Versiertips: Eerste indruk verbeteren (Deel 1 van 4)

Versiertips: Eerste indruk verbeteren (1/4)

Wist jij dat meiden grappige korte lijstjes maken met dingen die zij zoeken in een man?

Yup, het is waar. Ik ben zelf erg open over mijn werk als dating coach met veel verschillende meiden. En soms geven zij mij bijzondere ‘inside information’, zoals dat zo mooi heet. Inside information die ik zelf kan gebruiken, maar ook zeker aan andere mannen kan geven. Nu kom eens beter en efficiënter mooie vrouwen te versieren met dit boek met versiertips.

boekmetversiertips

Een ding dat mij is opgevallen wanneer ik studenten coach is het volgende. Vrouwen hebben bepaalde “sexy stereotypen” gecodeerd staan in hun hersenen. Wanneer je hier in kunt vallen, wordt alles rondom het versieren van mooie vrouwen opeens stukken gemakkelijker. Je voldoet zeg maar aan hun eerste indruk. Laat me je een paar voorbeelden geven.

Een tijd geleden was ik twee mooie vrouwen aan het versieren. Zij vertelden mij dat hun huisgenote een man wilde met de volgende drie eigenschappen:

  1. Aziatische afkomst
  2. Indie rock look
  3. In het bezit van een auto

Dat was volgens hen alles waarnaar zij op zoek was. En zij bleek het maar niet te kunnen vinden. Gek hè? Wanneer een jongen met deze drie eigenschappen haar zou benaderen zou die vast zonder al te veel moeite haar zo in bed praten. Met geen of heel weinig game.

Een andere meid vertelde mij over zichzelf. Ze zei me dat ze altijd al op zoek was naar een jongen die zich veel bezighield met mode. Keer op keer was zij teleurgesteld omdat die jongens telkens gay bleken te zijn. Weer een erg hete meid met een seksueel gefrustreerd bestaan.

Een derde meid zei me eens dat ze mij vanaf het moment dat zij mij zag aantrekkelijk vond. Ik ging hier uiteraard op doorvragen. Wat bleek nu. Ik had dezelfde leren jas als oom Jesse van ‘Full House’.

Wat is hier aan de hand?? Waarom laten sommige vrouwen zich zo gemakkelijk versieren zonder al die mooie praatjes??

Kiezen meiden mannen gebaseerd op vreemde criteria zoals het hebben van een giechelig lachje of het dragen van John Stamos jasje? Het antwoord is: jij en zij doen het. Het klinkt eenvoudig, daar ben ik me erg bewust van. Maar er ligt een dieper concept achter een goede eerste indruk maken verborgen dan dat je op dit moment waarschijnlijk voor mogelijk houdt.

Goede eerste indruk als sexy man maken

Wanneer zij jou stereotypeert als een ‘sexy man’ gaat de approach vele malen beter dan wanneer zij jou stereotypeert als een gemiddelde, willekeurige gast.

Soms voelen meiden automatisch al vanaf het begin die ‘spark’, omdat jij exact matcht met wat zij verstaat onder een ‘sexy man’. Op andere momenten moet je de grootste moeite doen om uit die put te komen. Dit omdat ze jou als heeft bestempeld als ‘bad guy’, nog voordat je haar hebt aangesproken.

Daarom leren wij je bij de Dating Doctors ook niet alleen maar game. Wij geven onze cliënten ook ‘make-overs’. Je kunt de beste openingszinnen en technieken aanleren die er bestaan en dat is ook zeker een belangrijk onderdeel om succesvol te worden in het versieren van mooie vrouwen. Echter, wanneer je je identiteit en appearance niet verbetert blijft het een onnodig zware strijd. Een onnodige zware strijd om mooie vrouwen te versieren.

Eerste indruk is niet alles…maar

In onze cultuur heeft het woord ‘stereotypering’ een slechte reputatie. We zien het vaak op tv. Er worden daar dingen geroepen als ‘Stereotypering is VERKEERD! Je moet mensen beoordelen op basis van hun karakter!’ Eerste indruk is niet alles.

We zijn het waarschijnlijk hier allemaal wel mee eens, maar we realiseren ons ook goed dat het in de praktijk er vaak iets anders aan toe gaat dan ‘zou moeten’. Aantrekkelijke mooie vrouwen gaan jou geen kans geven om hen te versieren tenzij je krachtige aantrekkingskracht veroorzaakt in de eerste minuten. Daarom is het dus belangrijk je eerste indruk te verbeteren.

Echt mooie vrouwen die vaak worden aangesproken door een grote diversiteit aan mannen die hen komen versieren, dienen zich hiertegen te wapenen. Zij hebben simpelweg geen keus. Zij maken een stereotype van jou op basis van je verschijning, je stem(geluid) en lichaamstaal. Het is voor hen niet praktisch om met veel mannen om te gaan. Dus zij zullen hun instinct moeten gaan trainen en hier op moeten gaan vertrouwen. Veel van dat blind vertrouwen op het instinct heeft te maken met jouw eerste indruk, jouw stereotypering.

Zodra jij uitvindt hoe vrouwen jou gaan stereotyperen als een aantrekkelijke sexy man, zullen fantastische dingen gaan gebeuren. Je zult overdag met meiden gaan zoenen, je zult vrouwen op dezelfde avond mee naar huis nemen, je zult minder cock-blocks krijgen, je logistiek zal beter gaan. Alle andere puzzelstukjes van ‘game’ zullen opeens op hun plaats vallen en je zult RESULTATEN gaan boeken. Ongetwijfeld! Echt snel resultaten boeken? Neem een kijkje hier.

Maar hoe krijg je nou zicht en verstand van hoe vrouwen jou gaan stereotyperen als een ‘sexy man’?

Dit zal ik je morgen uit gaan leggen. Tot zo ver deel 1.

P.S. Heb jij ervaring met waar ik het vandaag over heb gehad? Vertel het hier, laat je emailadres achter of bel met mij op mijn telefoon via 0031-6-48382676  en ontvang GRATIS een SMS guide van de Dating Doctors. Zo kun je ook via de telefoon die mooie vrouwen non-stop blijven versieren!

Cheers,

SmoothDoc

Deel 2:  Versiertips: Eerste indruk verbeteren  

 

You can leave a response, or trackback from your own site.