Uit Je Comfort Zone Stappen (3/3)

Uit Je Comfort Zone Stappen(Deel 3 van 3)

Vandaag helaas al weer het laatste deel van ‘Uit je comfort zone stappen en mooie vrouwen versieren’.

Eerst deel 1 lezen, klik op de volgende link: Uit je comfortzone stappen deel 1

uitjecomfortzonestappen

Dit zet de puntjes op de i en maakt je klaar om zelf aan de slag te gaan en flink te groeien zodat je daadwerkelijk mooie vrouwen gaat versieren.

Neem acties, gevoelens volgen

Doe dit niet andersom. Als je een goed gevoel wilt hebben voordat je actie gaat nemen, is het gevolg dat je geen actie onderneemt. Je zult dan altijd leven met het oog op het ‘vermijden’ van zaken. Het is dat oude verkoop mantra “motion creates emotion”. Actie doorbreekt alles. Echter, we dienen wel een zo goed mogelijke actie te maken om het meeste resultaat er uit te krijgen. De goede acties zijn altijd acties net uit je comfort zone. Je ROI, return on investment, is het hoogst op deze manier. M.a.w. je zult sneller die mooie vrouwen versieren waar je altijd al van hebt gedroomd.
Een echt goeie deal maken met een hoge ROI? Schrijf je in op onze gratis nieuwsbrief. Je ontvangt gratis en vrijblijvend een complete set nieuwsbrieven in je bus die je elke week weer zullen motiveren en inspireren om uit je comfortzone te stappen.

Improviseer en groei

Stop met het zijn van statisch, tevredenheid met je huidige stand van zaken en het zeggen van ‘nee’ tegen echte verandering. Verbeter jouw manier om door de wereld te gaan, zonder angsten en zonder grenzen.

Bouw je ‘creativiteit’ op door de wereld te bekijken en kleine dingen op te merken die je hiervoor niet opmerkte. Vind nieuwe manieren om je emoties uit te drukken in het veld, steeds als je een vrouw benadert. Blijf bezig met nieuwe experimenten, nieuwe dingen in je leven te betrekken en manieren te verkennen die je manier van denken een boost geven. Actie is het woord. Je dient hiernaar binnen jezelf op zoek te gaan. Op een andere manier zal het zich niet ontwikkelen. Aan het eind van de dag zal je meer tevreden zijn doordat je acties hebt genomen.

Wordt minder afhankelijk van de goedkeuring van anderen

 

Hier is je gids om snel uit je comfort zone te stappen en te groeien in je game. Een kort maar zeer krachtig lijstje om snel korte metten te maken met beperkende factoren in jouw groeiproces van het versieren van mooie vrouwen.

  • Stop met het wachten op anderen die de taak voor jou doen
  • Elimineer excuses
  • Behoudt te allen tijde hoop
  • Stop met nadenken over dingen die je niet kunt veranderen (Denk aan kaalheid of je korte lengte waarvan alleen jij denkt dat ze je belemmeren in het versieren van mooie vrouwen)
  • Houdt op met de ‘ja maar wat als’ zinnen maken die je beperken
  • Ben aardig voor jezelf en boor jezelf niet in de grond voor je fouten
  • Wie wil je worden? Houd die afbeelding in je hoofd voor altijd
  • Lees “Zelfvertrouwen met vrouwen

Tot zo ver deze serie blogs ‘Uit je comfort zone stappen en mooie vrouwen versieren’. Ik hoop dat je er weer van hebt mogen genieten.

Ik spreek je snel!

SmoothDoc

SMSversiertips

You can leave a response, or trackback from your own site.