Vrouwen versieren vakantie tips (Deel 1 van 2)

Vrouwen Versieren Vakantie Tips (Deel 1 van 2)

Vrouwen Versieren Vakantie tips om al die mooie vrouwen te versieren op vakantie, daar gaat deze post op ons vrouwen versieren blog over. Het kan zo maar eens zijn dat je binnenkort op vakantie gaat. Naar een ski-oord, een lekkere warme zon-vakantie hebt geboekt of een waanzinnige roadtrip. Haal je nog niet het maximale uit je feestjes, dan zijn hier wat vrouwen versieren vakantie tips voor jou met 10 tips voor vrouwen versieren op vakantie. Deze tips gaan je avonden en dagen op jouw vakantie succesvoller  maken zodat je gemakkelijker in staat bent om meer en mooiere vrouwen te versieren op vakantie.

 

1. Raak zo veel als mogelijk betrokken

Hoe meer jij een deel van het evenement bent, hoe meer kansen je jezelf genereert om gezien te worden met veel mensen. Dit verhoogt jouw sociale status op het feest and maakt jou een persoon die mooie vrouwen graag willen ontmoeten, wat jou weer mogelijkheden geeft haar te versieren.

2. Niet staren

De meeste single mannen zijn aan het azen en checken bij binnenkomst gelijk alle mogelijke ‘opties’ uit zodra ze binnenkomen. Ben niet zoals deze mannen – dit is zo goed als zeker een manier om je kansen op vakantie echt te ruïneren.

3. Word niet dronken

De meeste mannen hebben een drang om een paar drankjes te drinken voordat zij beginnen te praten met mooie vrouwen om ze te versieren – al zeker de meiden die zij echt aantrekkelijk vinden. Een of twee drankjes zijn niet eens zo slecht, maar als dit zich voortzet tot dronken worden op het eind van de avond, dan is het echt een mooie afknapper en kan je het versieren van vrouwen wel vergeten.

4. Introduceer jezelf aan iedereen vroeg op de avond

Doe dit aan het begin van de avond. Later op de avond kan je gemakkelijk het gesprek herstarten met iemand die je al hebt ontmoet in plaats van een geheel nieuwe conversatie te starten. Het is ook gemakkelijk om te doen, omdat je bij feestjes altijd een automatisch excuus hebt om met mensen te praten. Het enige wat je hoeft te zeggen is, “Hey, ik ben x,” schud hun hand en vraag ze wat ze hier uitspoken.

5. Introduceer groepen vrienden met elkaar

Gezien worden als de sociale connector (ook al is dat met het samenbrengen van mensen die je net die avond hebt ontmoet) en die man zijn die iedereen kent is een goed iets. Het zorgt voor grote hoeveelheden aantrekkingskracht en mogelijkheden tot versieren met die mooie vrouwen om je heen.

Gebruik ook je vrienden. Wanneer zij met haar vriendinnen praten, geeft dat jou een mogelijkheid om met haar weg te gaan om het gesprek wat meer diepgang te geven.

Deel 2 Vrouwen Versieren Vakantie Tips

Morgen deel 2 over mooie vrouwen op vakantie versieren.

In ons vrouwen versieren en verleiden boek heb je wellicht kunnen lezen dat we ook studenten mee op reis nemen om ze daar te leren om beter te worden in het versieren van mooie vrouwen. Wil je meer info over onze singlesreizen, neem een kijkje op onze ultieme vakantie voor singles website.

Cheers,

SmoothDoc

P.S. wil je op een singlesvakantie met vrijgezellige gelijkgestemde mannen ga dan op Dating Tour!

Deel 2:           Vrouwen Versieren Op Vakantie Tips 

Meer over:  vrouwen versieren op vakantie

 

You can leave a response, or trackback from your own site.