Mooie Vrouwen Versieren Met Hayley Quinn

Mooie Vrouwen Versieren Met Hayley Quinn

 

Laat, maar op tijd. Druk met andere, belangrijke onderwerpen geweest, ook in de blogs. Desondanks komt hier een post, speciaal in het teken van meesterversierder Hayley Quinn. Meesterversierdster, kan ik beter zeggen, want zij is een female coach die ontzettend goed weet hoe mannen het beste mooie vrouwen kunnen versieren en verleiden.

 

 

Tim Veninga, vroeger beter bekend als UnderDoc, een hele lieve collega van mij, alleen met een enorme overdracht qua coaching gezien dat hij nog te weinig therapie voor zijn narcistische persoonlijkheids stoornis heeft gehad, en vroeger werkzaam bij de Dating Doctors, heeft laatst een interview met haar afgenomen. Klik de link hieronder.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=OCvLdYYdslM

 

 

Ze houdt ook een blog bij. Wat interessant is, is dat zij mannen adviseert om eerst een nummer te vragen, dan tijden met mooie vrouwen die je wilt versieren te chatten, om ze vervolgens pas op een date te vragen. Haar intentie is niet om het nummer te gebruiken als middel, maar eerder als direct doel.

Persoonlijk vind ik dit niet een heel goede manier om mooie vrouwen te versieren. Als het moment daar is om te instant daten (direct een date met haar gaan doen op een nieuwe nabij gelegen locatie), loop je dit moment mis. Hayley’s idee vind ik goed wanneer je zeker weet dat je te weinig connectie en klik hebt om met haar te instant daten.

Daarnaast kan het ook ‘vreemd’ overkomen in de ogen van de vrouw als je haar nummer vraagt puur om het nummer vragen zonder heldere reden waarvoor. Dit roept vraagtekens op bij haar. Mooie vrouwen versieren gaat veel gemakkelijker wanneer ze gelijk door heeft wat jouw intenties zijn… En waar zij ook weer aan denkt als jij haar belt. Dan denkt ze ‘Ow dat was x, hij wilde afspreken en durfde zonder schaamte zijn intenties duidelijk te maken.’ Dit in tegenstelling tot: ‘Ow x belt me. Wat moet hij nou?

Waarom belt hij me nu eigenlijk…’

Probeer je tijdens je proces in het versieren eens beter te verplaatsen in deze mooie vrouwen. Je kunt haar wel spanning en mystery geven… Maar geen onzekerheid, angst en twijfels die ontstaan wanneer je niet alles vertelt of blootgeeft. Ben duidelijk in je intenties maar laat het mysterie daarna plaats vinden. Het versieren wordt op deze manier pas echt leuk, zeker bij mooie vrouwen.

Ben je echt nieuwsgierig en wil je kijken naar deze female coach die ontzettend veel ervaring heeft in het leren hoe je mooie vrouwen moet versieren, kom dan morgen kijken. Zij is morgen in Amsterdam en geeft een workshop van 13:00-16:00 uur. Voor slechts 30 euro kun jij haar bewonderen.

 

Mooie vrouwen versieren uit een boekje… beter gezegd ons boekje? Klik op

Vrouwen Versieren Boek

 

Tot zo ver,

 

 

 

 

 

 

Je DatingCoach SmoothDoc

You can leave a response, or trackback from your own site.