Vrouw zegt afspraak af

Vrouwen zegt afspraak af

Je spreekt een vrouw aan en hebt een leuk gesprek met haar, misschien heb je zelfs met haar gezoend.
Je scoort haar telefoonnummer en nu wil je haar natuurlijk nog een keer zien. Je spreekt nog een keer af. En vlak voordat die afspraak zou plaatsvinden zegt ze de afspraak af met een of andere flauwe kutsmoes. Kut, kut, kut, je date is afgezegd. En nog wel zo kort van te voren? WTF?

Je stuurt haar nog een leuk berichtje of je belt haar op, maar na een halve dag heb je nog niets gehoord.
2 dagen gaan voorbij en je hoort nog steeds niets van haar en je begint te twijfelen of zij het wel net zo leuk vond.

Heb jij dit wel eens meegemaakt en wil je weten hoe je hiermee om moet gaan? Lees dan verder want in dit artikel ga ik een aantal versiertips geven over het fenomeen dat vrouwen afspraken afzeggen oftewel flakes.

Allereerst moet je goed bij jezelf terug gaan en eerlijk kijken hoe de ontmoeting is verlopen. Hoelang heb je met haar gesproken, weet zei wie jij bent? Moest je om haar nummer smeken of is dat natuurlijk verlopen?

In sommige gevallen had je niet veel dingen beter kunnen doen. Er zijn toch variabelen in het spel die niet in jouw cirkel van invloed zitten.

Het bellen en smsen kan meestal niet zorgen dat je haar op date kan krijgen, als de eerste ontmoeting niet bijzonder voor haar was.

Hoe laat je afspraak wel doorgaan?

Een aantal dingen die je kunt gebruiken om de interactie solid te maken, oftwel met meer zekerheid een 2e ontmoeting bewerkstelligen:

  • Je vraagt aan het einde van de ontmoeting nog eens of zij jouw naam nog weet. Laat haar vervolgens jouw naam herhalen. Dit zorgt ervoor dat ze nog weet wie jij bent.
  • Vraag haar waarom ze met jou op date wilt. Als ze redenen gaat verzinnen waarom ze jou leuk vind, zal ze eerder op de date komen.
  •  zorg ervoor dat je haar op date neemt niet langer dan 2-3 dagen na je ontmoeting met haar, dit zorgt voor het vasthouden van de emoties die ze op dat moment bij je voelde.

Deze versiertip werkt niet als je te graag ‘wilt’

Belangrijk om te weten is dat deze versiertips allemaal niet werken als het uit een plek van ‘willen’ komt. Het moet je niet teveel boeien of ze op de date komt of niet.
Hoe bewerkstellig je dan dit gevoel dat het je niet zoveel boeit?

– spreek veel vrouwen aan en vraag altijd om haar nummer als zij datebaar is voor jou. Zo kom je in de overvloed mindset, er zijn zoveel vrouwen. 1 meer of minder maakt niet uit.
– creëer een rotatie van meiden die je date. Hou meiden voor lange tijd vast als scharrel. Bij 3 keer seks of meer dan kan je er meestal iets voor lange termijn van maken.
– ga vaak genoeg naar plekken waar je vrouwen kunt ontmoeten. Je hersenen zullen dan automatisch de overvloed mentaliteit aannemen. Als het vandaag niet lukt, lukt het morgen.

Het is dus belangrijker in de voorbereiding al te zorgen dat ze de afspraak niet afzegt dan dat je later nog probeert de afspraak toch door te laten gaan. Als de vrouw de afspraak toch afzegt, gewoon cool reageren. En ja, je kunt er nog eens appen daarna.

You can leave a response, or trackback from your own site.