Versiertips: Eerste indruk verbeteren

Versiertips: Eerste indruk verbeteren

(Deel 2 van 4)

Vandaag deel 2 van de blogs rondom ‘mooie vrouwen versieren met behulp van stereotypes’.

Wil je eerst deel 1 lezen: Klik op de link Versiertips: Eerste indruk verbeteren

Gisteren heb ik je uitgelegd waarom stereotypering zo belangrijk is. Vandaag leg ik je uit welke stereotypes het belangrijkst zijn en hoe je een identiteitsverandering in gang kan zetten.

Om je voordeel te doen bij het versieren van mooie vrouwen door gebruik te maken van hoe vrouwen jou stereotypering, start je als volgt:

Begin met het realiseren van het feit dat er vele verschillende stereotypen gecodeerd zijn in het vrouwelijke brein van een vrouw. Stereotypen die jij in jouw voordeel kunt gebruiken. We weten allemaal wat de sexy stereotypen zijn. Ik geef je een paar voorbeelden:

  • Rockers
  • Rappers
  • Motorrijders
  • Gothics
  • Club players
  • Metroseksuele mannen
  • Mannelijke modellen
  • Latin lovers
  • Mafia figuren
  • Atleten

Zelfs conservatieve meiden voelen zich aangetrokken tot mannen die in deze sexy stereotype categorieën behoren. Echter, slechts weinig mannen hebben de ballen om zichzelf te transformeren naar iemand die al bij de eerste indruk getypeerd kan worden als een ‘sexy man’.

Ben je bang om je eerste indruk te verbeteren?

De meeste mannen zijn bang om hun identiteit en hun uitstraling te veranderen om de volgende twee redenen:

1. Het brengt hen uit hun comfort-zone

2. Ze zijn bang dat familie en vrienden hier moeite mee gaan hebben

Het is voor een deel waar hoor, wat hierboven wordt beschreven. Kortzichtige mensen kunnen je iets gaan proberen wijs te maken als “Wat is er met jou gebeurd? JE BENT VERANDERD MAN! Je ziet eruit als een MAFKEES.”

Je moet inderdaad gaan verwachten dat een paar mensen druk op je gaan zetten. Dit met het doel om jou in het hokje te plaatsen als ‘gemiddeld (onuitgesproken) persoon’. Zij doen dit om een reden. Ze zijn bang. Ze zijn bang dat jouw sociale waarde zal stijgen, met als gevolg dat je minder met hen zult gaan optrekken. Ze zijn bang dat jij wel succesvol mooie vrouwen gaat versieren en hun achterblijven. Het is vergelijkbaar met hoe alcoholverslaafde vrienden daarmee ook jouw leven wegslurpen. Dit type mensen voelt zich ANGSTIG en BEDREIGD door het feit dat jij jezelf verbetert. Zij zijn bang om jou als vriend te VERLIEZEN wanneer jij cooler wordt.

Veel mensen hebben enige moeite met mensen met hogere sociale waarde. Diep van binnen, vaak onbewust, gunnen zij hun naasten niet die hoge sociale waarde. Dit is een verdedigingsmechanisme voor henzelf zodat zij zich comfortabel en prettig kunnen voelen met hun huidige levensstijl. Is dit het type persoon dat jij wilt hebben als een vriend?

Oke man. MAN UP! en probeer je niet zo druk te maken over dit soort buddies. Begin met experimenteren hoe jij jezelf graag wilt presenteren. Begin gewoon met je eerste indruk lekker te verbeteren.

Laten we echter iets concreter worden en het sexy stereotyperen gaan betrekken op jouw kledingstijl.

Manieren om je eerste indruk te verbeteren

Natuurlijk zijn er VELE manieren om jouw sexyheid over te brengen en hiermee positief uit het screeningproces te komen. Kledingsstijl is een van de makkelijkste om snel grote resultaten te krijgen. Waarom? Omdat je een plan kunt maken en dit stapsgewijs kunt uitvoeren. Wanneer je dan uitgevonden hebt wat je wilde en dit hebt gerealiseerd kun je hier voor lange tijd op teren. Net zo lang totdat het weer tijd is om je stijl te updaten en je weer verder kunt met het versieren van mooie vrouwen.

 

Lichaamstaal en stem(geluid) zijn een stuk lastiger om op korte termijn te verbeteren. Je dient hier namelijk GEWOONTEN en GEDRAGSPATRONEN stap voor stap aan te passen totdat dit automatisch nieuwe gewoonten en gedragingen oplevert. Dit is soms maanden werk.

Morgen geef ik jou een 8-stappen plan om stap voor stap te veranderen in een persoon met een krachtige en vooral sexy stereotype.

Tot zo ver deel 2 mannen. Hou je ogen open want overmorgen komt het laatste deel. Ik garandeer je dat het je niet tegen gaat vallen.

Graag hoor ik van je wat verwachtingen en eventueel wat eigen ervaringen over dit bijzondere en vaak ondergewaardeerde aspect van het versieren van mooie vrouwen. Zoals je altijd weet ben ik ook erg benieuwd naar JOUW ERVARINGEN over het verbeteren van jouw eerste indruk!! Trouwens ook jouw ervaringen over Internet Dating. Stuur jouw ervaringen met internetdating naar me toe en ik loot elke maand gratis dit boek onder de inzendingen. Nu er doen niet zo heel veel meer hoor. Meer kans als in de staatsloterij in ieder geval.

internet-daten-boek

Groeten,

SmoothDoc

Deel 3:  Versiertips: eerste indruk verbeteren

 

 

 

You can leave a response, or trackback from your own site.
SmoothDoc says:

Dankje Arnold dat je het een mooie tekst vindt!

Gothics en gothic guys zijn hetzelfde. Heb de post even aangepast.

Met clubplayer bedoel ik iemand die goed is in het vrouwen versieren in een club. Denk hierbij aan bijvoorbeeld gasten van Jersey Shore. Gasten die leven voor het uitgaan, er pico bello uitzien op zo’n avond en op stap gaan met 1 doel: het regelen van vrouwen. Ze willen gewoon die one night stand. Het straalt er gewoon vanaf. Vaak (niet altijd) hebben ze verder weinig inhoud. Waarom dit zo aantrekkelijk werkt is omdat vrouwen soms ook het risico willen vermijden dat mannen na een one night stand nog gaan smsen en proberen contact op te nemen. Wanneer vrouwen uit zijn voor een avondje seks (op vakanties kom je dit bv vaak tegen) kiezen ze daarom vaak juist voor zo’n type gasten.

– SmoothDoc

Arnold says:

mooie tekst.

wil toch even ”Mierenneuken”

wat is het verschil tussen Gothics en Gothic guys?

wat is een clubplayer?

Alvast bedankt!