Mooie Vrouwen Versieren Op Oudejaarsavond! (Deel 2 van 3)

Mooie Vrouwen Versieren Op Oudejaarsavond! (Deel 2 van 3)

Eerst deel 1 lezen van vrouwen versieren op oudejaarsavond?

Gisteren heb je de invloed van ‘social proof’ op oudejaarsavond gezien. Vandaag gaan we door met het belang van de locaties. Locaties van het isoleren, escaleren etc. Waar neem je een meid voor het eerst heen? Waar ga je die mooie vrouwen echt all the way versieren? Gelijk naar huis? Hoe regel je dit. Hoe regel je de logistiek.

 

Tip #2 Locatie, locatie, locatie

Het versieren van mooie vrouwen – in elke situatie – gaat altijd om de volgende drie dingen:

  • Emotionele connectie
  • Fysieke connectie
  • Logistiek

Te veel mensen vergeten logistiek!

Wanneer maak je een connectie met een meid die je leuk vindt, waar neem je haar mee naar toe? Hoe ga je om met haar vriend(inn)en?

De gevorderden onder ons zullen het hierover eens zijn. Het verschil tussen een persoon die goed is in het versieren van mooie vrouwen en een meesterversierder is: logistiek. Het verschil dat resulteert in het verschil tussen een telefoonnummer of de interactie fysiek maken die avond. Logistiek.

Voordat ik begon met de Dating Doctors en voordat ik de kracht van de methode doorzag, was ik op een huisfeest voor oudejaarsavond.

Ik deed het best goed. Ik zoende een aantrekkelijk blondje in de buurt van het toilet vroeg op die avond. Een paar uurtjes later wilde ik zien wat er allemaal mogelijk was met haar. Zou ik haar samen met nog meerdere meiden op deze avond kunnen versieren?

Omdat ik haar precies vertelde wat ik van haar wilde, wist zij dat ik andere vrouwen ging ontmoeten die avond. Ze vertelde me dat ze “bi-nieuwsgierig” was, dus ik hield haar om mij heen.

(Verwachtingen scheppen en doelen stellen is cruciaal wanneer je ‘friends with benefits’ wilt en het hebben van meerdere vrouwen. Ik zou het graag met je willen bespreken, maar ik heb voor jou alles hierover uitgeschreven in “Zelfvertrouwen met vrouwen”.)

Een paar drankjes later en een zwaar gemanipuleerd potje ‘Truth or Dare’ later, had ik een foursome gepland voor die nacht. Nou, mijn blondje en twee (!) andere vrouwen hadden ingestemd om elkaar een 4-way zoen te geven op middernacht. Mooie vrouwen versieren leek nog nooit zo gemakkelijk.

(Dit had 0 kans wanneer ik die hele avond niet gezien was met dat lekkere blondje om mij heen. Social proof, waar ik het gister over had.

Ik wist dat dit meer kon worden – en ik wilde dat het meer werd – dus stelde ik voor een ‘zoen in privé’ voor

… dus wij slopen een slaapkamer binnen

… en zoenden…

… en zoenden nog wat meer…

… en de handen gingen de lichamen verkennen, kleren gingen uit…

Hoe dit afliep mag je zelf invullen.

Vraag jezelf dus altijd af. “Wanneer dit goed gaat lopen, en die meid echt into me is, waar neem ik ze mee naartoe?”

Morgen deel 3 https://www.meesterversierder.nl/mooie-vrouwen-versieren-op-oudejaarsavond-deel-3-van-3/ jongens. Keep up the good work met het versieren van mooie vrouwen!

Zorg dat je voor oudejaarsavond een goed uitgewerkt logistiek plan hebt.

SmoothDoc

You can leave a response, or trackback from your own site.