Vrouw Versieren Met ‘Approach Invitation’

Vrouw Versieren Met ‘De Approach Invitation’

“De ‘Approach Invitation’? Wat is dat? Hoe kan je dat nou helpen om mooie vrouwen te versieren?” Gaat die gedachte door je hoofd, blijf dan vooral lezen.

Stel je voor. Je loopt een middag op straat, en ziet een groot aantal aantrekkelijke en mooie vrouwen die je graag wilt versieren. Ze komen jouw kant op. De kansen zijn groot, dat ze niet jouw kant opkijken.

Over het algemeen kijken vrouwen niet naar mannen.

Het is niet zo dat ze jou niet heeft opgemerkt of omdat ze jou niet aantrekkelijk vindt. Ze kan je gezien hebben, ze kan je ook niet gezien hebben, en je alsnog negeren. Dit is iets dat vrouwen doen. Over het algemeen zijn vrouwen verlegen, enigszins onzeker en voelen ze zich niet snel veilig. Zelfs die echt mooie vrouwen die je wilt gaan versieren.

Als ze jou negeert ondanks dat ze jouw aanwezigheid opmerkt en ook ondanks dat je probeert oogcontact met haar te maken, betekent enkel dat ze op dat moment te onzeker is en het risico niet wil lopen om een gesprek te starten (dat fout KAN aflopen). Oogcontact maken wordt meestal gezien als de ander uitnodigen voor een interactie, zeker als het van een meer directe man afkomstig is. Zij weet dat als ze naar jou kijkt, en oogcontact maakt met een van deze directe mannen, dat ze in een vreemde conversatie terecht KAN komen. Dus, om veilig te blijven, zal ze oogcontact vermijden en jou niet aankijken. Wanneer mooie vrouwen een conversatie aangaan kan dit zijn omdat de man de intentie heeft om haar te versieren, maar het kan ook zo zijn dat de man kwade bedoelingen heeft. Zij vermijd daarom dit soort situaties.

Wanneer diezelfde vrouw met een mannelijke vriend is, of als jij met een andere mooie vrouw bent, zal ze jouw uitvoerig en nadrukkelijk nakijken wanneer je voorbij loopt… omdat zij zich op dat moment veiliger voelt. Die vrouw waarmee jij loopt voelt zich veilig (dat zegt indirect iets over jou), en wanneer zij met een man loopt heeft zij direct bewijs van een veilig persoon in haar buurt. Daarnaast gaat haar sociale programmering er vanuit dat jij toch niet met haar komt praten wanneer ze samen met een man loopt.

Ik heb dit keer op keer zien gebeuren. Mannen versieren over het algemeen geen mooie vrouwen die lopen met een andere man in hun directe omgeving.

Dus, als jij mooie vrouwen ontmoet die WEL naar je kijkt, maak oogcontact, en lach indien mogelijk… (dit gebeurt des te vaker in een club dan dat het op straat voorkomt). Over het algemeen betekent dit dat de vrouw geïnteresseerd in je is. Zij heeft jou zojuist uitgenodigd om met haar te komen praten.

Leer lichaamstaal te lezen, niet elke blik betekent dat zij wilt dat je met haar komt praten. Echter, als je goed kalibreert op de signalen die zij uitzendt (lees hier meer over in ons boek), zou jij in staat moeten zijn om de blikken te herkennen die ‘kom met mij praten’ uitzenden.

Ben altijd bezig met het scannen van je omgeving om te zien of mooie vrouwen oogcontact met jou willen maken en daarmee jou een kans geven om hen te versieren en te verleiden. Wanneer je ziet dat ze meerdere keren kijkt, is het zeker ON!

wieversiert

Tip

Probeer echter bij één keer oogcontact al over te gaan tot actie. Het kan zo maar eens zijn dat ze geen tweede keer oogcontact durft te maken, dat de potentiëel goede situatie plots omslaat, dat de club sluit, dat haar stemming wordt veranderd etc. Over het algemeen geldt: neem zo snel mogelijk actie om die mooie vrouwen te versieren.

ps. Meer info vindt je op onze gratis nieuwsbrief vol met versiertips.

Je DatingCoach,

SmoothDoc

You can leave a response, or trackback from your own site.