Uit Je Comfort Zone Stappen (Deel 2 van 3)

Uit Je Comfort Zone Stappen  (2/3)

Gisteren heb ik je een korte introductie over het begrip comfort zone gegeven in deel 1 van ‘Uit je comfort zone stappen en mooie vrouwen versieren’.

Vandaag gaan we hier mee door. Het is een belangrijk kader om in je game telkens uit je comfortzone te blijven stappen. Telkens als jij je comfortabel begint te voelen dien je niet weer terug te vallen in een ander soort comfortzone. Tenminste als het nog niet voldoet aan het doel die jij van te voren hebt gesteld.

Stel je hebt een vriendin, alleen ze is niet echt leuk. Alleen wel doenbaar. Je merkt al snel doordat je wat te neuken hebt dat het heilige vuur een beetje uitdooft. Dit soort zaken dien je dus in de gaten te houden. Vandaag leer ik hoe jij jezelf uit je comfort zone kunt pushen. Een belangrijke stap om daadwerkelijk in situaties te komen waarin je mooie vrouwen gaat versieren.

Je wilt in situaties terecht komen die je uit jouw comfort zone pushen. Denk niet aan iets als het volgende: naar een meid toelopen en haar een bitch noemen. Dat is geen comfort zone expansie omdat je enkel een zin zegt. Je wilt op zoek gaan naar situaties waarin je echt bang bent en je ongemakkelijk voelt. De meeste angsten ontstaan in situaties waarin mooie vrouwen je afwijzen voordat je hen kunt versieren. Dus denk aan een scenario waarbij de kans groot is dat dit kan gebeuren. Jij gaat praten met een mooie meid, voor al haar vrienden. Wanhopig probeer je haar aandacht te trekken. Maak die situatie waarin dit hoogstwaarschijnlijk gaat gebeuren. Echter, het doel van deze drill is niet om te falen.

Het doel is om te overleven

Ik wil dat je jezelf echt uit gaat dagen. Er is een universele drill die ik gebruik in mijn coachingsprogramma’s die dergelijke scenario’s voor jou scheppen. Een houding waarin de kans niet hoog is dat je succesvol mooie vrouwen gaat versieren. In de basis is het om een meid aan te spreken met slechte lichaamstaal. De kunst is wel om haar en andere mooie vrouwen desondanks deze ‘handicap’ toch te versieren en tegelijkertijd te overleven.

Oefening 1 van Uit Je Comfort Zone Stappen En Mooie Vrouwen Versieren

De ‘waardezoekende, behoeftige man’: loop naar een groepje meiden toe en spreek de mooiste vrouw aan. Dit terwijl jij je handen onder je kin houdt en naar haar toe buigt op hetzelfde moment terwijl je praat.

Probeer de set zo lang mogelijk vast te houden. Stop niet totdat zij je vertellen dat je nu echt moet gaan. Doe deze drill 10x in 10 verschillende groepen. Ga dan terug naar de normale situaties waarin je meiden gaat aanspreken. Je zult ongetwijfeld het verschil voelen. Soortgelijke drills om echt snel grote sprongen te maken in jouw groeiproces vindt je hier.

De opbrengsten als je uit je comfortzone stapt

De opbrengst van deze uitdaging is een verhoogd zelfvertrouwen. Echt zelfvertrouwen dat je significant gaat helpen in je proces met het versieren van die mooie vrouwen. Geen neppe vorm hiervan. Iets anders dat het je op gaat leven is dit. Je zult bij deze drills ondervinden dat je ergste angsten geen realiteit worden. Daarnaast ga je zien dat de meeste mensen vriendelijk willen zijn. Je zult goede interacties krijgen waarbij je overkomt als een jerk, een jackass. Echt zelfvertrouwen kan niet nep zijn; het ontstaat uit lastige situaties overwinnen en het maken van fouten.

Tot zo ver deel 2. Morgen deel 3 van deze serie ‘Uit je comfort zone stappen en mooie vrouwen versieren’.

SmoothDoc

You can leave a response, or trackback from your own site.