Vrouwen Verleiden In Bed (Deel 1 van 3)

Vrouwen Verleiden In Bed (1 van 3)

Neem een man die weinig succes heeft met het verleiden van mooie vrouwen. En nu is ook het geval dat hij geen verstokte homo is. Nee, hij wil best graag hele mooie vrouwen verleiden in bed..

En laat hem een versiermethode zien die hem gaat helpen om echt goed te worden in het krijgen wat hij wil. Elke man op deze planeet zou een gat in de lucht springen en het gelijk in de praktijk brengen, toch? Wie wil er nou niet eenvoudig en doelgericht mooie vrouwen verleiden naar en in bed verleiden?

Maar veel mannen dubben, twijfelen… en stoppen uiteindelijk. Ik heb het honderden keren gezien. Sommige mannen verdwijnen echt compleet, terwijl andere een jojo effect laten zien door te blijven komen en gaan. Het zal je misschien verbazen, maar niet iedereen zet door. Niet iedereen houdt zich consistent voor langere tijd hiermee bezig om doelen te bereiken.

Waarom gebeurt dit?

Als zijnde een dating coach zie ik twee belangrijke redenen waarom mensen opgeven.

1. Het is de aard van het beestje.

Mensen houden nou eenmaal van succes, maar veel van hen zijn niet bereid er voor te werken. Veel mannen houden van mooie vrouwen om hen heen, maar willen ze niet hoeven te verleiden. Zij willen de resultaten zonder door het proces te hoeven gaan.

Elke dag ontmoet ik mensen die het grote huis willen, de dure auto, die geweldige vrouw bij hen in bed. Maar niet iedereen is bereid om dit te laten gebeuren. Het is niet anders dan het leren gitaar spelen of het leren van een vreemde taal. Veel mensen beginnen er aan, maar er zijn maar weinigen die de nieuwe vaardigheden on vrouwen te verleiden naar en in het bed meester kunnen worden.

2. Persoonlijke omstandigheden.

Dit doet me denken aan een quote van Edward Harriman:

“Much work is lost for the lack of a little more”.

In tegenstelling tot het leren spelen van een instrument of het leren van een taal, is het leren verleiden van mooie vrouwen iets anders. Het verleiden van mooie vrouwen via een versiercursus  is meer persoonlijk en emotioneel. Met andere woorden: je bent bezig met je eigen kwetsbaarheid, ego en bijbehorende verdedigingsmechanismen. Kijk, het is iets anders als je een nootje mist op de piano of een woord verkeerd uitspreekt. In zulke gevallen kunnen veel mensen hiermee om gaan. Behalve wanneer je een perfectionist bent, maak jij je niet druk en voel jij je niet slecht over jezelf.

 egovoorbij

Maar wanneer het om mooie vrouwen verleiden in bed gaat, is iedere ‘fout’ opeens een reden om negatieve feedback op jezelf los te laten. Het voelt als een afwijzing door een echt persoon. Dit kan leiden tot een ‘angst voor afwijzing’. Onderzoek laat zien dat sociale afwijzing en fysieke pijn dezelfde hersengebieden activeren.

Morgen en overmorgen spar ik met je door naar de oplossingen.
Voor ondertussen: zet je positieve muts op, en ga verder met het verleiden van mooie vrouwen in bed.

Cheers,

SmoothDoc

Deel 2: Vrouwen verleiden in bed 

Gratisversiertipsomvrouwenteversieren

You can leave a response, or trackback from your own site.
Kees says:

Werkt zo’n versiercursus wel? Ik bedoel valt vrouwen versieren dan te leren?

Volgens mij heeft het uiteindelijk toch meer met geld en macht en zo te maken. Dat zie je in ieder geval overal om je heen. Zo werk het gewoon. Daar kan een versiercursus dan niks tot niet veel aan veranderen?