Praten met mooie vrouwen – Deel 3

Praten met mooie vrouwen – Deel 3

Vandaag het laatste deel al weer van het onderwerp ‘praten met mooie vrouwen’. Eergisteren heb je kunnen genieten van het herkennen van zogeheten kapstokken in een gesprek, gisteren heb ik je geleerd hoe je kunt doorvragen op hetgeen ze jou verteld door je aandacht te richten op de emoties, karaktereigenschappen en motivatie bij een bepaalde gebeurtenis of gedrag van een mooie vrouw… maar vandaag gaan we het hebben over het maken van statements ipv vragen stellen.

Praten met mooie vrouwen – Statements maken ipv vragen stellen

Zeker bij mooie vrouwen is dit ontzettend belangrijk. Waarom? Omdat vrouwen vaak op een troontje worden geplaatst en worden behandeld als prinsesjes. Veel mannen gaan dan juist over op de interview modus. Omdat ze dit denkbeeldige waarde verschil maken, wordt de vrouw interessant in de ogen van de man en worden de mannen nieuwsgierig. En hoe kan je gewenste informatie ontrafelen over die mooie vrouw die voor je staat? Juist.. door vragen te stellen. Heel slim op zich, alleen vrouwen.. zeker de mooie vrouwen die wel al wat gewend zijn in hun leven, hebben dit al lang door joh. Laat zitten die moeite, blijf lekker even lezen!


Om te beginnen: Elke vraag is om te buigen in een statement. Elke? Ja elke. Hier, kijk:

“Wat is je leeftijd?” => Je lijkt me echt iemand van 22, maximaal 23.
“Wat studeer je?” => Ik ken iemand die best veel lijkt op jou nu ik zo ff met je praat. Volgens mij studeer jij geneeskunde.
“Welke sport doe je?” => Haar van top tot teen aankijkend: Blond haar en een afgetraind lichaam… dat moet een hockeyster zijn.

Je kunt een redelijke gok proberen te maken en wellicht pluspunten scoren als je goed gokt. Over haar leeftijd, beroep, hobby’s, waarom ze in een kroeg of discotheek is enzovoorts. Dat alleen al is een hele goede methode om ook een gesprek op gang te houden. Stel je gokt goed en ze is helemaal stapel van je en gaat JOU uitvragen. Of in het andere geval, wordt ze nieuwsgierig waarom je denkt dat ze bv hockey doet terwijl ze dat niet doet. Dit geeft haar ook weer zoveel houvast om een gesprek op te zetten!
Het mes snijdt aan twee kanten jongen.. alsjeblieft!

Bewust onwerkelijke statements maken levert ook interessante gesprekken op. Zo kun je haar op een grappige manier uit de tent lokken of screenen of ze jouw type humor heeft of niet. Experimenteer hier mee.

Oefen hier mee en ga vooral ervaringen op doen zodat je hier handig in wordt en het na verloop van tijd automatisch gaat.

Vragen of onduidelijkheden? Antwoord op al je vragen:
in ons vrouwen versieren boek dus ook over praten met mooie vrouwen

Je Dating Coach

SmoothDoc

Deel 2: Praten met mooie vrouwen 

deel 1: Praten met mooie vrouwen 

briget-maaslandnieuwsbrief

You can leave a response, or trackback from your own site.