Openingszinnen in club-disco-tijdens uitgaan

Openingszinnen – de voorbereiding  vrouwen versieren in een club/disco/tijdens uitgaan:

vrouwen versieren in de club/tijdens uitgaan of disco
 ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Peacocken Style:

Openingszinnen- soms hoef je ze niet eens te gebruiken! Dan wordt je namelijk zelf geopend. Daar staat 1 techniek echt om bekend, namelijk Peacocken. Ik ben zelf erg van het peacocken. Het is namelijk wel bewezen dat je vaker aangesproken zult worden door dames met peacocken. Peacocken is niet anders  jezelf anders en meer gedurfd kleden dan de rest van de jongens. Tevens is het een aanknopingspunt voor de dame wanneer het gesprek dreigt stil te vallen.
Het volgende moet eigenlijk standaard zijn:- Goede schoenen (matching schoenen en riem het liefst)

– Een jeans of pantalon
– Overhemd, shirt of polo. Het liefst fel gekleurd, of verschillende kleuren.
– Een mooi horloge
– Een mooie jas voor als je binnenkomt. Een leren jas doet het altijd goed.
– Stoppelbaardje (als je geen baardgroei hebt niet natuurlijk).
Extra:
– Juwelen: armbandjes, kettinkjes, etc.
– Hoed/pet, etc.
– Zonnebril (ben er zelf nooit fan van).

Mood: Zorg dat je in een goede sarge mood bent. Luister wat opzwepende muziek van te voren. Ga alleen stappen met leuke mensen! Doe alvast wat openingen op setjes op straat van te voren of in de rij voor de venue. Mocht je last hebben van Approach Anxiety, dan is dit vaak al weg voordat je binnenkomt.

Vrouwen versieren in een club/disco of uitgaan:

– Het is handig als je een beetje kunt dansen (neem anders wat salsa lessen: veel Hot Babe’s ook daar)
– Kom binnen met 1 of 2 pivots: goed uitziende dames die je het Let Just Be Friends land in hebt gestuurd (of andersom). Het liefst aan je arm. Dit is een DHV en je zorgt dat je preselected bent.

Belangrijkste voor dit soort clubvenue’s:

– Goede Alpha lichaamstaal
– je begrijpt wat KINO Escalation is en doet het ook
– Sexual framing and sextalk
– je begrijpt wat isoleren is en doet het ook
– Je hebt Ballen: je moet wel lekker veel sets openen, daarvoor is moed en doorzettingsvermogen nodig

Vooral dat laatste is belangrijk. Verwacht niet dat je iedere dame die je isoleert mee het toilet in kunt nemen. Als je geluk hebt haal je 1 op de 4. Dus je zal er de hele avond vol voor moeten gaan.
Extra:
Hou rekening met de opening – en sluitingstijden van je venue’s. De eerste 2 uur na de opening zijn meestal rustig en de mensen die binnen zijn, moeten nog wennen aan de sfeer en hebben een hogere bitch shield, etc. They’re not yet sucked up in the atmosphere, als jullie begrijpen wat ik bedoel. De meeste mensen zijn dit ongeveer een uur na binnenkomst. Open alleen sets met dames die dus al een half uur tot uur binnen zijn. Dit verhoogd zeker je kansen. Houd je ogen dus open. In dit middelste gedeelte van de avond waarin iedereen al minimaal een half uur binnen is, doe je de openingen en openingszinnen en flirt je met de verschillende dames van de sets. Richting het einde van de avond ga je de deals closen. De dames zijn losser, soms aangeschoten en het gaat allemaal een stuk makkelijker. Probeer dus nooit een bathroompull gelijk in het begin van de avond. Als je je eigen kansen wilt vergroten, handel dan op de juiste tijden.  Hou er rekening mee, afwijzingen horen erbij. Iedereen krijgt er mee te maken. Lach er om, het is toch grappig eigenlijk? Ze weten niet wat ze missen
Binnenkomst:
– Kom lachend binnen.
– Maak oogcontact met de dames binnen, kijk rustig de ruimte door.
– Laat anderen merken dat je lol hebt met je vrienden/pivots.
Loop een rondje door de venue. Kijk of er voldoende targets voor je rondlopen. Is er niks voor jou, bounce naar een andere venue en beproef daar je geluk. Check de donkere hoekjes en plekken waar je kunt gaan zitten met een dame (isolation, zeer belangrijk!).Loop door naar de toiletten, en check de toiletten: geschikt voor een bathroompull, ja of nee?
Facetten die je mee moet nemen zijn:
– De drukte
– Toilet jufrouw
– Kunnen de hokjes goed dicht.

Openen met verschillende openingszinnen:

Nu ga je verschillende sets met vrouwen openen. Hou je ogen goed open, want het wordt je soms erg makkelijk gemaakt.

Note:  Open nooit sets met meer dan 3 meisjes. Grotere groepen dames zijn meestal vriendinnenclubjes of andere clubjes waar je maar moeilijk tussen komt. Meestal zijn die vrouwen met zijn allen zijn gaan stappen. Meestal zijn ze ook in de club puur voor de fun en niet voor de jongens.

Sets van 2 of 3 dames, daar zit er altijd wel 1 bij die voor de jongens komt. Bij 2-sets zijn ze of allebei vrijgezel, of 1 van beide waarbij die vriendin de vrijgezel juist aanspoort om naar leuke jongens op zoek te gaan. Waarom zouden zich anders zo opmaken en om zich heen kijken en de hele avond aan de bar zitten? Dit kunnen ze ook thuis doen namelijk.
3-sets: zelfde verhaal, zijn vaak op zoek naar jongens/sex.
Lone wolves: perfect. Deze zijn super vaak op zoek naar seks. Maar je moet wel geluk hebben dat je een mooie Lone Wolf treft, vaak zijn ze niet superknap.
2-sets waarbij een van de dames naar de wc is. Approach die andere! Ze verveelt zich vaak en is blij dat je haar aanspreekt. Houd je ogen open jongens!

Note 2: Open niet gelijkt de allerknapste dame, maar bouw het rustig op. Begin desnoods bij een HB7. Je hebt daar een goed gesprek mee, je geeft haar een knuffel en je gaat door naar een setje met een HB8. Hier heb je ook een goed gesprek mee, je laat haar jou een kusje op de wang geven en je gaat door naar een set met een HB9. Bij haar regel je d’r nummer en iedereen mag dit zien! Nu is het tijd voor echte actie. Je hebt nu minimaal 3 setjes gedaan, social proof opgebouwd en voor preselection gezorgd (andere dames knuffelen je, geven je zoentjes op je wang en geven hun nummer!). Nu ga je naar die HB10. Doe niet alleen wat er in de Mystery Method  staat, want dat is allemaal veel te gecompliceerd. Neem de 3 seconden regel ook niet te letterlijk. Maak gewoon oogcontact, loop langs d’r en blijf d’r aankijken.Vaak verschijnt er een glimlach op haar gezicht en dan kun je bijvoorbeeld openen met: (hoort bij Directe openers):- Hey dame, je bent onbeleefd! Je kijkt naar me, je lacht en je zegt me niet eens gedag!? Shame on you!Verder zijn dit altijd goede openers die werken voor mij:

Anticipatie openers of openingszinnen:

– Hebben jullie die jongen daar gezien die dat meisje vingerde? Damn, dat was best sick…:P
– Stel 2 gasten hebben ruzie, loop naar het target en zeg: ‘peace in the world’ of ‘een wereld vol met vrede, mooi he?’
– Bij 2 dames waarvan 1 lastiggevallen wordt door een kansloze idioot: Moet ik een ambulance bellen voor je vriendin? Het ziet eruit alsof ze wordt aangevallen.

Directe openers of openingszinnen:

– (je heeft haar een asskick: je geeft een duw met je kont tegen haar kont) en zegt: ‘Damn, moet je me weer aanraken? Waarom willen dames altijd aan me zitten, ik ben geen sexsymbool’.

Observatie openers of openingszinnen:

Jij: Hey dame, weet je dat er 2 dingen van je zijn die ik echt uniek vind?
Zij: Nou, vertel op
Jij: Je lijkt me een sociaal persoon, maar soms… ben je een beetje terughoudend, alsof je een soort schild om jezelf hebt gebouwd. Wordt je veel aangesproken ofzo door van die kansloze gasten?
Zij: Ja best wel:P
Jij: En het tweede ding…
Zij: Wat?
Jij: Naah, ik vertel het je later. Nog even over die gasten, ik zou er best moe van worden als dame..

Complimenten openers of openingszinnen 

– Je hebt een leuke broek
– Je hebt leuke schoenen, ik hou van dames met naaldhakken.
– Je hebt stijl, gefeliciteerd

Eventueel gevolgd door een neghit als (waar ze wel keihard om gaan lachen):

– Oooh, waar heb je die gekocht trouwens? Ja want me oma is volgende week jarig… etc, etc, etc.

Leuk om te doen op HB8. Werkt voor mij minder op HB9/10

Rol openers of openingszinnen :

“Jezelf verplaatsen in een rol en daarmee openen op de chicks”

– Hey dames, ik zal mijzelf even voorstellen, ik ben de eigenaar van deze club. Jullie moeten helaas eruit

Deze is wel altijd moeilijk te improviseren, dat moet ik toegeven.

Mening openers of openingszinnen:

– Hey jongens, ik heb even jullie mening nodig: Ik zat er aan te denken om mijn haar te millimeteren/blond te verven, etc. Wat denken jullie, zou het me staan?
– Hey jongens, ik krijg binnenkort misschien een hondje. Ik moet alleen nog een naam hebben. Ik zat zelf te denken aan: Barack of George. Welke vinden jullie beter? Of hebben jullie nog leuke alternatieven?
– etc

Pistool opener of openingszin:

Werkt altijd goed in partyplaces zoals Lloret de Mar, Chersonissios, Rimini, etc.

– Je loopt op een chick af, maakt van je hand een pistool, en maakt het volgende geluid met je mond: pooeeehhh. Je beweegt je hand alsof je echt een kogel hebt afgeschoten.

Scenario’s bij de pistool openingszin:

– Chick speelt mee: Doet alsof ze geraakt is, jij pakt d’r vast en zegt: “oh nee, ga nou niet dood hier in mijn armen…”
– Chick schiet terug. Jij doet alsof je geraakt bent.
– Chick kijkt dom en negeert je:P (dan is t geen leuke dame waarmee je sowieso geen gesprek wilt)

Bonus:

Een van de beste manieren om een chick te openen, is door gebruik te maken van het feit dat andere dames jou ook willen. PRESELECTION .

– “Hey! Dat meisje daar, waar ik net mee stond te praten, vertelde me dat jij heel lief was en dat ik maar met je moest gaan praten. Ik moet eerlijk toegeven, ik vertrouw dames altijd wanneer ze zeggen dat een andere vrouw lief is, dus ik moest t even checken!

Note:

Hou bij je opening rekening met de volgende dingen:

– Kijk haar aan en loop direct op haar af. Het hoeft niet perse binnen 3 seconden, 5 mag ook, als je maar niet twijfelt. Het hoeft niet uit bepaalde hoeken, dat is allemaal bullshit. Recht vol er op af getuigd bovendien van zelfverzekerheid en is Alpha.
– Body Rocking: De eerste minuut dat je met haar praat, draai je lichaam dan een beetje half weg en doe af en toe alsof je gaat weglopen. In haar onderbewustzijn is ze nu bang om je te verliezen. Als de groep je toestemming geeft om te blijven (zij gaan dingen vragen bijv.) dan kun je volledig indraaien.
– Je kunt een false time constraint geven. Noodzakelijk vind ik het niet. Maar het is wel altijd goed om af en toe tussen de regels door te laten klinken in de openingsfase dat je maar even de tijd hebt.

Na de openingsfase wil je wellicht nog wat zeggen? Check hier gesprekstechnieken .

Wil je een one night stand?

Okay, nu komt het. Ben je uit op een One Night Stand (ons), op een bathroompull of op een vriendin?

Als je uit bent op een vriendin is #closen genoeg en een vervolg afspraak plannen.

Ik ga hier wat verder in op de ons en de bathroompull.

In eigenlijk alle boeken staat alleen beschreven hoe je comfort en trust opbouwt met de dame, om er voor te zorgen dat ze je kust, haar nummer geeft, etc. Allemaal zodat je een day 2 hebt en als je heel veel geluk hebt en de dame is erg geil, een ons of met hoge uitzondering een bathroompull.
Het hangt er vanaf met wie ik uitga en met welk doel, maar er zijn avonden dat ik puur uit ben op een bathroompull of een ons. Hoe die dan toch te verwezenlijken?

– Veel gebruik maken van je social proof en preselection .

Preselection is een wapen wat je niet alleen kunt inzetten door te laten zien dat andere dames jou leuk vinden, je kunt het haar ook op een verbale manier duidelijk maken en het in haar hoofd plaatsen.

Dus, na de opening raad ik geen comfort en trust aan. Nee, ik raad keihard flirten en opgeilen aan.

Hoe te doen:

Vanaf moment 1: KINO escalation!

Begin met aanrakingen op haar handen, armen, etc. Doe een spin, houdt haar handen vast tijdens het praten, etc. Geef haar af en toe een plagend tikje in d’r buik. Doe Blackdragons armroutine (zoek op mASF) Pak d’r handen vast, trek d’r naar je toe en duw d’r weg: push/pull

Moment 2: Isoleren!

– Pak d’r hand en loop met d’r richting de muur of een zitplek: “laten we even gaan zitten”.
– Jongens, ik leen even jullie vriendin, we zijn zo terug!
– etc

Cavemanning: Onderweg tijdens het lopen pak je d’r beide handen vast en duw je haar met de rug tegen de muur en ga je voor de make out. Girls love to be dominated. Dus als je je werk goed gedaan hebt zal ze zeker niet weigeren.

Moment 3: Amping her up.

Kijk, door de KINO Escalation zal ze al enigzins aroused raken. Maar dat betekent nog niet dat ze met je het toilet induikt. Eerst zal haar Anti Slut Defense (ASD) omlaag moeten en zul je haar beelden van sex met jou in haar hoofd moeten geven.

Dan komt mijn Fanta technique goed van pas:

Jij: “(zucht), moet je nou kijken, al die gasten daar langs de muur (wijst naar gasten die langs de muur staan: death row), met hun alcohol in hun handen om wat moed in te drinken…lol Dat is toch niet nodig!
Zij: Nee, jij drinkt Fanta
Jij: “Ja, bier is best lekker, maar ik hebt het niet nodig om een leuke avond te hebben. Bovendien, fanta is heerlijk
Zij: Dat is waar.
Jij: Maar moet je nou zien, die gasten, lloerend naar dames en we weten allebei wat ze willen”. (Het beste is nog om een imitatie van hun lame bl erbij te doen).
Zij: “ja whahaah, chicks”
Jij: “Inderdaad ze willen chicks en het liefst sex. Ik zou er echt moe van worden als dame als ik telkens door dat soort kansloze figuren benaderd werd”. Ik vind dat ze veel te actief op zoek zijn. Heb gewoon een leuke avond, de meeste dames willen maar wat graag een leuke jongen, maar niet een die zich heel erg opdringt en alleen maar sex wilt (laat zien dat je ze begrijpt en anders bent dan die jongens). Ze doen er ook zo moeilijk over en dat terwijl sex heel normaal is. Het is gewoon een levensbehoefte, net als eten en drinken toch”?
Zij: “dat is waar ja”
Jij: “En bovendien willen de meeste dames net zo graag, misschien nog wel liever sex dan jongens”.
Zij: “Is dat zo?:P”.
Jij: “Ja, als ik uit ervaring spreek wel. Een groot deel heeft geen flauw benul hoe een dame te pleasen…” (met andere woorden, jij wel!) (ooh en kijk haar diep in d’r ogen).
Zij: “whaaha omg”
Jij: De meeste dames die ik ken houden van harde kinky sex, dominant (preselection wederom). Dat soort figuren zijn dezelfde jongens die aankomen zetten met sex bij kaarslicht tussen de rozeblaadjes lol….
Zij: gatverdamme idd, gewoon vol er voor gaan
Jij: Inderdaad. Het mooiste vind ik altijd nog als je allebei zo geil bent dat je niet van elkaar af kunt blijven en echt boven op elkaar duikt!…
Zij: whahahaha
Etc, etc, etc.

Je hoeft het maar even over sex te hebben. 1 minuut is meer dan genoeg. Als je maar haar ASD (Anti Slut Defense) omlaag gehaald hebt. Dit heb je al gedaan d.m.v. isolation, nu ook door je sex talk. En, omdat je tussen de regels door laat merken dat je ervaren bent en niet zo knullig als die andere jongens, maakt jij jezelf de prijs! In haar hoofd heeft ze al sex met je en dat is precies wat je wilt, want dit wind haar ontzettend op!

Lay-test bij vrouwen versieren:

Ga voor nog een make-out en doe een sex test. Ga eerst met je handen onder haar shirt over haar buik. Dit staat ze toe, prima, volgende test. Ga met je handen onder haar beha over haar tepels. Ondertussen zoen je haar in d’r nek en bijt je op d’r oorlel. Dit over d’r tepels gaan doe je met je linkerhand (voor rechtshandigen). Met je rechterhand ga je nu onder je broek. Die zit soms best strak. Soms moet je even haar knoop los maken. Doe dit tijdens het zoenen en houdt haar handen daar weg, anders zal ze dit vaak proberen tegen te houden. Duw hem in 1 keer er dus onder en ga met je vinger haar vagina binnen. Als er al wat weerstand had, dan is dit nu meestal weg. Begin haar nu rustig te vingeren. Stop als ze bijna bij een hoogtepunt is.

Nu is het tijd voor isolation part 2:

Je pakt haar bij d’r hand en leidt haar richting de toiletten. Onderweg ga je af en toe nog even voor de wall slam make out. Caveman style. Allemaal om haar lichaamstemperatuur (Bodytemperature of BT) skyrocketing te houden. Heb je keuze tussen verschillende toiletten, kies de meest rustige.

Om haar te motiveren om met je mee te gaan, kun je nog zeggen:

“Kom, dit kan hier echt niet. Veel te ordinair” Daarna pak je d’r hand en loopt richting de toiletten.

Daar aangekomen loop je met haar de toiletten binnen. Je kijkt niet vreemd op van mensen die je vreemd aankijken. Je wacht desnoods tot er een hokje vrij komt en wanneer dit het geval is, duw je haar naar binnen en doe je het hokje op slot. Hier begin je haar weer te zoenen en te vingeren, doe je je broek naar beneden en laat je haar met je tolly spelen. Meestal gaat ze je wel pijpen, zo niet dan kun je nog commanderen. Ik weet het, het klinkt vreemd en vrouwonvriendelijk, maar als ze geil zijn vinden ze dit echt opwindend, spannend en kinky.

Een goede slap tegen d’r ass en d’r uitmaken voor slet mag ook. Dit vinden ze meestal super opwindend. Zorg dat je d’r hard neukt, daar houden ze van. Bouw het wel rustig op.

Ga er eerst rustig helemaal in, daarna ga je plagend een aantal keer voor een kwart erin. Af en toe wissel je dat af met lange diepe halen om haar deepspot en cervix helemaal gek te maken. Als je voelt dat zij bijna gaat komen ga je steeds vaker helemaal erin en hard! Dit doe je ook als je voelt dat jij gaat komen

———————————————————————————————————————
Openingszinnen voor een One night stand:

Als je een one night stand wilt, heeft het het meeste zin om heel veel vrouwen of sets te openen. Laten we zeggen minimaal een stuk of 10 vrouwen benaderen met je favoriete openingszinnen. Het beste is natuurlijk de openingszin die naar jouw ervaring het beste werkt. Blijf wel kijken naar de situatie!

Je closed je targets allemaal met een telefoonnummer (numberclose of #close) . Af en toe later op de avond zul je je targets moeten reapproachen om de bodytemperature hoog te houden en er voor te zorgen dat je in hun gedachten blijft. Ondertussen zien ze dat je super social proofed en preselected bent, dikke Demonstration of Higher Value (DHV).

Als het kan, ga dan na al je openingszinnen, televoor een aantal isolations en een aantal make outs. Als de hoekjes in de club of disco heel donker zijn kun je haar jou daar ook laten pijpen (maar dit is beter als je een bathroompull wilt en niet als je een One Night Stand (ONS) wilt).

Je gaat aan het einde van de avond met de rest mee naar buiten. Het einde van de avond is ook het moment wanneer je targets lichtelijk aangeschoten zijn. De vrouwen zijn als het ware nog  gevangen in de losse sfeer die heerste in de club of disco. Hier knoop je een gesprek aan met een van je targets. Als je ze niet kunt vinden, gebruik de telefoonnummers die je gescoord hebt! Zie je, komen ze toch nog van pas! En anders kun je ze gebruiken voor day 2’s. Wees niet needy en behoeftig, dat is erg belangrijk. Dus dring het zeker niet op. Laat het zo overkomen alsof het vooral haar idee allemaal is.

Verschillende opties:

– Je roept een taxi, zegt “kom” en houdt de portier voor haar open.
– Je nodigt haar uit om bij jou nog wat te drinken (om haar iets laten zien, etc)
– Je biedt aan om haar even thuis te brengen (vaak nodigen ze jou dan bij haar thuis nog uit voor een drankje, tenminste, als ze niet thuis bij haar ouders woont).
– etc.

Thuis aangekomen escaleer je gewoon verder. Om Last Minute Resistance (LMR) te voorkomen kun je af en toe nog een freeze out (haar even negeren) er tussendoor gooien. Maar geloof me, als ze met je mee naar huis gaan, willen ze geneukt worden! Dus wees gewoon een man (caveman t liefst) en geef haar die goede seks! Wil je beter worden in seks dan raad ik Alex May – de sekscoach aan. Via de site realmanconference.nl zie je wel wanneer het volgende seksseminar is. Komen vrouwen wel eens niet terug nadat je seks met haar hebt gehad?

———————————————————————————————————————

Ooooh ja, op een aantal dingen uit deze gids over vrouwen versieren moet ik terugkomen. Negs of plaagstootjes  bijvoorbeeld, gebruik ik al jaren niet meer bewust. Ik ben gewoon extreem Cocky en Funny (arrogant en grappig) met het afzeiken van een dame gecombineerd met gemeende complimenten. Dit voelt beter en werkt in mijn geval net zo goed. Ook kan je veel directer openen door niks te zeggen >  de dame gewoon bij haar hand te pakken en te beginnen met dansen.

Succes ermee. Wil je meer leren over vrouwen openen en versieren in een club of disco of tijdens het uitgaan.

Boek met versiertips

Boek met versiertips

Check dan of het boek Uitgaan van Jezelf iets voor je is……een boek vol met versiertips voor mannen


You can leave a response, or trackback from your own site.