Vrouwen versieren: wie jaagt er, jij of de vrouw?

Laat ik gelijk beginnen met het antwoord – het is allebei.

Wellicht heb je nu iets van “Nu ik weet het toch al, het is nu niet interessant meer.” Dat is nu precies waarom je ook de vrouw een beetje moet laten jagen. Jij moet dus niet alleen op de vrouw jagen. Zij moet ook een beetje jagen op jou.

Het meest moeilijk daarbij is dat als je begint met vrouwen versieren jij jezelf nog niet te veel houding weet te geven. Je durft haast niks, bang om haar te verliezen. Of soms ben je al blij met een leuk gesprek, en daar houd je het een beetje bij.

Weglopen van de interactie, no way. Blijf bij die vrouw, straks is ze weg……

Het is allemaal meer gebaseerd op angst dan op je vertrouwen op je eigen mannelijke aantrekkingskracht. Constant stel jij jezelf bijna de vraag “Vind ze mij wel aantrekkelijk?

vrouwversiertman

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nou zijn er wel technieken om in ieder geval mee te beginnen, zodat je vrouwen op je kunt laten jagen. Het zijn min of meer tactieken die vrouwen altijd bij mannen gebruiken. Nu zijn mannen er wel redelijk mee bekend, en vrouwen wel redelijk met de verdediging die mannen gebruiken. Voor vrouwen moet dit haast wel dodelijk saai zijn. Voor vrouwen is het veel uitdagender dat mannen eisen aan hen gaan stellen. Het leuke voor mannen is nu dat vrouwen bijna geen ervaring hebben met hun eigen verdediging. Het fijne is dat ze er een beetje op tilt van slaan. Nu kun je natuurlijk daar gebruik van maken. Ik geef hier wat technieken, en waarschijnlijk herken je wel een aantal technieken die vrouwen op jou hebben gebruikt.

 

  1. Kwalificeren

De allereerste techniek is dat je vrouwen kwalificeert. Wat is kwalificeren? Kwalificeren begint met dat je aan vrouwen de vraag stelt of ze weldoen aan wat jij wilt. Bijvoorbeeld, je houdt niet van vrouwen die roken. Als je nu aan het versieren bent, zeg je bijvoorbeeld tegen een vrouw. “Mwoah, je bent wel helemaal mijn type, alleen jammer dat je rookt.” Als een vrouw dan zegt “Nou valt wel mee hoor, ik rook eigenlijk bijna niet….” Ben je natuurlijk bijna al bij haar binnen. De bonus erbij is dat je eigen zelfvertrouwen ook toeneemt, als je dit soort dingen constateert. Zij doet nu hetzelfde wat jij vroeger deed, een beetje flink slijmen, zodat ze maar aardig gevonden wordt door jou.

 

  1. Haar de seksuele agressor maken

Veel vrouwen maken er een spelletje van om zelf heel onschuldig over te komen. Een beetje door de druk van de samenleving. Die druk is verlammend en verstikkend voor vrouwen. Op het moment dat jij als man laat zien dat je haar gewoon ziet als een seksueel wezen is ze betrapt. Daardoor kan ze die druk laten varen. Op dat moment voelt zij zich min of meer opgelucht. Bijvoorbeeld – “He, zat je nou al weer naar mijn kont te kijken? Poeh, poeh alle vrouwen zijn ook allemaal hetzelfde.” Waarschijnlijk komt daarna weer een kwalificatie van haar “Nou, ik keek helemaal niet naar je kont.” Op het moment dat ze daar niks negatief bij zegt…zoiets van “Je hebt ook een hele lelijke kont” tenminste als ze dat met een lach zegt is het natuurlijk nog goed.

 

  1. Doen alsof je niet veel interesse in haar hebt

Op het moment dat je bijvoorbeeld naar achteren leunt tegen de muur lijkt het net alsof zij op jou staat te jagen. Daarbij moet je het niet verpesten door bijvoorbeeld naar voren te leunen als je haar niet verstaat. Er komt toch meestal geen praat uit  waarmee je de wereldvrede gaat behalen. Haal haar naar jou toe, door bijvoorbeeld je hand in haar nek te leggen.

 

  1. Ga met vrouwen op stap

In pickup termen noemen ze dat ook wel pre-selection.  Als vrouwen je in gezelschap met vrouwen zien, vinden ze je al interessanter. Meestal staat er nooit bij hoe je dat moet regelen. Stel je hebt helemaal bijna geen vrouwen in je leven, hoe regel je dan dat vrouwen met je meegaan?

  1. Familie – Op het moment dat je een wat jongere of wat oudere zus hebt, regel met haar dat ze meegaat. Beloof haar maar een duur cocktaildrankje van jou of zo
  2. Biseksuele en lesbische vrouwen zitten altijd enorm verlegen om hetzelfde als jij – namelijk vrouwen. Ga een lesbische bar binnen (La Vie Amsterdam bijvoorbeeld) en praat eens met een vrij mooi exemplaar. Beloof haar vrouwen te leveren als zij een beetje je best doet om jou vrouwen te bezorgen.
  3. Op het moment dat een vrouw zegt “Laten we maar vrienden blijven” snap ik dat je haar wilt. Ik begrijp de emotie, echter om vrouwen te versieren snijd je haar af, en je vraagt haar of ze jou wil helpen met vrouwen te versieren. Dat wil ze altijd wel 1 keer doen. Ze voelt zich namelijk al enigszins bezwaard, en ze wil graag van de druk af dat jij haar leuk vindt.
  4. Vrouwen die je niet leuk vindt en die je wel zou kunnen neuken, neuk je niet. Kun je makkelijk meenemen. Dat zijn de “laten we vrienden blijven’ van de andere kant. Je belooft haar gewoon veel leukere mannen dan jij. Het probleem is vaak dan jij die vrouwen toch neukt. Stop daarmee, neem ze mee om beter wild aan de haak te slaan. Vissers vangen ook eerst een kleine vis. Deze kleine vissen houden ze het liefst levend. Vissers gebruiken deze kleine vissen als aas zodat ze makkelijker grote vissen vangen. Capiche?
  1. Vrouwen versieren – is laat ze op je jagen door ze te plagen

Versta en interpreteer alles net een beetje verkeerd. Liefst een beetje rekening houdend met punt 2. Als ze je een compliment heeft gegeven, zeg bijvoorbeeld “Nou zo makkelijk ben ik niet, dan je met een beetje slijmen denk bij mij in bed te komen.” Juist ja, flirten over en weer. Al moet jij bij vrouwen versieren jezelf ook wel in die positie brengen dat er ook vrouwen zijn om op te jagen! In deze korte video zie je daar meer over.

 

6. Wees een leider van mannen en ondersteun elkaar

Je kunt altijd een uurtje afspreken waarbij je wingman of vriend jou gaat helpen met vrouwen versieren. Daarbij houdt je wingman niet alleen de lelijke vrouwen bezig, hij geeft ook de indruk dat jij de baas bent. Zeg bijvoorbeeld dingen als “Wat gaan we straks doen”, “Zal ik nog een drankje voor je halen?” – tot en met “Zou ik jullie even kunnen storen, ik heb wat advies van hem nodig.” Kijk elkaar daarbij over en weer bewonderend aan. Dit soort dingen doen mannen haast niet, ze zijn meestal allemaal concurrenten van elkaar. Mensen opdrachten geven, mensen dingen laten doen leert je al sneller ook vrouwen dat te laten doen.

7. Blijf niet altijd op dezelfde plaats staan

Mannen zie je altijd op dezelfde plaats vrouwen versieren. Ze bewegen bijna niet. Op het moment dat je haar mee kan nemen naar een rustiger plaats, de bar of waar dan ook kun je zien of ze bereid is zich te verplaatsen voor jou. Als dat zo is, dan is dat een heel goed teken dat je ergens goed op weg bent met het versieren van die vrouw.

Gratisversiertipsomvrouwenteversieren

You can leave a response, or trackback from your own site.