Zelfvertrouwen en Moed bij vrouwen versieren en in relaties

Zelfvertrouwen en moed bij vrouwen versieren is iets wat universeel beschouwd wordt als 1 van de meest aantrekkelijke eigenschappen die een man kan bezitten. Trouwens een leuke vrouw met zelfvertrouwen is ook niet verkeerd. Wat vinden vrouwen nu eigenlijk het meest aantrekkelijk? Zelfvertrouwen of moed?

 

Je zult ook weinig profielen op datingsites zien van vrouwen die een verlegen man zoeken. Wat trouwens wel heel charmant kan zijn. Schijnbaar wordt  verlegen door vrouwen al snel verward met jaloers, en zwak en geen echte man door vrouwen. Terwijl ik bijvoorbeeld Afghanistan veteranen geholpen heb met hun verlegenheid voor vrouwen. De waarheid is vaak veel gecompliceerder en leuker dan de boodschappenlijstjes die vrouwen in hun hoofd hebben gezet. Dat geldt trouwens ook voor mannen. Heb de moed om de ellenlange boodschappenlijstjes weg te gooien. Max. 5 punten moet het mee kunnen lukken.

Daarbij komen we gelijk bij de meest belangrijke eigenschap die door vrouwen nog meer gewaardeerd wordt. Dat is namelijk moed.

De definitie van Zelfvertrouwen en Moed

De definitie van zelfvertrouwen is dat je zeker in en van je jezelf bent. Moed daarentegen is de vaardigheid dat je iets kan doen waarvan je weet dat het juist of goed is om te doen, ondanks dat het gevaarlijk, beangstigend of erg moeilijk is. Het verschil tussen moed en zelfvertrouwen is dus die zekerheid. Zelfvertrouwen bevat zekerheid terwijl moed dat niet heeft. Moed houdt dus vaak in dat jij jezelf ergens in begeeft terwijl het nog al een beangstigende situatie is of lijkt.

Waarom zou moed dan een meer aantrekkelijke eigenschap zijn voor vrouwen? Dit komt omdat mannen met moed bereid zijn om een risico te nemen. Vrouwen weten dat mannen elke keer een risico moeten nemen op het moment dat ze haar benaderen. Mannen riskeren daarmee namelijk een klein deukje of grote deuk in hun ego. Geen verzekering keert uit voor deze deuk, het is namelijk een ingebeelde deuk.  Zelfvertrouwen is daarbij meer iets wat je kan ontwikkelen door iets veel te doen. Op een gegeven moment weet je wat de resultaten zullen zijn.

doelenbehalen

De beperking van zelfvertrouwen

Bijvoorbeeld ik zit bij een gemiddelde approach of benadering op straat (daygame) nu op 40 % tot 60 % succes, aan de hand van hoe je dat succes weer definieert. In dit geval is het een telefoonnummer krijgen. Ik heb op bijna 100 % gezeten, en dat kan ik nog steeds als je me even de tijd geeft. Al lukt het me nu niet meer. Te weinig recente oefening met het versieren van vrouwen op straat. Kijk als je hele dagen achtereen alleen meer vrouwen versiert op straat word je een soort magisch persoon haast. Je voelt welke vrouw ‘ja’ gaat zeggen. Je hebt het vertrouwen dat dit je wel gaat lukken. Daarbij als het bij haar niet lukt, lukt het wel bij de volgende. Je weet dat het werkt. Je moet een aantal vrouwen aanspreken en dan heb je vroeg of laat gewoon beet.

Daar zit ook precies de beperking van zelfvertrouwen. Het werkt bij wat je weet. Op het moment dat je het niet meer weet  heb je moed nodig. Het leuke is nu dat jij jezelf kunt laten gewennen aan situaties waarin  moed nodig is. Nu ga je daarin ook vertrouwen gaat krijgen. Daarbij zijn met moed  je mogelijkheden als man onbeperkt. Daardoor zijn je resultaten ook onbeperkt.

Een moedig man – als hij dat zou willen – heeft de vaardigheid om elke vrouw, in elke situatie,  te benaderen en te versieren. Hij heeft geen idee wat het resultaat zou kunnen zijn. Een moedig man staat er open voor om zich eventueel zwak of gevoelig op te stellen. Zelfs als verwacht wordt dat hij sterk en beschermend zou moeten zijn.

 

“Ik weet het ook even niet meer” is de zin die een moedige man kan uitspreken…..

 

Vrouwen verlangen naar moedige mannen

Vrouwen willen ook niet dat mannen zich alleen begeven in het gebied waarin hun zelfvertrouwen zich bevindt.

 Wellicht geloof je me niet?

 Vraag maar eens wat vrouwen (goede opener voor een mening) of ze verlangen naar een man die bang is om zijn emoties te tonen. Of ze verlangen naar een man die bang is om zich kwetsbaar op te stellen. Of ze verlangen naar een man die bang is om haar echt de waarheid te vertellen. Of ze verlangen naar een man die bang is om echte intimiteit te ervaren?

In mijn eigen leven kan ik zeggen dat ik lang niet bang leek voor gevaarlijke dingen. Naar mijn inzicht was ik enorm stoer. Het lag binnen mijn zelfvertrouwen om stoer te doen. Natuurlijk verborg ik daarmee al mijn echte onzekerheid. Ik was namelijk wel heel bang om mijn echte zelf te laten zien. Ik was daarbij ook nog het leven aan het leiden van wat ik dacht waar de maatschappij mij mee zou respecteren. Met andere woorden ik beperkte mezelf. Ik stelde mezelf een limiet. Zo stelde ik ook een limiet hoe diep mijn relaties met vrouwen qua intimiteit en vertrouwen mochten gaan.

angstnietmeer

Uiteindelijk kon ik mezelf losmaken van de door mij zelf gestelde limieten. Ik kon mijn onzekerheid waarvoor moed nodig was min of meer omarmen. Daarna regelde ik voor mij een veel beter leven. De moed om mezelf met ongereserveerde kwetsbaarheid uit te drukken inspireerde vrouwen om met het vertrouwen te komen waar ik zo naar verlangde. Uiteindelijk voelde ik me erkend en blij als vrouwen mij volledig vertrouwden.

Eerder bracht ik ze min of meer ook in gevaarlijke situaties en ik wilde ze laten schrikken. Zo kon ik voor mij testen of ze me echt vertrouwden.

Het enige wat ik werkelijk diende te doen was vertrouwen geven, mijn kwetsbaarheid laten zien. Daarna ontvouwde en ontplooide de onmetelijke emotionele schoonheid van vrouwen zich volledig voor mij.

Waar voor jou je moed om de hoek moet komen kijken –  moet je voor jezelf uitmaken. Vrouwen verlangen er in ieder geval naar om mannen te ontmoeten die een stap willen zetten op onbekend terrein. Moedige mannen! Dus daar hoef je niet bang voor te zijn….

Moed en vrouwen versieren

Vrouwen versieren, je moet moedig zijn!

Wat betekent het om een moedige man te zijn?

  • Het betekent dat je onbevreesd bent om jezelf te laten horen, terwijl je bang bent.
  • Het betekent dat je onbevreesd bent om je gevoelens toe te laten en te vertellen, terwijl je bang bent.
  • Het betekent dat je onbevreesd bent om je kwetsbaarheid te laten zien, terwijl je bang bent.

Uiteindelijk betekent het dat je toch iets doet…ook al ben je bang dat je ego een knauw krijgt.

Uiteindelijk betekent dat je toch weer het zelfvertrouwen hebt dat je er wel weer bovenop komt. Je zou kunnen vallen en je weet dat je wel weer opkrabbelt. Nou weet je dat pas als je de moed hebt om het een keer te doen.Verwacht dus niet altijd maar zelfvertrouwen te moeten hebben bij het versieren van vrouwen.

Sterker nog vrouwen versieren wordt veel charmanter en veel leuker voor vrouwen als je iets zegt “Hee ik ben een beetje zenuwachtig maar ik moest je toch even aanspreken. Ik heb eigenlijk ook geen goede openingszin of zo. Wie ben je eigenlijk. Ik ben ‘je naam’? “

Leer meer over vrouwen met moed en zelfvertrouwen door ons vrouwen versieren boek Zelfvertrouwen met Vrouwen te lezen!

Vrouwen Versieren Boek

 

You can leave a response, or trackback from your own site.