Versiertips: de eerste date

 

Versiertips: de eerste date

 

 

De eerste date met een vrouw. Je hebt afgesproken met een vrouw die je hebt ontmoet in een club, op straat of uit je sociale kringen.
Maar wat zijn nou de dingen waar je op moet letten op een eerste date? Hoe zorg je ervoor dat ze je (nog steeds) leuk vindt?
Allemaal vragen die horen bij de eerste date. Daarom ga ik in dit artikel versiertips geven over hoe je te werk gaat tijdens de eerste date om het succesvol te laten verlopen.

Versier locatie

Laten we beginnen bij een date locatie. Er zijn een aantal dingen waar je op kunt letten bij het kiezen van een date locatie.
Allereerst wil je het simpel en vrijblijvend houden.  Beste en ook goedkope versiertip: Ga dus niet fancy uit eten of naar de bioscoop.
Je bent alleen maar veel tijd en misschien wel geld aan het investeren in een persoon die je nog helemaal niet kent. Dit komt over alsof je niet zo vaak dates hebt.

Een man die genoeg keuze heeft doet zoiets niet. Straal uit dat je zo een type man bent, ook al ben je dat nog niet.
Een goede eerste date locatie zou bijvoorbeeld het park zijn. Neem een kleedje mee en vergeet vooral de wijn niet, dan wordt het een leuke date.

Nog meer versiertips voor mannen? OK, dan komen we op het tweede punt. Hoe ver is het van jouw of haar huis af? Het doel van de date moet niet zijn dat je op dezelfde plek blijft.
Een vrouw die je meebrengt naar verschillende locaties zal het gevoel krijgen dat ze jou veel beter kent dan als je op dezelfde plek blijft.

Waar praat je over?

En waar praat ik over tijdens de date? wat moet ik tegen haar zeggen? Het antwoord is letterlijk alles. Het maakt geen moer uit wat je tegen haar zegt.
Het gaat namelijk niet om de inhoud maar om de vibe. Ben je positief en assertief, dan kun je weinig verkeerd dingen zeggen. Mannen hebben altijd moeite te bedenken wat ze moeten zeggen. Dit komt omdat zij de drempel van onderwerpen waarover ze kunnen praten veel te hoog stellen. Verlaag deze drempel! Zeg letterlijk alles wat in je opkomt.
Heb je wel eens vrouwen met elkaar horen communiceren? Zo ja, dan begrijp je vast wat ik bedoel met de drempel laag houden. Inhoudelijk en logisch gezien gaat het meestal helemaal nergens over. Dit komt mede omdat vrouwen in meerdere mate dan mannen worden gedreven door emoties.

Hoe neem je haar mee naar huis?

Uiteindelijk wil je haar mee naar huis kunnen nemen, dus haar leiden naar verschillende locaties brengt enorm veel voordelen met zich mee.
Hoe krijg je haar uiteindelijk naar je huis of eventueel naar haar huis?
Dit doe je door een reden te verzinnen die niet met seks te maken heeft. Want in dat geval krijgt ze misschien een gevoel dat ze een slet is als ze met jou meegaat.
Vandaar dat je het op een andere manier doet. Je kunt bijvoorbeeld opscheppen over jouw coole cactusbureaulamp, of een vet youtube filmpje. Deze moet je echt aan haar laten zien!
Plus, er is nog genoeg wijn bij jou thuis, wat nog meer redenen zijn om even langs je huis te wippen.;). Nou voor even zijn, dit is  wel weer genoeg versiertips.

Maar niet getreurd. We blijven schrijven op dit blog. We zien je graag weer terug voor meer versiertips over vrouwen verleiden!

 

You can leave a response, or trackback from your own site.