Uit Je Comfort Zone Stappen (Deel 1 van 3)

Uit Je Comfort Zone Stappen )

Uit je comfort zone stappen, klink leuk. In deze post ga ik eerst het met jou hebben over het begrip ‘comfort zone’ en wat dit met mooie vrouwen versieren te maken heeft.

Veel mensen blijven in hun vertrouwde comfort zone zitten. Het praten met bekenden. Het naar dezelfde kroegen uit gaan. Altijd in gezelschap uitgaan. Soms kan het spannender worden en kan er meer te halen zijn, wanneer mensen UIT hun comfort zone stappen. En vervolgens zich in het begin iets ongemakkelijk voelen, omdat zij zich op nieuw terrein begeven. Heel eng, kan dit zijn. Maar realiseer je dit. Dit is het gebied waarin je gaat groeien. Dit is het gebied waarin jij gegarandeerd mooie vrouwen gaat versieren.

Voor de meesten van ons is het erg moeilijk om uit je comfort zone te stappen zonder hulp van een professionele coach. Mensen zijn 2 jaar bezig met ‘game’ en het ‘versieren van mooie vrouwen’, maar omdat ze altijd in hun comfort zone blijven bereiken ze vrijwel niks. Ik vind het altijd interessant om me af te vragen waarin hen verschillen ten opzichte van mijzelf.

Een ding weet ik zeker. Als zij niet groeien, is het omdat ze falen om buiten hun comfort zone te treden. Er is een grens die je moet passeren om jezelf in groeisituaties te gaan bevinden. In onze coachingsprogramma’s laten we mensen niet alleen die lijn passeren, maar we laten hen ook zien waar die voor hun is. Soms is het zelfs zo dat het wel of niet passeren van deze lijn DIRECT zorgt voor wel of geen resultaat in het versieren van mooie vrouwen.

Vaak hoorde ik het volgende excuus: “Ik kan geen gemixte groep openen”. Ik vroeg hem waarom niet. Zijn antwoord was vaag en onduidelijk. Dit liet vooral angst zien. Dus wat ik deed, ik liet hem voor het komende uur ALLEEN MAAR gemixte groepen aanspreken. Probleem opgelost.

Dit is een simpel voorbeeld om te laten zien wat er met je kan gebeuren wanneer jij je blootstelt aan je angsten. De stap hierna om er over heen te stappen. Beperkende overtuigingen verdwijnen zo in zeer korte tijd. Zelfs zo snel, dat je nog amper tijd hebt om te beseffen wat er nou gaande was. Je trad buiten je comfort zone. Je bevond je in de ‘growth-zone’.

uit  je comfortzone stappen

Uit je comfortzone stappen

Stap uit je comfortzone en treedt toe tot je groeizone

Je zult rijkelijk beloont worden wanneer je uit je comfortzone stapt en in je growth zone treedt. Dat garandeer ik je. Het is een beloning enkel voor de dapperen onder ons. Een beloning die ook jij de moeite waard vindt. Waarom ben jij je aan het verbeteren in je vaardigheden in het versieren van mooie vrouwen? Om deze vrouwen ook echt te scoren neem ik aan. Nou dat bedoel ik. Is dat voldoende beloning om ook echt die move te maken om uit je comfortzone te stappen?

Voor deel 2 uit je comfortzone stappen.

SmoothDoc

You can leave a response, or trackback from your own site.