Vrouwen Versieren Op Oudejaarsavond! (Deel 1 van 3)

Vrouwen Versieren Op Oudejaarsavond! (Deel 1 van 3)

Oudejaarsavond is de BESTE avond van het jaar om mooie en aantrekkelijke vrouwen te versieren.

Natuurlijk, feestjes, alcohol en vakantie maken het bij elkaar een fantastische gelegenheid om iemand mee naar huis te nemen. Maar het is ook een geweldige avond om telefoonnummers te verzamelen en dates te plannen.

IEDEREEN gaat uit op oudejaarsavond. Zelfs mooie vrouwen die normaal gesproken niet naar bars en clubs gaan, misschien omdat ze willen voorkomen dat wanhopige mannen hen steeds proberen te versieren. Dit is jouw kans om deze leuke vrouwen te ontmoeten.

In deze blogpost geef ik je mijn PERSOONLIJKE geheimen hoe oudejaarsavond JOUW avond te maken.

Tip #1 Trek mensen naar je toe

Je gaat waarschijnlijk naar een feest of discotheek en blijft daar op zijn minst tot middernacht. Wanneer je veel tijd doorbrengt op een locatie, zullen de meeste vrouwen jou zien, jou observeren, en jou BEOORDELEN. Dit allemaal lang en ver voordat je hen al aanspreekt.

Dit maakt ‘social proof’ belangrijk.

Social proof is hoe mensen ANDERE mensen op jou zien reageren. Als iedereen om mij heen fun heeft, een goede tijd beleeft, en aan mijn lippen hangt wanneer ik ze iets te vertellen heb… dan heb ik social proof. Mooie vrouwen zien dit, raken geïnteresseerd.. nog voordat ze mij hebben gezien.. en hopen stiekem dat ik naar hen toe kom om ze te versieren.

Maar een gast die er alleen is, of met mensen met weinig sociale waarde – vrouwen zien dit en knappen erop af – ook nog voordat die man naar hen kijkt en op hen af stapt.

Iets wat grappig is om een expert te zijn in het ontmoeten, daten en versieren van mooie vrouwen, is dit. Mensen denken dat ik uit ga en de meest moeilijke scenario’s wat betreft pickup weet uit te spelen.

Meestal is dit niet waar. Natuurlijk, als er iemand is waarin ik echt geïnteresseerd ben en er een hoop obstakels zijn, zal ik iedere letter van “Zelfvertrouwen met vrouwen” gebruiken om die meid te scoren. Maar in het overgrote deel van de gevallen, is hetgeen wat ik doe MAKKELIJKER dan wat de meeste mannen doen.

En een van deze manieren waarop ik het doe is via social proof. Zelfs als ik alleen uit ga, spendeer ik de eerste 20 minuten aan het bouwen van social proof. Dit nog voordat ik op die mooie vrouwen afstap die ik daadwerkelijk wil versieren.

Er zijn duizend kleine dingetjes die je kunt doen om social proof te vergroten. Even belangrijk als het spel van mooie vrouwen versieren gemakkelijker te maken, is om het ook niet MOEILIJKER dan nodig te maken.

Zo is er eens een student geweest die we meenamen de kroeg in. Hij beweerde dat het voor hem maar onmogelijk was om vrouwen tot hem aangetrokken te laten raken. Wij bij de Dating Doctors wisten dat er lulkoek uit zijn mond kwam (met alle respect). Natuurlijk, vanuit zijn wereldbeeld en zijn ervaringen is het logisch dat hij redeneert dat het niet anders kan, omdat hij ook niet anders gewend is. Omdat wij veel ervaring hebben met het geven van jaarprogramma’s, bootcamps en versierworkshops, weten wij inmiddels dat iedereen aantrekkingskracht kan opwekken. Je leest het goed iedereen!

We namen de student mee in-field en hadden al snel door wat er aan hem ‘mankeerde’. Binnen slechts 10 minuten wist hij zo’n negatieve vibe neer te zetten! Hij zo zijn kansen gigantisch omlaag haalde om ook maar een antwoord te krijgen op zijn openingszin wanneer hij mooie vrouwen zou gaan verleiden.

De coaches gaven hem wat tips en hij kreeg die avond 2 solide telefoonnummers, en de avond erna een afterparty met een leuke brunette.

Fouten met vrouwen versieren met Oudjaar voorkomen

Hier zijn een aantal dingen die jij kunt doen om dergelijke fouten te voorkomen:

DO: Kom dat feest binnen en start GELIJK met het maken van plezier.

DON’T: Rondlopen, de club ‘uitchecken’, naar de bar gaan, naar de wc gaan, je telefoon pakken. Dit zijn manieren om social proof te laten wegbloeden.

DO: Doe minimaal 3 opwarm approaches VOORDAT je echt gaat beginnen.

DON’T: Praat niet over serieuze onderwerpen (waaronder pickup) op weg naar de kroeg.

DO: Spreek een groep mensen aan zodra je de kroeg binnenkomt. Voor de omgeving ziet het eruit alsof je er bekend bent, veel vrienden hebt, en sociaal ingesteld bent (lees: AANTREKKELIJK bent). Het maakt niet uit of er leuke, lelijke of mooie vrouwen in die groep zijn die je wel of niet wilt versieren. Het gaat er alleen om dat je ‘right of the bat’ laat zien dat jij sociaal bent en geschikt om een praatje mee te maken.

Tot zo ver deze post over social proof en vrouwen versieren op de oudejaarsavond.
Lees morgen en overmorgen meer hierover!

SmoothDoc

You can leave a response, or trackback from your own site.