Vrouwen Verleiden Via Chat: Input

De beste verhalen nemen het publiek mee in de tocht. Deze bevatten veel interactie met de luisteraars. Het maakt de interactie meer een dialoog in plaats van een monoloog. Daarnaast kom je dan niet over als iemand die verhaaltjes van a tot z thuis heft ingestudeerd. Je komt op een zeer natuurlijke manier over als iemand die sociaal gekalibreerd is en vol zelfvertrouwen staat te praten. Mooie vrouwen vinden dit enorm aantrekkelijk en laten zich graag door zo’n persoon verleiden.

Let wel op dat je bij het geven van mogelijkheden voor haar input niet het gesprek in de chat een verkeerde richting op laat gaan. Houdt de controle in eigen hand. Onderbreek haar indien nodig of parkeer haar vraag/richting voor later in het gesprek. De gemakkelijkste manier om input te krijgen is door het stellen van een vraag. Bijvoorbeeld als je het hebt over koraal duiken in de Middellandse Zee, kun je haar vragen of ze ook duikt (of heeft gedoken). Denk eraan: Jij moet altijd blijven leiden. Laat mooie vrouwen je niet ongevraagd de leiding uit handen nemen want hier maak je het verleiden zelf erg lastig mee!

Meer tips voor vrouwen te versieren via de chat kun je vinden door gratis onze SMS2DATE app te downloaden vol met leuke voorbeeldzinnen.


Hoe wordt ik een echte leider? Kijk eens op onze versiercursus….

Lees morgen het laatste deel van  Mooie Vrouwen Verleiden Via Chat

Groetjes en succes met het verleiden van mooie vrouwen,

SmoothDoc

You can leave a response, or trackback from your own site.