Versiercoach Edin bij Carlo en Irene

We steken niet graag de loftrompet over onszelf, maar mag het voor een keer?! Onze gratis workshop van afgelopen zondag trok liefst 80 bezoekers. Een recordaantal wat betreft onze workshops. Onze boeken vonden gretig aftrek en veel mensen waren zo enthousiast dat ze zich gelijk aanmeldden voor onze reguliere workshop op zaterdag 7 maart.

Edinnaam

Dezelfde dag dat onze gratis workshop een recordaantal bezoekers trok, keken ruim 800.000 mensen naar Carlo & Irene; Life 4 You, waar een van onze versiercoaches namens ons te gast was: de 22-jarige versiercoach Edin van Hamburg. Liefst zes minuten lang stonden we zo in de nationale spotlights!

De versiertips van versiercoach Edin

Versiercoach Edin adviseerde mannen die hun zinnen gezet hebben op een vrouw die met een groepje vriendinnen op stap is zich in eerste instantie niet op één vrouw te fixeren, maar alle vriendinnen in het gesprek te betrekken. De vrouw waar jij jouw aandacht op hebt gevestigd wil natuurlijk niet dat je haar vriendinnen als oud vuil behandelt. Toch moet je vrij vlot duidelijk maken naar wie je interesse uitgaat, anders word je afgeserveerd als een man die niet weet wat (wie) hij wil en daarom maar zijn geluk bij meerdere dames beproeft.

versiercoachEdinaantafel
Een andere waardevolle tip die versiercoach Edin tussen neus en lippen door gaf, is om haar niet het hemd van het lijf te vragen, maar te laten reageren op beweringen. Als je zaken beweert of stelt, kom je stukken zelfverzekerder over dan een man die voortdurend vragen stelt.

Daarna is het zaak de vrouw op wie je een oogje hebt af te zonderen van haar vriendinnen. Dat isoleren van de dame in kwestie is een stuk makkelijker als je in de smaak valt bij haar vriendinnen. Vandaar de eerdere tip die vooral niet te negeren. Heb je haar vriendinnen tegen je in het harnas gejaagd, dan zullen ze er alles aan doen om je tegen te werken.

Wees authentiek in je openingszin!

Versiercoach Edin gaat ook nog in op het fenomeen ‘openingszin’, dat hij meteen ondermijnt door te zeggen dat het veel belangrijker is dát je een vrouw aanspreekt dan wat je precies zegt. Zeg wat in je opkomt en wat bij je past. Wees authentiek. Kopieer geen openingszinnen en vermijd clichés.

Verder verklapt versiercoach Edin nog enkele dont’s op versiergebied, zoals te veel over jezelf praten. Tot slot wordt er nog hartelijk gelachen om het feit dat versiercoach Edin als nota bene versiercoach geen vriendin heeft, maar hij werpt een ander licht op de zaak door te stellen dat een vaste relatie momenteel zijn doel helemaal niet is. Wie het laatst lacht …

Het hele item kun je overigens hier terugkijken <http://clicks.aweber.com/y/ct/?l=2dZE_T&m=J.L_KJjvEe6jkf&b=g5Ai7GSKYtDxaYSRMnn3cg> .
Bij geen beeld kopieer dit naar je taakbalk:
http://www.rtlxl.nl/#!/carlo-irene-life-4-you-208677/29e83e96-3cb3-411b-890f-5250a9530d82

Wil je kennismaken met versiercoach Edin of een van onze andere versiercoaches? Ga dan naar onze website vol met tips over vrouwen versieren en schrijf je in voor onze versierworkshop op zaterdag 7 maart in Rotterdam en krijg het versiervak geleerd van de beste in de versierbusiness!

Of ga met hem op Datingtour in 2015 gaat onze datingtour naar Poznan?

datingtourkreta

 

reviewdatingtourkreta

Jouw versiercoaches de DatingDoctors !

Gratisversiertipsomvrouwenteversieren

You can leave a response, or trackback from your own site.