Review Dating Doctors – Een Weekend 1 Op 1 Mooie Vrouwen Versieren

Review Dating Doctors – Een Weekend 1 Op 1 Mooie Vrouwen Versieren

Hai,

Altijd leuk om een keer een review van de Dating Doctors hierop te zetten en de rol van hen in het mooie vrouwen versieren.

Wellicht denk je dat is er maar 1? Wat is het gemiddelde review cijfer van de Dating Doctors? Gemiddeld zit het ongeveer op een 9. En bij langere, intensievere trainingen –  zoals het 1 op 1 weekend (zoals Bart) en het jaarprogramma – neigt ons rapportcijfer meer naar de 10. Je krijgt waar je voor betaalt. Het is nu 1-maal moeilijker om in 1 dag een meesterversierder van jezelf te maken ;-). Mooie vrouwen versieren is niet moeilijk. Het leren om mooie vrouwen versieren ook niet. Het aanpassen en soms zelfs vernietigen van je eigen overtuigingen kost het meeste tijd.

Over het algemeen wijzen mannen zichzelf het meeste af. Die vrouwen zijn vaak veel vriendelijker voor hen dan zij voor zichzelf. Raar maar waar. Terwijl ze vaak bang zijn voor wat die mooie vrouwen tegen hen zeggen wanneer zij hen versieren….En als ik dan hoor wat ze soms tegen zichzelf zeggen.

Ja, maar dat is tegen mezelf. Ja, en ?

Hieronder volgt een review over onze versierworkshop van Bart. Nadat hij ons boek “Zelfvertrouwen met Vrouwen” had gelezen was hij verkocht. Lees hieronder wat hij van de workshop vond:

1. Wat was uw algemene indruk van de training?

Het was beter dan wat ik van te voren had gedacht. Vrouwen aanspreken is veel makkelijker dan ik dacht. Ik heb ook gezien wat er mogelijk is en dat is geweldig en dan te horen krijgen als jij genoeg oefent ook zo kan worden dat werkt erg motiverend. Dat ik niet de enige man was die problemen had/heeft met vrouwen aanspreken en dat vond ik erg fijn. Dat geeft mij rust, waardoor ik kan ontspannen en het aanspreken makkelijker gaat. Ik weet nu ook waar ik zelf aan kan werken om gezelliger over te komen. De training was precies wat ik nodig had.

2. Was u het eens met de inhoud? Welke punten (niet) en waarom?

Ik was het helemaal eens met de inhoud. Vooral het gedeelte dat je niet moet nadenken, maar op je emoties afgaan en dat het dan makkelijker wordt. Dat heb ik gisteren overdag gemerkt en het geeft een fantastisch gevoel als dat lukt.

3. Schrijf in enkele zinnen op wat u heeft geleerd van de training?

Hoe ik vrouwen moet aanspreken.

Dat ik moet glimlachen en hoe ik ontspannen moet overkomen. Hoe ik plezier kan hebben in het uitgaansleven en hoe ik mij socialer moet gaan gedragen. Hoe ik mijzelf opener naar mensen kan opstellen.

4. Welke suggesties wilt u ons meegeven voor de volgende training?

Ga vooral zo door.

5. Hoe zou u de Dating Doctors en de training aanraden bij uw vrienden en kennissen?

Als mijn vrienden en/of kennissen problemen hebben met het versieren van een vrouw. Dan zou ik zeggen dat ze naar een training van de dating doctors moeten gaan, want het verandert echt je leven. Ik zal vertellen waarom ik een training heb gevolg en wat dat ook voor hun kan betekenen.

6. Welk cijfer geeft u ons op een schaal van 1 tot 10, waarbij 10 uitstekend?

10

Extra opmerkingen

Deze training is niet alleen goed geweest voor mij om vrouwen te durven aan te spreken, maar ook om mij meer open te stellen voor mijn familie en andere mensen. Ik heb weer wat meer zelfkennis opgedaan dankzij jullie.

Zo, dat was de mening van Bart. Hij heeft een mooie eerste stap gemaakt in zijn onwikkelingstraject om te leren hoe je nou vrouwen moet versieren.

Bart is daarna zelfs het jaarprogramma gaan doen. Klik op de Youtube video om hier meer over te weten te komen.

Mocht je meer willen weten over onze workshops vrouwen versieren, neem een kijkje bij onze verschillende versiercursussen.

Je DatingCoach,

SmoothDoc

You can leave a response, or trackback from your own site.