Praten met mooie vrouwen – Deel 1

Praten met mooie vrouwen – Deel 1

Vandaag en de twee hierop volgende dagen zal ik ruime aandacht besteden aan het volgende, zeer belangrijke, onderwerp: praten met vrouwen… om precies te zijn, mooie vrouwen. Met vrouwen in bed belanden zonder te praten kan, maar wil ik je niet direct aanraden.
In dit eerste deel, behandel ik het volgende: kapstokken herkennen. Een heel belangrijk onderdeeltje wat betreft het praten met vrouwen.

Praten met mooie vrouwen – kapstokken herkennen

Ik weet dat Style, schrijver van het boek ‘The Game’, hier ooit iets over heeft verteld. Het gaat om het herkennen van bepaalde kernwoorden in een gesprek.

Ik gooi er gelijk een voorbeeldje in waar we mee kunnen werken.

Stel een meid geeft het volgende antwoord op jouw vraag waar ze het laatst naar op vakantie is geweest. Stel een leuke mooie vrouw zegt dit:

“Nou, dat weet ik nog wel, dat was een half jaar geleden. Toen gingen ik en drie vriendinnen met een touring bus naar Rome om daar musea te gaan bezoeken en ’s avonds te stappen. Dat waren wel 2 leuke weken.”
Veel mensen zeggen bv iets als ‘ah, leuk, oh prima he, vakanties zijn ook leuk’. Om maar even wat te noemen. Ze vergeten veel belangrijke informatie waarmee je een geniaal gesprek op kunt bouwen en interesse kan tonen op manieren die door haar erg gewaardeerd worden. In dit antwoord van haar zitten namelijk een paar kapstokken verborgen waar je prima op door kunt vragen. Een aantal duidelijke zijn er naar mijn idee:

– 3 vriendinnen
– touring bus
– Rome
– musea
– stappen
– 2 weken
– leuke vakantie

Dit zijn keywords waar je prima op voort kunt gaan borduren. Naast dat het je voedsel geeft voor het gesprek, toon je interesse in de meid tegenover je. Ooit gedacht dat interesse tonen in een echt mooie vrouw zo gemakkelijk kon zijn?

Om eens wat voorbeelden te noemen:
“3 vriendinnen zei je. Heerlijk he, zo’n vakantie lekker los gaan met je beste vriendinnen he.”
“Met de bus ja, om natuurlijk lekker te socializen met de lekkere boys.”
“Rome, kijk eens aan, daar ben ik ook geweest vorig jaar. ”
“Musea ja, vind je dat echt leuk…?”

Probeer dergelijke kapstokken te herkennen en te onthouden, ook voor later in de interactie. Je kunt in bovenstaand voorbeeld bv lang en diep ingaan op Rome, maar later in de interactie (evt. na het passeren van totaal andere gespreksonderwerpen) nog eens terugkomen op haar 3 vriendinnen.

Veel plezier met het babbelen met al die mooie vrouwen die je tegen gaat komen ;). En wil je echt wat gespreksstof ga dan met ons mee op Dating Tour. De beste singlevakantie voor vrijgezelle mannen!

Je Dating Coach

SmoothDoc

Deel 2: Praten met mooie vrouwen 

deel 3: Praten met mooie vrouwen 

briget-maaslandnieuwsbrief

You can leave a response, or trackback from your own site.
Jonathan says:

Dank je wel SmoothDoc. Hier heb ik veel aan.

Ik weet nooit wat ik moet zeggen. Vrouwen aanspreken en zo vind ik vrij makkelijk, alleen dan loopt het gesprek meestal snel dood. Irritant. Ik heb dit geprobeerd, en het ging de 1e keer al beter! Thanks!