Van Sukkel Voor De Liefde Naar Vrouwen Versieren

Van Sukkel Voor De Liefde Naar Vrouwen Versieren

Er was eens een tijd, lang voordat ik goed werd met vrouwen, waar de dingen die ik in mijn vrouwen versieren boek bespreek compleet ‘out of my reality’ waren. Mooie vrouwen versieren lukte mij toen eigenlijk nooit.Ik was een sukkel voor de liefde in optima forma, en dan anders zoals in het liedje hieronder.

Toen ik opgroeide had ik niet de mensen om me heen die me excellente sociale vaardigheden bijbrachten. Dit was voor mij altijd een belangrijke reden waarom ik tot mijn 20er jaren niet hele goede sociale vaardigheden had ontwikkeld en een enorme sukkel voor de liefde was. De constante blootstelling aan mensen die mij hierin niet motiveerden of mee konden helpen resulteerde erin dat ik sociaal wat in te halen had.

Voor jou is het misschien een video game verslaving, voor mij was het dit. Het eind resultaat is hetzelfde. Zowel jij als mij waren sociaal niet heel vaardig en allen niet in staat om mooie vrouwen te versieren.

Als je dit nu leest en je bent al een tijdje aan het stoeien met vrouwen, is er een kans dat iets in het verleden er voor heeft gezorgd dat je nu bent wie je nu bent. Er zijn veel dingen die er voor kunnen zorgen dat je sociaal wat in te halen hebt.

Een ding dat ik je kan vertellen, is dat er altijd een mogelijkheid is om iets te doen aan het eit dat je nu bijvoorbeeld een sukkel voor de liefde bent. Je bent niet voor je leven getekend. Je bent niet voor je hele leven een sukkel voor de liefde. Tenminste dat hoef je niet te zijn. Het is iets waar je over heen kunt groeien. Iedereen kan expressiever worden en in staat zijn om mooie vrouwen beetje bij beetje beter te versieren, ook al hebben zij een traumatische ervaring gehad of van nature erg introvert zijn.

Ik heb in mijn leven genoeg studenten gehad die hard hebben moeten werken om dit te bereiken. Omdat ik mezelf heb zien groeien en veel mensen om mee heen die serieus aan de slag wilden gaan met zichzelf, heb ik nu de overtuiging dat iedereen zichzelf sterk kan verbeteren. Als het met mij kon gebeuren, kan het ook met jou.

Vergeet niet, vroeger had ik geen goede body language of lichaamstal, was ik over het algemeen niet goed gekleed, had ik geen geld, zag er niet goed uit, en ik had een reputatie van een “nice guy”, iemand waarvan een vrouw van zou zeggen “een erg goede knul, maar niet iemand waarmee ik op date zou gaan.”

Het was erg frustrerend om dergelijke uitspraken te horen. Ik moet je bekennen dat dat echt pijn heeft gedaan.

Maar wat ik heb gedaan, ik heb al die pijn juist gebruikt als motivator voor mezelf. Ik ben een pad gaan uitstippelen en ben mezelf blijven ontwikkelen.

Ik ging uit en sprak vrouwen 7 dagen per week aan. Ik probeerde nieuwe stijlen, nieuwe manieren van lopen, mooie en gladde openingszinnen… vrouwen versieren ging beter en beter. Ik vroeg mensen voor hulp, ik deed al het mogelijke.

Na een aantal maanden werd ik redelijk goed. Repetition is the mother of skill. Het voelde zo goed dat succes met vrouwen. Niet langer was ik de “nice guy”, iemand waarvan een vrouw van zou zeggen “een erg goede knul, maar niet iemand waarmee ik op date zou gaan.” Nee, ik was nu een persoon met veel sex appeal waar vrouwen gelijk mee wilde slapen. Haha, in plaats van mooie vrouwen versieren, door mooie vrouwen versierd worden. Wow, voelt dat eens even goed!

Wil Je Geen sukkel Voor De liefde Meer Zijn? 

Ook snelle en grote vooruitgang boeken? Ook van sukkel voor de liefde naar op regelmatige basis hele mooie en leuke vrouwen gaan versieren? 3/4 dates in de week? Ongelooflijk?

Neem vrijblijvend eens een kijkje bij ons voor een workshop vrouwen versieren .

Je DatingCoach,

SmoothDoc

You can leave a response, or trackback from your own site.