Mooie Vrouwen Versieren Met “The Secret”?

Mooie Vrouwen Versieren Met “The Secret”?

Vandaag is het Kerstmis.

Thesecret

Een speciale gebeurtenis in het jaar. Sommigen weten duidelijk waar de dag voor staat, anderen minder. Sommigen hebben zelfs helemaal geen idee, vinden het zweverig, maar zijn wel blij met de vruchten die ze er van plukken. Iets soortgelijks vind je met psychologische zelfhulpboeken over hoe je mooie vrouwen zou moeten aantrekken en versieren.

Welk psychologisch zelfhulpboek of cursus je ook bekijkt (met name “The Secret”) het komt in het algemeen allemaal op hetzelfde neer. (Ook wat betreft het versieren van mooie vrouwen volgens deze methode.)

Gebruik je verbeeldingskracht op iets dat je graag wilt hebben of bereiken. Focus je op dat. Zie het al voor je dat je hebt. Geloof erin. En het zal verschijnen voor je. Die mooie vrouwen liggen plots naast je in bed, je hebt ze niet eens hoeven te versieren.

Laat ik je even wakker schudden. Dit is complete nonsens. Maar het is tegelijkertijd ook 100% nauwkeurig. Hoe kan dit? Omdat er een belangrijke stap uit is gelaten, een hele niet populaire stap.


Deze stap is de volgende: niet alleen behoor je te visualiseren en erin te geloven, je moet ook de omstandigheden creëren om jouw verlangen uit te laten komen. Jouw verlangen naar het versieren van al die mooie vrouwen op straat en op willekeurige andere locaties. Dit verlangt van je dat je werk moet verzetten, en dat is waar de meeste mensen het loodje erbij neerleggen. Niet alleen moet je werk verzetten, het vereist ook specifiek werk dat ervoor zorgt dat je verlangen werkelijkheid wordt.
Werk waarmee je resultaten krijgt in de ‘Real Life World’.

Nu ik dit gezegd heb, is het gewoon eng als je merkt hoe goed het werkt als je het werk ook daadwerkelijk doet (!). Als je iets visualiseert, focus dan, geloof dat het van jou is EN je doet ook al het werk om het te krijgen en je krijgt het. Het is echt griezelig hoe goed dit werkt.

Het overkomt mij ook keer op keer, soms onbewust. Ik denk aan iets wat ik graag wil, en plotseling verschijnt het in mijn leven. Bij nader onderzoek bleek de reden dan te zijn dat het “verscheen” omdat ik een hoop werk vooraf had gedaan om het te laten verschijnen. Sta hier eens bij stil. Hoe vaak op een dag spreek jij een leuke meid aan? Hoe veel werk verricht jij om die mooie vrouwen in je leven te betrekken en te versieren? Op een schaal van 1 tot 10, welk cijfer geef je jezelf voor de moeite die je steekt in het versieren van mooie vrouwen?

Het is duidelijk dat zo toegepast te hebben tot aantrekkingskracht leid.

Als je echt een bijzondere vrouw wilt ontmoeten, visualiseer haar dan. Geloof dat ze in jouw nabijheid is…ga er dan op uit en doe het echte werk om die geloofsovertuiging in realiteit te veranderen. En plotseling zal zij zich aan jou verschijnen, precies zoals in je
verbeelding…of misschien zelfs nog beter.

Geloof in jezelf. Ik geloof ook in jou! Ook jij KAN mooie vrouwen leren versieren, als je er maar hard genoeg voor werkt!

SmoothDoc

p.s. Om heb je allemaal wat gemakkelijker te maken, kan je altijd eens het onderstaande boek bekijken. Bestel het, lees het en als je het niks vindt, krijg je gewoon je geld terug terwijl je het boek mag houden. Nou is er een betere deal. En allemaal gegarandeerd door het Thuiswinkel Waarborg Keurmerk (dus geen loze praat) waar we als enige in deze branche tot toegelaten zijn.

boekmetversiertips

You can leave a response, or trackback from your own site.