Mooie Vrouwen Verleiden Via Chat (1/3)

Mooie Vrouwen Verleiden Via Chat (1/3)

De komende posts in deze vrouwen versieren blog gaan over de kunst van het vrouwen verleiden via het vertellen van fantastische, romantische, adembenemend mooie verhalen in de chat. Een goede (lees: pakkende) chat bevat een aantal elementen die hier beurtelings de revue gaan passeren.

Het vertellen van verhalen kan bijdragen aan het vergroten op van het succes om mooie vrouwen te verleiden.

 Donkerharige beauty met mooi decolleté

Vrouwen Verleiden Via Chat 1: De Hook line

Een fout die ik veel studenten bij het verleiden van mooie vrouwen zie maken in het begin van mijn versiercursus is de volgende. Veel studenten beginnen direct met het vertellen van een verhaal zonder eerst de interesse van een vrouw te wekken. Wekken is één ding, maar het is nog belangrijker haar aan je lippen te hebben hangen nog voordat je echt bent begonnen met je verhaal. Dat je ze echt beet hebt. Mooie vrouwen laten zich gemakkelijker verleiden als je hen beetje bij beetje om je vinger weet te winden. Hoe je dit kunt bereiken ga ik je nu uitleggen.

De beste manier om de interesse van een vrouw te wekken in de chat is om iets onverwachts te doen of om haar nieuwsgierig te maken. Of, doe beiden op dezelfde tijd. In al deze gevallen, gaat zij aandachtig luisteren naar wat je nog meer gaat vertellen.

“Ben je al eens in Argentinië geweest?” is bijvoorbeeld een goede hook line om een verhaal te beginnen over een vakantie die je daar hebt gehad. Argentinië, tango… dit wordt bij mooie vrouwen ook al snel doorgedacht naar sexy mannen die hen komen verleiden.

De vraag  “Ben je al eens in Argentinië geweest?” is het ook een goede manier om te kijken hoe geïnteresseerd ze zal zijn in jouw verhaal. Als ze zegt “Nee, maar ik wil daar nog altijd eens naartoe,” heb je een verhaal waarmee je punten kunt scoren. Als ze zegt, “Nee, ben ik nog nooit geweest, en ik heb ook helemaal geen interesse in dat deel van de wereld,” heb je geen winnares. Mogelijk kun je je verhaal anders inkleuren. Dit hangt van de situatie af natuurlijk maar ook van welk type mooie vrouwen jij vanavond wilt verleiden.

(Voor de mensen met veel ervaring onder ons: Als jij weet dat ze geïnteresseerd is in je verhaal, door de response op jouw hookline, kijk dan eens wat er gebeurt als je het verhaal NIET gelijk vertelt. Ze zal jou beginnen te vragen om het verhaal te vertellen… nu is zij degene die achter jou aan zit!)

Vrouwen Verleiden Via Chat 2: De Flow

Sla de “inleiding” over. Val gelijk met de deur in huis. Actie! Wanneer je verhaal gaat over een vakantie in Rome, sla het gedeelte dan over waarin je besloot om wel of niet op reis te gaan, hoe het zat met vrij krijgen op het werk, de (saaie) vlucht er naartoe, etc.

Wat echt belangrijk is, is om feitelijke details over te slaan, in tegenstelling tot emotionele details. Waarom? Vrouwen luisteren anders dan mannen; maak een verhaal zodanig dat de nadruk sterk ligt op emoties en gevoelens. Hiermee wordt jouw verhaal interessanter en hiermee gemakkelijker om mooie vrouwen te verleiden.

Hou het kort. Een goed verhaaltje om aantrekkingskracht mee op te wekken dient 1 tot 2 minuten te duren. Wanneer zij meer wil weten, kan zij dit natuurlijk altijd aan je vragen.

(Voor de mensen met veel ervaring onder ons: Geavanceerde meesterversierders hebben verschillende ‘versies’ van hetzelfde verhaal. Afhankelijk van welk type meid er tegenover hen staat en afhankelijk van de logistiek, geven zij een verhaal.Stel je ontmoet iemand in een druk winkelcentrum. Je hebt die persoon net ontmoet. Je vertelt tegen die persoon vanzelfsprekend een kort en krachtig verhaal. Je vertelt de lange versie van hetzelfde verhaal aan mensen met wie je een langere tijd doorbrengt. Bijvoorbeeld de persoon met wie je een 4-uur durende trein trip doormaakt. Kalibreren is ook een belangrijk onderdeel in het proces om mooie vrouwen overal te kunnen verleiden. Meer hierover? Lees meer in mijn vrouwen versieren boek.

Tot zo ver dit eerste deel.

Je DatingCoach,

SmoothDoc

Deel 2: Mooie Vrouwen Verleiden Via Chat


You can leave a response, or trackback from your own site.