Friendzone Ontsnappen? Hier Alvast 1 Seksuele Techniek

Friendzone Ontsnappen? Hier Alvast 1 Seksuele Techniek

Een hele goede dag! Vandaag weer een nieuw artikel over het ontkomen aan de oh zo bekende Friendzone en daarmee nog succesvoller mooie vrouwen te verleiden. Velen van onze lezers kunnen hierover meepraten. Je hebt leuke vrouwen ontmoet, wilt deze mooie vrouwen verleiden, spreekt met hen af, doet dit mogelijk nog een of een paar keren, en voordat je het weet zit je in de Friendzone. Wat is het? Is het mogelijk hier uit te komen? Nu laten we eerst eens kijken wat de friendzone precies is.

Wat is de Friendzone?

Het houdt in dat een vrouw jou ziet als vriend of je wijs maakt dat ze je ziet als vriend en je eigenlijk niet meer wilt zien. Hoe dan ook, ze voelt geen seksuele spanning met jou. Wanneer ze geen seksuele spanning voelt is het onmogelijk om deze mooie vrouwen te verleiden. Er ligt een oorzaak aan ten grondslag, namelijk de volgende:

Gedurende de interactie tussen jou en haar was er sprake van emotionele progressie, maar dit zonder fysieke progressie. Dit levert de Friendzone op als resultaat.

Nu dit helder in beeld is, is het een stuk gemakkelijker om geavanceerdere technieken te introduceren om de interactie seksueler te maken:

Techniek 1: Laat haar happen

Nadat er enige vorm van wederzijdse aantrekkingskracht is, begin dan met het uitgooien van laagdrempelige ‘lokaasjes’, in de vorm van plagerige opmerkingen, om te kijken of ze hierop hapt. Een goede plagerige opmerking is luchtig en speels, en meestal dubbelzinnig. Hoe dit wordt gebruikt ter voorkoming van het belanden in de Friendzone wordt zo duidelijk.

Bijvoorbeeld, ik gebruik het lokaas om te testen of de mooie vrouw over een seksuele vibe beschikt, in het specifiek een seksuele onderdanige vibe (als je hierbij kan aansluiten en de vervolgstappen beheerst, kun je de situatie als een viool bespelen)

Dus, wanneer ik iets tegenkom waar ik speels op kan reageren, zou ik kunnen zeggen.

“Omg, je moet echt op je plaats worden gezet hè.”

Er is een bepaalde blik die mooie vrouwen die je kunt verleiden je gaan geven wanneer je dit goed uitvoert (en of zij de juiste meid is om mee te beginnen). Het is alsof je haar in het geheim haar hand schud. Ze zal naar je kijken voor een paar seconden en zich afvragen of je het ‘door hebt’ of dat het toevallig zo uit kwam omdat je over je woorden struikelde. Wanneer ze dit doet, houd haar blik vast, reageer niet, en wacht op haar om het volgende te zeggen. Dit geeft je mogelijkheden om die mooie vrouwen te verleiden en voorkomt de Friendzone.

zoenen1

Een ander mooi voorbeeld van een dergelijke ‘lokaas’ opmerking is de volgende. Wanneer je een mooie vrouw een rondleiding geeft in je huis kun je naar en deur wijzen en grappend zeggen: “achter die deur bevindt zich de trap naar de kerker”. Zie je in hoe dit de Friendzone voorkomt?

Sommige vrouwen zullen geïntrigeerd zijn en een seksuele tegen-opmerking maken, om het spelletje mee te spelen. In de Friendzone komen is je eigen schuld. Je krijgt genoeg kansen om de Friendzone te vermijden en door te gaan met mooie vrouwen verleiden.

Echter, anderen zullen dit niet doen. Wat er ook gebeurt, krabbel niet terug van je woorden en houd altijd in je achterhoofd dat een dergelijke opmerking dubbelzinnig is.

Op deze manier ‘lokaasjes’ uitwerpen is de manier waarop vrouwen ook met je flirten. Dus let op wanneer ze ‘grappig’ doet over bepaalde dingen of dingen zegt die dubbelzinnig kunnen zijn.

Tot zo ver deze eerste techniek voor het voorkomen van de Friendzone. Morgen en overmorgen volgen meer technieken.

Voor in de tussentijd, neem eens vrijblijvend een abonnement op onze nieuwsbrief.

https://datingdoctors.nl/vrouwen-versieren/

SmoothDoc

Deel 2:  Friendzone ontsnappen 

Deel 3. Friendzone ontsnappen

Meer over de friendzone 

You can leave a response, or trackback from your own site.