Vrouwen Versieren Op Feest (Deel 1 van 2)

Vrouwen Versieren Op Feest (Deel 1 van 2)

Dit 2-delige artikel gaat erover hoe je mooie vrouwen kunt verleiden op feesten, bijvoorbeeld verjaardagsfeestjes of festivals.

Ik geef je drie tips om deze mooie vrouwen gemakkelijk naar je toe te trekken en ze vervolgens te verleiden: Hoe je te kleden, hoe een gesprek te beginnen en hoe aantrekkingskracht op te bouwen.

Let’s go.

Tip 1: Hoe je te kleden om mooie vrouwen te versieren op een feest

Als je opvallend zou willen zijn met je kleding, houd het dan bij verjaardagsfeesten in de perken. Om te beginnen is een verjaardagsfeest geen discotheek of festival. Mooie vrouwen op zo’n verjaardagsfeest laten zich dan ook niet hetzelfde verleiden als in bijvoorbeeld een discotheek. Vrouwen versieren in een discotheek is dus net weer wat anders als vrouwen versieren op een feest. Draag gewoon één opvallend item. Een goed item is iets dat uitnodigt voor vragen. In dit geval natuurlijk om mooie vrouwen naar je toe te trekken zodat je initiële interesse kunt peilen waardoor het verleiden gemakkelijker wordt. Belangrijk is wel dat het er niet try-hard uit ziet.

Zo kun je een opvallende steen als ketting gebruiken, of een speciale ring aan een ketting om hangen.

Dit is een zeer klein onderdeeltje van alles wat er bij komt kijken om mooie vrouwen te verleiden. Je weet natuurlijk ook wel dat een dergelijk item nooit het verschil gaat maken. Het is echter wel iets dat je  -zeker in het begin- kan helpen om je vaardigheden te oefenen. Naast het feit dat het bedoelt is om vrouwen naar je toe te halen, doet het het volgende. Wanneer een vrouw er naar vraagt (als openingszin al of later in het gesprek) heb jij een kans om waarde te laten zien. Je kunt je verhaal doen, en ga er maar vanuit dat je alle tijd kunt nemen die je wilt. Zij vraagt tenslotte naar het verhaal erachter dus zij is geïnteresseerd.

Tip 2: Hoe een gesprek te beginnen op een feest

In een discotheek, bar, café, festival of iets dergelijks, heb je normaal gesproken over het algemeen maar één kans om iemand te ontmoeten. Je dient een mooie vrouw aan te spreken en haar aandacht te pakken.

Vrouwen Versieren Op Feest: 2 manieren

Grofweg zijn er twee (beste) manieren om dit te doen, namelijk ‘direct’ en ‘indirect’.

Indirect gesprek beginnen

Bij indirect maak je niet gelijk je intentie duidelijk. Je begint een gesprek bijvoorbeeld door te vragen waar de wc’s zijn, hoe lang de kroeg open is, je vraagt een mening bijvoorbeeld. Positief hieraan is dat je vaak een gesprekje hebt. Het hele mindere eraan is dat een vrouw zich op een gegeven moment gaat afvragen wat je komt doen. Het omslagpunt maken en je intenties opeens uit de doeken doen komt raar over. Dit is niet in lijn met het algehele kader van het gesprek tot dan toe. Waarom zou je als alfaman niet gelijk vanaf het begin vol zelfvertrouwen gaan kijken of een vrouw jou ook ziet zitten.

Direct gesprek beginnen

Dit vanaf het begin je intentie laten zien vinden we terug in het ‘direct’ aanspreken van een vrouw. Jij hebt de ballen om er niet om heen te draaien, geen dingen te vragen die je toch niet wilt weten en hebt de kracht om haar een compliment te geven. Wat ze er mee doet en hoe ze dit opvat, dat is voor jou in eerste instantie helemaal niet belangrijk. Je hebt die validatie van haar niet nodig om je goed te voelen. Jij maakt kenbaar dat je haar ziet zitten, maar dat ze er wel nog niet helemaal is.

In het  boek met versiertips  leren we je deze directe manier aan om mooie vrouwen succesvol te gaan verleiden. Dit om een aantal redenen:

  • Het ZELFVERTROUWEN dat toeneemt, is direct aan JOU gekoppeld, niet aan die voorbedachte vreemde zinnetjes die je instudeert.
  • Je kunt nooit je openingszin vergeten, omdat je JOUW GEVOELENS en ideeën over haar verwoord.
  • Dit is in ELKE SITUATIE toepasbaar. Je bent niet gebonden aan enkel high energy openingszinnen of openingszinnen geschikt voor op straat.
  • Je toont meer BALLEN.

boekmetversiertips

Een voorbeeld van een eenvoudige directe zin zou deze kunnen zijn:

“Je hebt een erg aantrekkelijke uitstraling. Ik denk laat ik maar eens hierheen komen om uit te vinden wie je echt bent. Hai, ik ben SmoothDoc.”

Ik ga overmorgen verder met je door over hoe je het gesprek kunt opstarten op een feest of verjaardag om mooie vrouwen te verleiden en te versieren.

Ik ben benieuwd naar jouw ervaringen met het verleiden en versieren van mooie vrouwen op feesten. Heb jij een voorkeur voor direct of indirect, of maak het volgens jou allemaal juist niet eens zoveel uit? Laat het mij horen hoe jij die vrouwen versiert op een feest.

P.S.  In Internet Dating Geheimen vind je veel directe manieren om vrouwen via het internet te versieren. Aarzel niet, en neem voor het beste boek over internetdaten hier een kijkje.

Cheers,

SmoothDoc

Deel 2:  Vrouwen versieren op feest


You can leave a response, or trackback from your own site.