Mooie Vrouwen Versieren En Instant Daten?

Mooie Vrouwen Versieren En Instant Daten?

Je doel wat betreft mooie vrouwen versieren

Hoewel ik een groot voorstander ben van mooie vrouwen versieren en het overschakelen naar instant dates met deze mooie vrouwen, wil ik toch ook zo eerlijk zijn om mogelijk een aantal nadelen op te noemen. Ik ben iemand die graag een goede band op bouwt met een mooie vrouw alvorens ik haar mee naar mijn slaapkamer neem? Waarom ik dit doe en hoe ik het doe vindt je in ons boek over vrouwen versieren.  Ik heb ervaren dat snelle seks vaak tot kortdurige, relatief minder gezellige relaties leidt. Natuurlijk wil jij ook mooie vrouwen versieren, maar met welk doel? Bepaal eerst je doel, en kijk dan of je tijdens het aanspreken van mooie vrouwen overdag juist wel of juist niet voor die directe date moet gaan.

De meeste mensen zullen je vertellen dat je tijdens het aanspreken en versieren van vrouwen overdag voor de instant date moet gaan. Een instant date houdt in dat je bijvoorbeeld samen een kop koffie gaan drinken of een mini-date gaat doen, praktisch direct na elkaar ontmoet te hebben.

Dit met de insteek omdat instant dates het doel hebben je sneller te gaan in het verleidingsproces, comfort op te bouwen en het verminderen van de kans op verlies van aantrekkingskracht.

Mooie Vrouwen Versieren Zonder Instant Daten

Sommigen mensen zijn van mening dat ondanks de voordelen van het instant daten, het beter is om de date te hebben in de avond. “Mooie vrouwen versieren is echt iets voor in de avond” zeggen ze dan. Zij zeggen dat de kansen er zijn dat een instant date overdag minder fysiek kan gaan worden. En de logistiek is vaak minder: ze heeft nog een hoop afspraken, zit in een pauze van haar werk of tussen vergaderingen in. Wellicht ben je zelf druk. Voor de meeste mensen is een avond een momentje om even lekker tot rust te komen en het is waarschijnlijker dat ze meer tijd voor je inplant en je het geheel intiemer kunt maken.

Dan heb je de psychologie rondom seks en mooie vrouwen versieren. De meesten mensen associëren de avond/nacht met intimiteit, met als gevolg seks. Daarom is het beter om een avond in te plannen met een meid waarmee je het bed wilt gaan delen.

Daarnaast vinden mooie vrouwen die zich graag laten versieren het prettig om een element van mysterie te voelen. Het gevoel dat ze niet precies weten wat er gaat gebeuren. Wanneer je na een kopje koffie een mooie vrouw mee het park in neemt om een grote boswandeling te maken is het merendeel van dit beetje mysterie vaak verdwenen.

Plots realiseert ze zich jou als ‘die ene interessante man met wie ik in de middag heb gepraat’ in plaats van ‘die sexy man die me ’s nachts goed in de watten wist te leggen’.

Natuurlijk zijn er altijd uitzonderingen in dit aspect van het mooie vrouwen versieren.

Wat het beste voor jou past, laat ik zoals gezegd geheel aan jezelf over.

Ik wens je veel (instant) date plezier met al die mooie vrouwen die je gaat versieren!

Je Dating Coach,

SmoothDoc

ps Meerdere dates gehad en je komt maar steeds niet verder? Of je krijgt ze niet op dates? Neem onze website over vrouwen versieren even een kijkje.

You can leave a response, or trackback from your own site.