Zo Stop Je Afwijzingen Van Vrouwen.

Wat ik je nu ga vertellen is de manier waarop je je moet gedragen zodat de kans groter is dat het je lukt een vrouw te versieren. En het is geen ‘hokus pokus formule’ maar een OVERTUIGING.

IK BEN AL GESLAAGD IN MIJN OPZET ALS IK HAAR AANSPREEK.

De meeste mannen denken dat ze pas succes hebben gehad bij een vrouw als ze haar telefoonnummer geeft of een date hebben. Natuurlijk is dat je doel, maar als je daar alles van af laat hangen, maak je twee fundamentele fouten.

1)     je maakt het jezelf onnodig moeilijk! De kans dat je een goed gevoel hebt over je poging is veel kleiner.

2)      Daardoor ben je veel minder gemotiveerd om het te proberen,en krijg je niet genoeg oefening om er wel goed in te worden.

Als je doel is om haar aan te spreken, wordt elke poging een succes, telefoonnummer of niet. Je bent veel gemotiveerder als je weet dat hoe het gesprek ook gaat, je trots kunt zijn op het feit DAT je haar hebt aangesproken.

Geloof me, ik ben net zo sceptisch als jullie wanneer iemand me verteld dat ik alleen maar hoef te veranderen hoe ik denk en dan lukt alles. Vaak is dat een hoop New-Age achtige onzin. En je overtuigingen veranderen is niet iets wat je van het ene op het andere moment doet.

Je hebt een strategie nodig!

Daar is TIJD voor nodig, en EEN STRATEGIE. En dan bedoel ik geen denkoefeningen. Je moet er echt op uit gaan en die nieuwe opvattingen uittesten om te zien of het echt werkt.
Voor hetzelfde geld is het weer zo’n ‘positief denken’ oefening die voor geen meter werkt in de praktijk.

Daarom is de ‘Hit And Run” methode in ons boek en workshop zo’n goede oefening. Je krijgt er echte, onvervalste praktijkervaring mee. En daardoor leer je weer dat je je goed kunt voelen over jezelf zonder dat je dat felbegeerde telefoonnummer hebt gekregen.

90% van de mannen heeft het lef niet om een vrouw echt aan te spreken. Maar met de “Hit And Run” methode heb jij niet alleen success, maar laat je de vrouw achter met een grote grijns op haar gezicht. En dat voelt goed. (voor jou, en voor haar)

In onze workshop vrouwen versieren wordt het helemaal haarfijn uitgelegd en voorgedaan, maar ik zal je alvast een voorproefje geven:    In een “hit and run” kijk je naar wat je aantrekkelijk vind in de vrouw die je op het oog hebt, en dan doe je iets ongekends.

Je verteld haar wat dat aantrekkelijke is. Ze is misschien lang en blond. Of heeft bruin haar. Of ze is Aziatisch. Maakt niet uit! Je kunt IEDERE VROUW aanspreken!

Je vertelt haar wat je leuk aan haar vindt. (en nee, borsten en billen zijn daarvan uitgesloten). Misschien vind je haar ogen mooi. Of heeft ze schitterend golvend haar. Je loopt op haar af, je vertelt haar wat je is opgevallen, en dan ga je ervandoor door gewoon gedag te zeggen. Inderdaad. Je gaat weg.

Je geeft haar een compliment, ze krijgt een grote grijns op haar gezicht, en dan zeg je ‘tot ziens’.   Dat is alles.

Je zult zien dat je helemaal geen telefoonnummers nodig hebt voor succes. Maar je wilt natuurlijk wel die nummers hebben. Nou, het idee achter deze oefening is dat je gewend raakt aan vrouwen aanspreken, en praten met de vrouwen tot wie je je aangetrokken voelt. En daardoor wordt die eerste stap veel minder groot.

Je raakt niet meer in paniek, je voelt je zekerder van je zelf en meer ontspannen. En hoe meer relaxed jij bent, hoe meer een vrouw zich tot jou aangetrokken voelt, zelfs als ze je nog maar net heeft ontmoet.

Hoe vaak breekt het zweet je niet uit als je er maar aan denkt een vrouw aan te spreken? Misschien heb je soms echt wel eens iets tegen haar gezegd, maar omdat je zo zenuwachtig was zei je iets stoms en was het gesprek over.

En naderhand vroeg je je af wat je anders had moeten doen. De reden was dat je stikte van de zenuwen in plaats van ontspannen een gesprek met haar aan te knopen. Door de “Hit and Run” oefening te doen leer je je te ontspannen.

Spreek je dit aan?

Als dit je aanspreekt…

Als jij ook graag elke vrouw in elke situatie wilt durven aanspreken…

Als je nou eindelijk wel eens een kans wilt maken bij die vrouw waar je al zolang een oogje op hebt…

Als je dit leest en je hebt onze boeken nog niet gelezen of nog geen workshop van ons heb gevolgd, doe het
dan nu! Het is essentiele informatie om je succes met vrouwen te vergroten.

Je leert vrouwen aanspreken. Je leert hoe je hun telefoonnummer scoort. Je leert wanneer je moet bellen, en hoe.

Je leert waar je haar het beste mee uit kunt nemen. Je leert hoe je vrouwen aan het lachen kunt maken.

En nog veel meer.

Al de details vind je op onze websites, bijvoorbeeld www.datindoctors.nl. Kijk eens rustig rond. Je krijgt er geen spijt van.

Vragen? Opmerkingen? Laat maar horen!

Je Dating Coach,

Alphadoc.

P.S.

Trouwens: heb je misschien nog vrienden die wat meer succes willen met vrouwen op internetdatingsites?

Stuur ze deze link van onze Nieuwe website:
http://www.internetdatinggeheimen.nl/

Ze zullen je dankbaar zijn als zij zich inschrijven voor  onze Gratis Internet Datingadvies vol met internetdating tips en versiertips om succesvol te daten op websites zoals Relatieplanet, LEXA en E-Darling enz..

Verder kun je ook gratis onze SMS2DATE app downloaden.

In de Appstore: https://itunes.apple.com/nl/app/sms2date/id647134709?mt=8

In de Playstore: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.hestec.sms2date&hl=nl

 

Flirttips voor whatsappSMSversiertips

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En wil je meer versiertips ontvangen voor jou als man? Schrijf je gratis in op onze nieuwsbrief vrouwen versieren.

 

briget-maaslandnieuwsbrief

You can leave a response, or trackback from your own site.
Joyce says:

It’s actually a great and helpful piece of info. I’m
glad that you just shared this useful info with us.
Please keep us up to date like this. Thanks for sharing.

Here is my web blog :: vrouwen versieren via internet

Frances says:

Hey there! Ӏ’m at work surfing around your blog from my new apple iphone! Just wanted to say I love reading your blog and look forward to all your posts! Keep up the superb work!

Also visit my web-site :: vrouwen versieren via internet