Vrouwen versieren met nochalance

 

Bij het versieren van een vrouw moet je als man altijd de bovenhand hebben. Vrouwen zoeken naar die zelfverzekerde, dominante houding van een man terwijl ze versiert worden. Dominantie is een overwegend mannelijke eigenschap en vrouwen wíllen dat een man dominant is om zich waarlijk vrouw te voelen. Als je haar de dominante positie toeschuift, hoe kan zij zich dan als een vrouw bejegend voelen?

Hoe ga je beter vrouwen versieren?

En hoe kun je nu beter vrouwen versieren of  beter een gesprek voeren? Als je vrouwen aan het versieren bent is dat eigenlijk niet zo moeilijk. Stel je bent een miljonair met een zeldzame oldtimer. Je wilt die wilt verkopen omdat hij teveel plek in de garage inneemt. Nu heb je waarschijnlijk een dominante positie ten opzichte van de verzamelaar die al jaren op zoek is naar dit exemplaar en bereid is veel geld neer te tellen.

Aan de andere kant: als je een geruïneerde ex-miljonair bent en je moet die auto verkopen om je schulden te kunnen afbetalen, is de koper eerder in de dominante positie. Het gaat er eenvoudigweg om wie het liefst wil wat de ander heeft. Snap je waar we naar toe willen in relatie tot jij die een vrouw wilt versieren?

Nu is het dus zaak om niet te laten merken dat je haar begeert. Haar begeerte moet groter zijn dan de jouwe. Dat komt er in feite op neer dat je bij vrouwen versieren in het gesprek eigenlijk niet erg je best moet doen om haar voor je te winnen. Doe alsof zij jou onverschillig laat; stel je nonchalant op.

 

nonchalant

Nonchalance is aantrekkelijk voor vrouwen

Een nonchalante, wat afstandelijke houding heeft een enorme aantrekkingskracht op vrouwen. Een man die wel enige interesse toont, maar niet echt z’n best doet: dat kan het vrouwenbrein niet bevatten. Als reactie daarop verandert zij van prooi in jager en wil zij jou als trofee boven de schoorsteenmantel. De rollen zijn omgedraaid. Nu heb jij de touwtjes in handen en gaan we over op van vrouw versieren naar man versieren zodat het daadwerkelijk vrouwen versieren wordt? Begrijp je dit nog….;-) Het beste hoe je dit werkelijk bereikt is door in overvloed te leven. Dat is al daadwerkelijk zo, alleen begrijp je het nog niet. Er zijn meer dan genoeg vrouwen. Meer dan je ooit op kan krijgen. De meeste mannen doen namelijk maar wat als het gaat om het versieren van een vrouw. Ze hebben meestal echt geen idee wat vrouwen versieren echt inhoudt. In het land der blinden is eenoog koning……

Vrouwen zullen de touwtjes terug in handen proberen te krijgen, door wat nonchalant met hun telefoon te gaan spelen of bijvoorbeeld weg te gaan kijken. Trap niet in deze val. De vrouw wil niet werkelijk de dominante rol, ze test je enkel uit. Ze kijkt als het ware of jij mans genoeg bent. Veel mannen gaan nu de fout in en zetten hun quasi-nonchalante masker af en laten hun ware gezicht zien. Nu heeft ze jou in je zak!

lekkerwijfalsjenonchalantdoet

 

GRATIS WORKSHOP VROUWEN VERSIEREN! 

Meer hierover vertellen we je graag tijdens onze eerste workshop Vrouwen Versieren van het nieuwe jaar, op zaterdag 17 januari 2014 in Rotterdam. Alleen deze editie krijg je een gratis overnachting in een Rotterdamse B&B en voor ruim 150 euro(!) aan cursusmateriaal cadeau, waaronder drie van onze boeken!

Nog wat huiverig? Eén dag later, op zondag 18 januari 2014, organiseren we voor een select groepje mannen een gratis miniworkshop die van 13.00-17.00 uur duurt. Deze workshop kent een deelnemersplafond. Wil jij deelnemen? Stuur dan een e-mail met je motivatie naar info@datingdoctors.nl en misschien nodigen wij jou wel uit! Als deze workshop al voorbij is kun jij jezelf altijd gratis inschrijven op onze nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van nieuwe gratis seminars die wij organiseren.

Hartelijke groet,

De DatingDoctors ,ongeneeslijk betere datingcoaches op het gebied van vrouwen versieren

Gratisversiertipsomvrouwenteversieren

You can leave a response, or trackback from your own site.