Voorkomen Van Flakes (Advanced)

Voorkomen Van Flakes (Advanced)

Ik heb besloten een artikel te schrijven met echt zeldzame informatie waar bijna niemand van op de hoogte is. Mooie vrouwen verleiden wordt nu echt sick. Het is zeer geavanceerde materie, hierdoor wellicht helaas nog niet geschikt voor iedereen. Desondanks wil ik jullie dit niet langer afhouden. Hier volgen geavanceerde manieren om flakes te voorkomen en om bepaalde kaders neer te zetten die vrouwen nog echt zeer zeer zelden hebben gehoord maar die uiterst effectief blijken te zijn! Mooie vrouwen verleiden neemt nieuwe hoogtes aan. Let’s get started. En als je nog niet zo advanced bent? Kijk dan eerst dit: https://www.meesterversierder.nl/het-voorkomen-van-flakes-deel-1-van-3/

Advanced: De pre-flake

Gebruik deze techniek niet totdat je comfortabel bent met het voorkomen van flakes met de technieken die ik een aantal dagen geleden heb gepost.

Als je een vrouw ontmoet en voor wat voor reden dan ook geen anti-flake techniek kunt gebruiken, probeer dan dit:

Stel een date voor die voor haar gemakkelijk te realiseren is (bv “koffie drinken aankomende donderdag.” Mocht je al het idee hebben dat ze gaat flaken, dan hoef je je in ieder geval geen zorgen te maken over het feit dat je een koffie-date mist.)

Cancel zelf de avond voor de date, nog voordat je haar de kans geeft om te cancellen, met een reden die haar nieuwsgierigheid prikkelt (Je hebt een bijzonder interview, je vriend opent een nieuw restaurant, je vriendin is terug uit London, etc…). Beloof dat je dit haar vertelt, maar suggereer verder niks.

In de aankomende telefoongesprekken of smsjes: voeg waarde toe zonder dat je plannen gaat suggereren.

Advanced: De dubbele flake

Gebruik dit wanneer ze laat afbelt met een tekst bericht, voicemail, of zelfs helemaal niet afmeldt.

Doe alsof het nooit is gebeurd.

Doe alsof JIJ degene was die niet kon komen.

Bel of sms haar om je te verontschuldigen. Wat? Moet ik zo mooie vrouwen verleiden. Ja.

Het klinkt absurd, maar het werkt. Wat je ook doet, laat dit kader dat je stelt niet los, ondanks al het bewijs dat het tegendeel spreekt, jij was degene die het niet kon redden. Als zij blijft aandringen op het feit dat zij ook niet kon komen (iets dat zelden voorkomt), gedraag je dan opgelucht. Mooie vrouwen verleiden is niet altijd logisch, prent dat in je hoofd.

Het is echt verbazend om te zien hoe goed dit werkt bij het verleiden van mooie vrouwen. Het is niet te bevatten hoe dit ooit werkt of bij welke bestaande theorie het zou aansluiten, maar het werkt, en daar gaat het om.

Veel plezier hiermee! Denk je van, wtf? Bestel vrijblijvend 60 dagen op zicht ons boek vol versiertips Uitgaan van Jezelf. We hebben als enige Thuiswinkel Waarborg Garantie

boekmetversiertips

Je DatingCoach,

SmoothDoc

You can leave a response, or trackback from your own site.