versiertips: 2 drempels in vrouwen versieren

versiertips

Versiertips: de 2 drempels in vrouwen versieren

 

Je ziet een mooie vrouw maar je durft niet op haar af te stappen? Of je je kent een vrouw maar durft niet de volgende stap te nemen?

Een veelvoorkomend fenomeen, waar veel mannen last van hebben. In dit artikel zal ik ingaan op de 2 grootste drempels die je tegenkomt bij het vrouwen versieren. Daarbij geef ik de  versiertips voor mannen  over hoe je hiermee om kunt gaan.

Aanspreekangst

Allereerst hebben we de zogenaamde aanspreekangst. Tenminste, zo hebben we het een label gegeven.
Je ziet een vrouw en er komt een soort zenuwachtig gevoel op. Je gaat trillen en je gaat alleen maar in je hoofd zitten denken.

Ik wil dat je weet dat dit heel normaal is, heel natuurlijk en ook nog eens heel handig!
Handig? Ja, zeker weten. Deze verhoogde niveau’s van bepaalde neurotransmitters die zorgen voor dat opwekkend gevoel is voor mij nog steeds één van de redenen waarom ik zo actief ben in het vrouwen versieren.
Wat nou als je dit niet meer zou voelen de eerste keer dat je in jouw omgeving een vrouw aanspreek? Zou je dan even blij zijn wanneer je het toch doet? Ik denk het niet.

Bovendien, als wij deze adrenalinepomp niet zouden krijgen, zou iedereen op straat schijten en oude omaatjes beroven.

Het werkt in jouw voordeel. Het is geen angst, maar het is een gevoel wat jouw lichaam vertelt dat er iets interessant staat te gebeuren als je doorzet.
Dat is de eerste theorie.

angstnietmeer

Versiertip in de oertijd: Pas op je leven! 

De tweede theorie is gebaseerd op de zogenaamde evolutie. Vroeger leefde mensen in aparte groepen. Er was één leider van de groep, het alfa-mannetje. Deze had seks met alle vrouwtjes.

Wanneer jij als oermens een vrouw zou versieren, zouden er twee dingen gebeuren. Of je wordt afgewezen en je wordt uit de groep verbannen, want in die tijd gelijk stond aan de dood. Of je zal succes hebben, maar dan zou het alfa-mannetje je neer knuppelen. Conclusie: Het gevoel staat gelijk aan de angst voor dodelijke dreiging uit je omgeving.

Zal dit gevoel ooit permanent weggaan? Nee, dat zal het niet. Ben je dit artikel over versiertips nou voor niets aan het lezen? Niet helemaal.
Je kunt wel op een punt komen dat je jezelf traint om er niets van aan te merken. En dan kom je al gauw over de onverschilligheidsdrempel heen.

Het kost mij nu één of twee vrouwen om hier overheen te komen, vroeger was dat 20 of 30. Voordat ik deze vrouwen aanspreek zal mijn brein elk excuusje mogelijk verzinnen om het niet te doen. Je brein wilt niet dat je dood gaat! Ofwel pijn voelt, sociale pijn is te voelen als fysieke pijn in je maag.
Hoe kun je je brein dan laten weten dat er niets met je gebeurt als je een vrouw aanspreekt? Door het te doen!
Je brein heeft bewijs nodig dat er geen alfa-mannetje is die je gaat neer knuppelen. Aan beloftes heeft je brein niets, dus onderneem actie!

Escalatieangst

Dan komen we op de tweede drempel bij vrouwen versieren: De escalatieangst. Je bent in gesprek met een leuke vrouw. Maar je weet niet wat je moet doen om de volgende stap te zetten. Of je weet het wel, maar je durft het niet.

Hier zal ik een aantal versiertips voor MANNEN geven om ermee om te gaan.

Er is onderscheid te maken tussen twee vormen van escalatie. Verbale escalatie en fysieke escalatie. Heel simpel, de één is met woorden en de ander met je lichaam en oogcontact.
Je kunt maar al zo goed praten, maar wanneer je een vrouw niet aanraakt ga je niet met haar naar bed. Daarom zal ik in dit artikel versiertips geven over de fysieke escalatie.
Je wilt zo snel mogelijk de toon neerzetten dat jij een man bent en zij een vrouw. Dit doe je door snel fysiek contact te maken.
Doe dit zo snel mogelijk, het liefst gelijk. In een club kun je een vrouw aanspreken door je hand uit te steken en haar een rondje te laten draaien, en vervolgens naar je toe te trekken.
Dan kun je haar een knuffel geven als ze je vertelt dat haar lievelingskleur roze is, want dat vind jij natuurlijk heel tof.

Het belangrijkste bij fysieke escalatie is dat je niet jezelf afvraagt: Wat moet ik doen? Maar wat wil ik doen?

Natuurlijk ga je niet gelijk haar broek naar beneden trekken in het openbaar, maar waar voel jij je comfortabel mee om nu te doen. Doe dat!

Of het een knuffel is, een hand vastpakken of direct zoenen.

Wanneer je merkt veel moeite te hebben je comfortabel te voelen met het aanraken van vrouwen, ga dan veel oefenen! Probeer zoveel knuffels te geven, ga zoveel mogelijk dansen met vrouwen. En probeer een vrouw te zoenen in de 3 minuten dat je haar ontmoet.

Missconceptie: fysiek escaleren verlaagt aantrekkingkracht 

Je kunt er een spelletje van maken met je vrienden. Wie maakt er als eerste fysiek contact met een vrouw?

Als laatste over fysieke escalatie wil ik meegeven. Het kan de vrouw alleen maar meer aangetrokken tot je maken. Veel mannen denken dat als ze nu een 6 heeft (op de schaal van 1 tot 10 voor aantrekkingskracht) en als je haar zoent maar ze wijst je af, dat het dan een 4 of lager is. Onjuist!

Het is dan minimaal een 6 gebleven of anders hoger gegaan. Blijf praten, ga in een andere richting en doe het nog een keer. Als een vrouw blijft staan is het aan. Als ze wegloopt als je fysiek escaleert, dan zou ze sowieso al weggelopen zijn. Fysieke escalatie kan het dus hoe dan ook niet voor je verkloten. Je straalt aantrekkelijkheid uit, je bent een man die gaat voor wat hij wilt.

 

escalatieangstgeenprobleem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Veel plezier met het aanraken van vrouwen ;

 

SmoothDoc

You can leave a response, or trackback from your own site.