Mooie Vrouwen Verleiden Via Chat (Deel 3 van 3)

Mooie Vrouwen Verleiden Via Chat (3/3)

Het laatste deel al weer van de serie “Mooie Vrouwen Verleiden Via Chat”. Deel 1 eerst lezen? Klik op de link hierna: Mooie Vrouwen Verleiden Via Chat

Vrouwen Verleiden Via Chat 5:

Meerdere ‘draadjes’ (zijrichtingen) in je verhaal

Een geweldig verhaal vindt plaats op de snelweg, met vele schansen, scherpe bochten en avontuur. Terwijl je een verhaal vertelt is het belangrijk om mogelijke zijpaden in je verhaal in te bouwen, zodat zij je hier later over kan vragen. Dat, of zodat je hier zelf later (wanneer het moment daar is) op terug kunt komen. Denk bijvoorbeeld aan seksueel getinte onderdelen in je verhalen. Mooie vrouwen die zich willen laten verleiden, geven jouw mogelijkheden zodat jij hen kunt versieren. Een voorbeeld hiervan is het stellen van vragen.

Een voorbeeld van meerdere ‘draadjes’ (zijrichtingen) in je verhaal terwijl je bezig bent met het verleiden van mooie vrouwen. Wanneer je iets vertelt over wat er eerder die dag gebeurde terwijl je op straat liep, kun je aangeven dat je op weg was naar een fotoshoot van een vriend(in). Mogelijk vraagt zij jou hier later naar, hetgeen jou de mogelijkheid geeft om het gesprek door te gaan. Dit genereert momentum.

(Voor de mensen met veel ervaring onder ons: Je bent goed in het laten vallen van ‘lokazen’. Zij kan hierop doorvragen. Dit kun je gebruiken om jezelf op te hemelen. Wanneer je bijvoorbeeld vertelt dat je in New York was. Zij vraagt je dan wat je daar deed. Dan is het heel natuurlijk om in zo’n geval wel ‘op te scheppen’. Je gooit het nu niet ongevraagd op tafel, wachtende op haar reactie. Nee. Nu ben jij zelf in de reactieve rol. Dit zorgt er voor dat je minder try-hard over komt.)

Over het algemeen vallen echt aantrekkelijke vrouwen niet op mooipraters die hen komen verleiden met mooie praatjes en over zichzelf op komen scheppen.

Conclusie Vrouwen Verleiden Via Chat

Het einde van een goed verhaal hoeft niet te betekenen dat iedereen voor je neus in lachen uitbarst. Het is belangrijk om je chat met haar te laten eindigen op zogeheten high points. In ons “ vrouwen versieren boek” staat hier meer over.

Humor kan ook in je chat met haar voorkomen. Humor gaat vaak niet over WAT je zegt, maar eerder over HOE je iets zegt. Je hoeft geen comedian te zijn of een crazy life te hebben om humor te kunnen toepassen. Hier en daar een klein beetje humor is al genoeg om in de chat mooie vrouwen te kunnen verleiden.

Tot zo ver alles over vrouwen verleiden via de chat.

Als je nog niet onze gratis app hebt gedownload op je smartphone kun je dat nu doen en eens bekijken of al die gratis voorbeeldzinnen je inspiratie geven ook in de chat. Zo heb je ook een beetje idee wat er allemaal mogelijk is met het verleiden van mooie vrouwen. Zowel voor Iphone als Android telefoons is de app nu gratis beschikbaar.


Je DatingCoach,

SmoothDoc

You can leave a response, or trackback from your own site.