Vrouwen versieren: hoe versier je vrouwen?

Hallo mannen!

Hoe versier je vrouwen. Nou, ik ben net terug van een week Polen. Een mooi plaatsje genaamd Poznan.

Natuurlijk kwam ik daar voor het versieren van die de mooie Oost-Europese vrouwen. Die heb ik ook zeker gevonden en verleidt daar. Ook heb ik zelf heel veel geleerd over mezelf en over vrouwen versieren. Ik wil jullie vertellen over 1 specifieke nacht met een hele aantrekkelijke vrouw…waarin ik iets doms deed….

Poolse-meid

 

Sms-conversatie

Ik ontmoette haar overdag tijdens daygamen in het centrum. Na een conversatie van ongeveer een kwartiertje wisselden we nummer uit. Ze had namelijk afgesproken met een vriendin in het centrum en kon niet direct wat met me gaan drinken. We beloofden elkaar te smsen voor een meet-up.

Grappig was dat ik niet eens meer wist hoe zij eruit zag. Ik had zoveel nummers in mijn telefoon van mooie vrouwen dat het onmogelijk was ze te herinneren. Dagen gingen voorbij en we hadden nog steeds niet afgesproken. Dit was meestal omdat ik niet meer reageerde omdat ik uit was met een ander meisje. Of zij kon de afgesproken tijd niet.

Hieronder de smsjes.  Zij is grijs en ik ben groen.

 

sms-conversatie

 

Meer over SMS-en leren? Check dan in je Smartphone of je genoeg ruimte hebt (7MB) om  de GRATIS! SMS2DATE app kan downloaden. Hierin krijg je veel leuke tips over SMS-en en whatsappen naar vrouwen.

 

Het versieren van een extreem mooie vrouw faalt

Toen ontmoette ik haar weer bij die laatsgenoemde bar. Ik herkende haar, maar ze was veel mooier dan ik initieel dacht. Ze was met een vriendin en een random Poolse gast.

Ik ben gelijk met haar naar binnen gegaan. Vodka shotjes drinken. Daarna besluiten we met z’n allen naar een andere club te gaan. Aangezien wij ‘rijke’ Nederlanders zijn komen we binnen met de meiden. De Poolse gast hebben we buiten achter gelaten.

Samen met mijn wingman Caz zijn we vervolgens met de meiden naar de dansvloer gegaan.

Daarna ben ik in isolatie met mijn meid gegaan. Het was al snel zoenen. Ik kon zelf niet geloven dat het zo goed ging.

Caz was ook goed bezig met zijn meid. We hebben de rest van de avond met hen gechilled in de club. Toen was het tijd voor de ‘afterparty’. Zo, dat was niet bepaald makkelijk.

We moesten hun spullen ophalen in een andere club waar ze nog wilden dansen. Ik moest de afterparty helemaal ophypen buiten proporties. Er zouden liters Vodka zijn, een grote kasteel ingang en een hoop coole mensen.

Uiteindelijk stappen we dan toch met ze in de taxi en haalt Caz nog even een fles sterke drank, aangezien er geen ene druppel in ons hostel aanwezig was. 😉

Daar zitten we dan. De meiden gaan naast elkaar zitten op de bank. Dus ik pak mijn meid bij de hand en ga met haar op de andere bank zitten.

In mijn hoofd moest ik haar nog steeds versieren. In plaats van over koetjes en kalfjes praten ging ik praten over ingewikkelde dingen en bleef ik haar push-pullen. Wil je leren hoe deze technieken werken, check dan even dit artikel: https://www.meesterversierder.nl/mooie-vrouwen-versieren-via-pushpull/

Zo noemde ik haar dus voor de grap opeens een ‘dumb slut’. En aangezien ze zich al niet zo comfortabel voelde was haar reactie: You call me a dumb slut? I am leaving!

Weer een les in vrouwen versieren geleerd

Zo was ik dus kwijt waar ik heel de avond voor gewerkt had. Zo zonde! Het heeft me weer een grote les geleerd over hoe je vrouwen versiert die ik kennelijk nog niet doorhad. Als je in isolatie met een vrouw ben moet je je enkel focussen op het feit dat zij zich comfortabel voelt.

Gelukkig heb ik deze les hoe je vrouwen versiert gelijk meegenomen naar de volgende dag. Waar ook gelijk resultaat van kwam. Hierover meer in mijn volgende artikel over hoe je een vrouw versiert.

Wil jij net als ik zulke flirtlessen ‘in real life’ ervaren en ook die 10 voor jou versieren en zoenen. Neem dan een cursus vrouwen verleiden bij ons!

Gratisversiertipsomvrouwenteversieren

 

 

You can leave a response, or trackback from your own site.