Valentijnsdag eenzaam? Krijg een date met onze liefdestest!

Heb je geen date op Valentijnsdag? Is Valentijnsdag zo ieder jaar als je vrijgezel bent weer een eenzaam en een pijnlijke déjà vu voor jou? Jaar na jaar verklaar je iemand de liefde, maar in een kortstondige romance of relatie is dit nog nooit uitgemond.

Wij weten zeer waarschijnlijk, zonder je ook maar één keer ontmoet te hebben, hoe dat komt: een gebrek aan zelfvertrouwen.

“Krijg een date liefdestest” op Valentijnsdag

Doe daarom eens onze “Krijg een date liefdestest”

  • Kijk jij snel weg als een vrouw oogcontact met je maakt?
  • Heb je moeite met vrouwen aan te spreken?
  • Voel je je ongemakkelijk in een gesprek met een vrouw?
  • Gedraag jij je onnatuurlijk als je flirt met een vrouw?
  • Beland jij vaak in de ‘friend zone’, terwijl je eigenlijk méér wilt?

Als jij 2 of meer vragen van deze “Krijg een date liefdestest” met ‘ja’ hebt beantwoord, ontbreekt het jou waarschijnlijk aan zelfvertrouwen. Dan heb je in principe helemaal niks aan zogenaamde versierstrategieën, versiertips voor mannen, speciale versiertechnieken en zogenaamde ‘versiertrucs’ … Wat jij nodig hebt, makker, is een flinke dosis zelfvertrouwen. En daar kunnen wij je mee helpen!

‘Wij’ zijn de DatingDoctors. Al meer dan 10 jaar zijn wij voor mannen het startpunt op liefdesgebied. Onze meer dan 10 jaar ervaring hebben wij in onze vernieuwde BOOTCAMP VROUWEN VERSIEREN gepropt.

Laat je ontvangen door onze datingcoaches voor 1 van onze versierbootcamps in Rotterdam of Antwerpen

Op Valentijnsdag heb jij een date!

 

In deze interactieve bootcamp krikken we in minder dan één dag jouw zelfvertrouwen op en leren we je alles wat je moet weten op het gebied van het ontmoeten en versieren van vrouwen!

Verwacht geen dooddoeners van openingszinnen en goedkope versiertrucs … Onze bootcamp draait om jou! Iedere man is van nature een versierder. Het enige wat wij doen, is de versierder in jou ontketenen, om hem daarna los te laten op straat!

Ja, je leest het goed. Je gaat de straat op en de kroeg in, om het geleerde onmiddellijk in de praktijk te brengen. Daarbij word je één op één begeleid door een van onze coaches, die je terzijde staat met adviezen en praktische tips. Zo kun je meteen je nieuw verworven vaardigheden aanscherpen en perfectioneren.

Het voordeel voor onze bootcamp  is dat vrijgezelle vrouwen zich nog veel sterker eenzaam en vrijgezel voelen als een man. Veel mannen vinden Valentijnsdag maar een beetje gezever. Veel vrouwen houden juist van de romantiek van Valentijnsdag en zijn absoluut op zoek naar een leuke date! Dat wil zeggen op de bootcamp komt Valentijnsdag gevaarlijk dichtbij al is het nu zomer. Ze gaan liever met een leuke man zoals jou op date met Valentijnsdag dan met die sukkels die ze al kennen!

Als je huiswaarts keert, mogelijk met een vrouw aan je hand, ben je een ander mens. Je hebt een 180-gradendraai gemaakt en het ontmoeten en versieren van vrouwen gaat je heel natuurlijk af. Je angst om vrouwen aan te spreken is definitief verleden tijd! We durven gerust te stellen dat onze bootcamp een levensveranderende ervaring is. Zo is het niet moeilijk dus om voor valentijnsdag een leuke date te scoren. Het leuke is….niet alleen op Valentijnsdag. Op het moment dat jij je eenzaam voelt en dat niet wilt zijn….voer je gewoon weer wat wij je geleerd hebben uit.

Je kunt je versierkunsten aanwenden voor elk gewenst doel van onenightstands tot duurzame relaties.

Regel je date op Valentijnsdag  en schrijf je in voor de bootcamp vrouwen versieren in Rotterdam of Antwerpen.

Nog niet overtuigd?

Misschien halen onze cijfers je wel over … In ruim 10 jaar organiseerden we meer dan 100 bootcamps, die in totaal door meer dan 1000 mannen zijn bijgewoond.

–          1 op de 4 mannen scoort een instant date.

–          Van hen belandt 1 op de 2 bij een vrouw in bed. Dat betekent 1 op de 8 deelnemers seks heeft.

–          Ruim de helft van alle deelnemers maakt een afspraakje met een vrouw.

–          Praktisch iedere deelnemer ronselt één of meerdere telefoonnummers van vrouwen.

–          Elke deelnemer doet binnen enkele weken zijn voordeel met het geleerde, leert e-mailcontact ons!

Klinkt goed, niet?

 

Schrijf je om  een date te krijgen  in voor deze bootcamp in Rotterdam of in Antwerpen.

 

Ben je niet tevreden na afloop? Dan krijg je dankzij onze 100% niet-goed-geld-teruggarantie ‘gewoon’ je geld terug. Zonder problemen. Mede daardoor zijn wij de enigen in onze branche die zijn aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg, hét kwaliteitskeurmerk voor het kopen van producten en diensten via internet.
Toegewijd aan jouw resultaat,
Alphadoc aka Frank

P.S. download de GRATIS! SMS2DATE app voor de beste SMS-jes die jou niet alleen op Valentijnsdag nog meer dates gaat brengen!

SMSversiertips
You can leave a response, or trackback from your own site.