Twee Geheimen Voor Vergroten Aantrekkingskracht (Deel 2 van 2)

Twee Geheimen Voor Vergroten Aantrekkingskracht (Deel 2 van 2)

Ik ga snel door met het tweede geheim om mooie vrouwen te verleiden door het vergroten van aantrekkingskracht:

Geheim #2: Ben in het moment

Zeg me als je dit bekend in de oren klinkt. Je hebt een ontmoet waarin je geïnteresseerd bent. Ze is helemaal into you, staat erop dat je haar nummer neemt, belooft je dat ze eten voor je maakt van het weekend en impliceert dat zij het toetje zal zijn…

… maar het is niet dezelfde meid die je aan de telefoon krijgt. Ze is eigenlijk druk dit weekend en stelt geen andere date voor.

Nou, dat is toch niet eerlijk, is het?

Zeker is dat het niet. Voordat ik bekend was met methodes rondom het verleiden van mooie vrouwen maakte mij dit behoorlijk gefrustreerd. Soms belde ik een meid op en vroeg haar wat er was gebeurd. (Dit heeft daadwerkelijk geen zin).

Om je uit te leggen wat er gebeurd is neem ik je mee op een korte tocht.

Een spel dat ik speel, geheten Diplomacy. Het is een spel van onderhandelen, ontkenning, oplichting en bedriegen, met een element van militaire strategie. Ik was er redelijk goed in, maar ook weer niet super goed. Op toernooien haalde ik regelmatig de ‘finale tafel’ (top 7 spelers omdat het een spel is dat met 7 spelers gespeeld wordt) en even vaak werd ik als een van de eerste uitgeschakeld.

Bijna 10 jaar geleden, op een bekend kampioenschap, was ik in stad de toenmalige kampioen dronken te krijgen en mijn zwakte bloot te leggen. Mijn zwakte? Niet strategie. Niet de tactieken. Niet het onderhandelen.

Optimistische zelf-delusie

Hij kon blindelings weten waar ik aan dacht en kon uitvoegelen hoe ik graag WILDE dat het spel zou gaan. Hij kon mijn acties en bedoelingen van mijn gezicht en lichaamstaal af lezen. Hij gaf me het volgende advies (dat ik later zelf toegepast heb om mooie vrouwen te verleiden):

“Speel het bord zoals het is, niet zoals je wilt dat het gespeeld wordt”.

ps. De handleiding om mooie vrouwen te verleiden en te bespelen vind je in ons boek met versiertips.

Bordspellen zijn soms onnozel en knullig, maar de lessen die je er leert zijn allesbehalve dat. Ik gebruik het nog vaak in mijn coaching en in mijn eigen verleiden van mooie vrouwen die ik in mijn leven tegenkom.

“De vrouw waar je het over had, gister avond? Dat was haar laatste zet. Het bord is veranderd.”

De vrouw in je buurt die vanavond wilt blijven nadat ze niks van zich liet horen voor weken? Het bord is veranderd. Morgen heeft ze geen zin. Het heeft geen zin om iets te zeggen als “… ja maar vorige keer wilde je …”

Klinkt het je nog een beetje als abracadabra in de oren?

Ga hier op letten in je speeltijd met het verleiden van mooie vrouwen en je zult snel ontdekken waarom ik deze waardevolle kennis met je heb gedeeld.

Lees ons vrouwen versieren boek voor meer speluitleg 😉

Cheers,

SmoothDoc

Deel 1:            Vergroten Aantrekkingskracht 

Meer over:   Aantrekkingskracht

Meer over:   Aantrekkingskracht opbouwen met geld 


You can leave a response, or trackback from your own site.