Vrouwen versieren op straat, onze tips

Als je over straat loopt zie je vaak genoeg een vrouw waarvan jij iets denkt “WOW, die zou ik wel willen versieren!” Of daar zou ik wel eens mee willen neuriën. ;-).

Echter meer dan 99,9 % van de mannen lopen dan weer door. Jammer, tevreden neuriën nadat je een keer goed van bil bent gegaan met een leuke vrouw zit er dan gewoon echt niet in. Zij hebben waarschijnlijk deze post met tips over vrouwen versieren op straat op ons vrouwen versieren blog niet gelezen. Ik geef jullie nu wat simpele tips zodat jij met meer succes die mooie en leuke vrouwen op straat kan gaan aanspreken en versieren.

Vrouwen wachten in principe op een man die een leuke opening in haar dag brengt. Een man met wat sociale intelligentie. Een man die haar subtiele signalen kan lezen. Een man die een seksuele blik in zijn ogen legt terwijl hij haar doordringend in haar ogen aankijkt. Je weet wanneer je door moet pakken, en je weet wanneer jij je beter op iemand anders kan richten. Wanneer je haar zo benadert op straat zal ze bang tot verrast tot nieuwsgierig tot dankbaar tot afwijzend reageren.

Je bedoeling is eerst om haar te leren ontmoeten en om een hele leuke ervaring met haar te hebben. Praat over jullie passies en van daaruit komt vanzelf een mogelijkheid om iets met haar te gaan doen. Bespreek met haar elkaars seksuele verlangens en help haar  om de hare uit te laten komen…..

De waarheid is dat een vrouw liever vertelt over de man die brutaal op haar afstapte dan over de man die ze ontmoette op Tinder. Is het ook niet veel romantischer om vrouwen te versieren op straat?

Als je sterk bent en als een man voor haar verschijnt, dan zet je de toon voor de rest van de relatie. Benader haar als de man die je bent, terwijl je echte interesse hebt in de vrouw die voor je staat. Je houdt je niet zo bezig met ‘fake it till you make it’, je houdt je bezig met “I want to state who I am as a man.”

jaarprogramma vrouwen versieren

Hoe krijg je die vrouw van de straat naar je bed?

Om je ideale partner te vinden, moet je ook bereid zijn om jezelf door wellicht wel duizenden afwijzingen te leiden. Als jij jezelf kan leiden door afwijzingen te ervaren als leermomenten, dan kun jij pas voor anderen een leidend baken zijn. Als je anderen niet kan leiden, dan zul je moeilijker krijgen wat jij wilt,. Je blijft namelijk dan altijd op toestemming van anderen wachten.

Als je niet bereid om afwijzingingen te ervaringen dan kun je nooit een overwinning ervaren. Wie kan winnen zonder ooit te verliezen? Als je echt die vrouw wilt versieren, waar je altijd over gedroomd hebt begin dan.

  • Jezelf toestemming te geven
  • Stop met zoeken naar goedkeuring voor wat jij graag wilt
  • Durf enorm te falen in jouw pogingen om te krijgen wat je uiteindelijk zo graag wilt.

Het proces om je ideale partner te vinden kan enorm lang zijn. Toch is een beetje ‘rondneuken’  (zeker in het begin) ook niet echt heel vervelend voor de meeste mannen. Het andere alternatief is jezelf een hand te blijven geven, en uiteindelijk wellicht jezelf tevreden te stellen met een partner die jou leuk vindt. Is dat wat je wilt – kiezen voor iets wat je eigenlijk niet wilt omdat je geen andere opties meer hebt?

Vrouwen versieren op straat tip 1

Wees echt

Je voordoen als iemand anders bij het vrouwen versieren op straat is een goede manier om jezelf ongelukkig te maken. De vrouwen die de echte jou leuk vinden, lopen namelijk door. Als je echt bent, betekent dat gelijk dat jij jezelf kwetsbaar opstelt en voelt. Je laat namelijk zien wie je werkelijk bent. Veel mannen zetten haast onbewust een ‘persona’ neer. Dat doen mannen vaak onbewust om de emotionele pijn van een ‘afwijzing’ te verzachten. Je was het namelijk toch niet echt – het was je persona die afgewezen is…..

Vrouwen versieren op straat tip 2

Praat belachelijk luid

Als een man wil je wel gehoord worden. In het speciaal op straat zul je belachelijk hard moeten praten. Al die omgevingsgeluiden maken dat namelijk al noodzakelijk. Je wilt met je donkere en lage en duidelijke stem als vanzelf aantrekkingskracht regelen in jouw interactie met die vrouw.

Spreek luid, in deze fase van het verleidingsproces fluisteren alleen de mannen die het nog niet helemaal begrepen hebben. Hoe luider je spreek, hoe meer zelfvertrouwen je toont aan die vrouw die voor je staat.

Gratisversiertipsomvrouwenteversieren

Vrouwen versieren op straat tip 3

Toon interesse in haar

Praat niet over jezelf, praat over haar. Toon interesse in haar, en waar je over wilt praten is geregeld. Te veel mannen vragen mij waar ze over moeten praten. Nou zo min mogelijk over jou, zo veel mogelijk over haar.

Vraag waarom ze iets doet, vraag wat voor gevoel ze daarbij heeft, en geef haar een complimentje over een karaktertrek in plaats van over haar uiterlijk. In het kort Motivatie, Emotie, Karaktertrekken.

Ook het ezelsbruggertje PAAI wat staat voor Passies, Angsten, Aanraken en Interesse zou je verder kunnen helpen.

Vrouwen versieren op straat tip 4

Spreek langzaam en sexy

Het is simpel – spreek langzaam alsof je alle tijd hebt. Zo zorg je voor veel meer aantrekkingskracht.

Vrouwen versieren op straat tip 5

Wees een durfal

Ik bedoel daarmee dat je uitdagingen gewoon aangaat. Angsten zijn erom te confronteren. Elke keer als je een angst direct confronteert krijg je zelfvertrouwen bonuspunten. Op die manier bouw jij jezelf uit tot een man die vol zit met zelfvertrouwen. Het is veel makkelijker om zelfvertrouwen uit te stralen als je dat ook werkelijk hebt.

Vrouwen versieren op straat tip 6

Volg dit plan waarmee jij vrouwen versiert op straat. .

Open haar met een gebaar en “Hai, ik zag je daar lopen, zitten, staan, en ik wilde even met je praten. Ik vind dat je een leuke uitstraling hebt. Een uitstraling die wel past bij mijn persoonlijkheid.” Doe daarna wat beweringen, liefst zo vaag en algemeen mogelijk. “Je lijkt me wel iemand die de wereld wil redden en zo” –  is natuurlijk aardig vaag. Als ze wat leuke dingen vertelt, stel je daarna pas voor. Take it from there, als je nog vragen hebt stuur ze maar naar info@datingdoctors.nl. Zo kun je vrouwen versieren op straat!

You can leave a response, or trackback from your own site.