Twee Geheimen Voor Vergroten Aantrekkingskracht (Deel 1 van 2)

Twee Geheimen Voor Vergroten Aantrekkingskracht (Deel 1 van 2)

Komt dit je bekend voor?

Je ontmoet regelmatig mooie vrouwen en het gaat de goede kant op wat betreft het verleiden hiervan. Het gaat goed. Je regelt hun nummers. Je ontmoet hen een of twee keer. En dan lijken dingen… opeens over?

Ze vertelt je niet dat ze en vriendje heft. Ze geeft je ook niet de ‘let’s just be friends’ speech. Maar, je voelt wel de aantrekkingskracht iedere dag wegslippen. En er lijkt niet een duidelijke aanwijsbare reden voor te zijn. Mooie vrouwen verleiden… wtf? Vindt ze me nou leuk of niet?

Even een tussenblik op het boek “Zelfvertrouwen met vrouwen”. Als je er niet bekend mee bent, klik hier op het plaatje van ons boek over vrouwen versieren.

Vrouwen Versieren Boek

We hebben het over emotioneel momentum. Mooie vrouwen aantrekken en verleiden is te vergelijken met het rijden van een fiets: je moet de interactie voorwaarts trekken of je zult vallen. Er bestaat geen stilstaan. Hoe meer je je al naar voren beweegt, hoe gemakkelijker het is om te blijven gaan (het tegenovergestelde is ook waar). Het is een ruwe analogie, maar de betekenis moge duidelijk zijn.

Het kan lastig zijn om de interacties met die mooie vrouwen voorwaarts te duwen en ze na het ontmoeten echt proberen te verleiden tijdens je eerste belletje of smsjes. Kansen zijn er dat ze niet in dezelfde emotionele staat zit als toen je haar voor het eerst ontmoette. De aantrekking die je hebt opgebouwd met haar is aan het verminderen vanaf het moment dat je weg ging. Je dient weer terug te gaan naar deze aantrekking PLUS het nog meer voorwaarts te laten bewegen.

Of.. je valt van de fiets. Is het gedan met het verleiden van mooie vrouwen?

Nee. Om dit te voorkomen geven we je vandaag en morgen een aantal geheimen:

Geheim #1: Gebruik lokaas, ga haar niet achtervolgen

Wanneer mooie vrouwen lijken weg te slippen in het proces van versieren, gaan de meeste mannen (mannen die niet bekend zijn met de Dating Doctors methode) hen des te harder achterna. Ze beantwoord je laatste smsje niet? Je gaat haar bellen! De telefoongesprekken zijn kort? Je vraagt haar uit!

Het lijkt logisch, maar het is contraproductief.

Je wilt dat zij haar tijd en emotionele energie in jou investeert. Maar hoe vaker je haar vraagt, en blijft pushen met hetzelfde voorstel hoe MINDER GRAAG zij (maar ook jij) dit willen. Mooie vrouwen verleiden is niet per se moeilijk, maar het moet vaak op een iets andere manier dan dat je in eerste instantie denkt.

Het werkt hetzelfde met iedere ander soort investering. Laten we zeggen dat je vriend Bas wilt dat jij in het nieuwe bedrijf investeert. Je blijft de vraag of het verzoek ontwijken maar Bas daarentegen blijft je vragen en je hiertoe hinten. Hoe meer hij het doet, hoe ZEKERDER jij ervan wordt hier niet in te investeren. En na verloop van tijd, stop jij met het beantwoorden van Bas zijn telefoontjes omdat je zijn agenda al van een kilometer afstand kunt ruiken.

 

Een beter manier om mooie vrouwen te verleiden

Wat als Bas had opgemerkt dat je geen zin had om te investeren. In plaats van jou onder druk te zetten, dat hij zich even terugtrok, het over andere zaken had, en het zo nu en dan over zijn bedrijf had zonder jou te vragen om te investeren. Het klinkt alsof alles op rolletjes loopt, en op een dag besluit hij je een keer op visite te laten komen.

Nou, je doet wat je niet laten kunt, toch? En als je het leuk vond wat je zag, wat gaat er dan gebeuren? Je zult HEM vragen of hij geïnteresseerd is in meerdere investeerders. Net zoals een van je mooie vrouwen die je aan het verleiden bent gaat hinten voor mogelijkheden om te daten en plaatsen om te ontmoeten wanneer je die emotionele momentum fiets lekker hard hebt lopen.

Het eerste belangrijke is om HET NIVEAU VAN EMOTIONELE INVESTERING DIE JE VAN HAAR VRAAGT TE VERLAGEN. Er zijn veel dingen om dit te bereiken, afhankelijk van de situatie, maar hier zijn enkele belangrijke:

  • Sms ipv te bellen
  • Lichte, grappige conversaties in plaats van serieuze onderwerpen
  • Gesprekken voor de gesprekken an sich in plaats van het doel om ontmoetingen te plannen
  • Kortere telefoon gesprekken in plaats van langere
  • Meer manieren vindt je in ons boek over vrouwen verleiden en versieren.

Samenvattend: neem een stap terug, zorg dat ze op hetzelfde niveau dan jou zit, en ga dan weer samen voorswaarts met het opbouwen van emotionele momentum, SAMEN.

Tot zo ver deel 1 van dit de geheimen rondom het vergroten van je aantrekkingskracht.

Succes met het verleiden van al die mooie vrouwen.

Je DatingCoach,

SmoothDoc

Deel 2:          Vergroten Aantrekkingskracht 

Meer over:   Aantrekkingskracht

Meer over:   Aantrekkingskracht opbouwen met geld 

You can leave a response, or trackback from your own site.