Mooie Vrouwen Versieren? Delete Flakes!

Mooie Vrouwen Versieren? Delete Flakes!

Mooi dat je hebt besloten om deze ‘dating skills’ onder de knie te krijgen. En je bent goed bezig! Want je zit op dit moment geen World Of Warcraft te spelen.

Waarschijnlijk ga je regelmatig uit, werk je misschien aan je daygame skills en spreek je meerdere vrouwen aan overdag en ’s nachts. Je bent in staat om in goede, interessante gesprekken te komen met mooie vrouwen die jij wilt versieren. Zo nu en dan (of misschien consistenter) krijg jij telefoonnummers.

(Zo niet, dan wordt het echt tijd om “ons boek over vrouwen versieren  te lezen en een serieuze stap te maken om beter te worden in het versieren van mooie vrouwen. Kom op hey, hoe lang wil je zo doorgaan? Ik heb dit boek niet zomaar geschreven. Ik heb het geschreven om jou en al die andere mensen die nog steeds niet ‘satisfied’ zijn met hun dating leven. Om het leven van jullie een nieuwe wending te geven. Stop met het weggooien van je tijd en lees het. Je bedankt mij er later wel voor.)

Deze post gaat over je focus en wat je het best kunt doen wanneer vrouwen flaken (lees: niet reageren, niet opkomen dagen… m.a.w. de boot afhouden.)

Nou, hier komen een aantal bekende ‘sticking points’ waar het gros van de studenten die ik zoal help tegen aan lopen.

Sommige telefoonnummers leiden tot niets. Zij reageert niet op je berichtjes of neemt de telefoon niet op. Met andere woorden, veel telefoonnummers veranderen in flakes.

Wat doe je? Een ding wat zeker moet zijn is het volgende. Je moet niet in de val stappen door deze enigszins kansloze nummers uit te gaan melken. Ben niet de man die gaat lopen nadenken om een perfect tekst berichtje te bouwen of het perfecte telefoongesprek voor te bereiden. Ga haar niet terug ‘winnen’.(Welke beperkende mindset voor het versieren van mooie vrouwen zit hier namelijk achter….? Juist.)

Niet elke nummer levert je wat op

Hoe goed je game ook mag zijn. Ondanks dit en ondanks je fantastische andere kwaliteiten, het zal nooit gaan voorkomen dat ELK nummer dat je krijgt iets gaat opleveren.

Misschien was ze wel helemaal niet zo aangetrokken tot jou en las je die signalen verkeerd. Wanneer jouw game beter wordt, herken je signalen van vrouwen die echt met jou willen afspreken. Dit in plaats van vrouwen die passief toestemmen om het nummer in je telefoon in te toetsen. Veel vrouwen geven haar nummer omdat ze niet vervelend willen zijn, ook als ze dan al weten dat ze je berichtjes niet gaan beantwoorden.

Bijvoorbeeld, als ik een date wil voorstellen zorg ik dat ik zeker weet dat zij me ECHT ziet zitten. Als een vrouw mij vertelt van “Oh ja, je kunt me bellen en ik zal kijken of ik dan vrij ben”, dat is voor mij niet genoeg. De meid is dan veel te weinig geïnvesteerd. Ik loop dan nog liever weg dan dat ik thuis kom met een flaky nummer. Dit is wel op geavanceerd niveau gamen en ontstaat als je al veel mooie vrouwen hebt weten te versieren.

Of zij voelde zich aangetrokken tot jou voor dat moment, maar je was niet in staat om genoeg comfort met haar op te bouwen. Als je dan later contact met haar opneemt is die emotionele piek van aantrekkingskracht verdwenen. Zij heeft dan geen logische reden waarom ze nog contact met jou zou moeten hebben.

Daarnaast zou er iets aan de hand kunnen zijn, compleet buiten jou en haar om. Zo kan het zijn dat haar ex-vriendje weer contact met haar zoekt, zij met iemand ander blijkt te zijn, ze het erg druk heeft of haar telefoon is verloren. Wie zal het weten, en belangrijker, wat maakt zich er druk over?

Er zijn zo veel dingen die gebeurd zouden kunnen zijn; waarom hier je tijd in steken om het uit te vinden?

Blijf de focus houden op beter worden

Wat het belangrijkste is, is om te blijven focussen op het beter worden in gamen zelf. Je zult nooit volledige controle hebben over wat hoe zij gaat reageren op jouw berichtjes en in welke omgeving/emotionele staat zij dan is. Als je in real life met haar bent, maak dat een fantastische ervaring. Werk daar aan. Plus. Houd je dus echt niet te veel bezig met nummers die flaken. Move on!

Vergeet de Flakes

Zo lang dat jij regelmatig uit gaat en vrouwen aanspreekt, zal er constant een stroom vrouwen zijn die met jou willen afspreken. De truc is om je HIEROP te focussen en de meiden die flaken te vergeten.
Deze focus maakt jouw reistocht met het versieren van mooie en leuke vrouwen naar het niveau van meesterversierder een stuk leuker.

Tot zo ver,

SmoothDoc

briget-maaslandnieuwsbrief

You can leave a response, or trackback from your own site.