Het Voorkomen Van Flakes (Deel 1 van 3)

Het Voorkomen Van Flakes (Deel 1 van 3)

Eindelijk – een oplossing voor een van de meest FRUSTRERENDE onderdelen rondom het daten en verleiden van mooie vrouwen: een oplossing tegen flakes. De term flakes staat voor gevallen wanneer een vrouw haar afspraken/verwachtingen niet nakomt. Zo kan je bijvoorbeeld afspreken haar te bellen en de bevestiging hebben dat ze gaat opnemen, maar dit niet doet. Zo kan je een date afspreken, maar kan het zijn dat ze niet komt of (laat) afbelt. Dergelijke gevallen heten flakes. Maar er is een oplossing voor…

Het is vrijdagavond. Je ziet tussen al die mooie vrouwen er eentje die jij wilt gaan verleiden. Je spendeert een groot deel van je tijd aan het flirten met haar, hebt het gevoel dat alles op rolletjes loopt en je krijgt haar telefoonnummer. Je hebt een afspraak gepland voor de volgende week…

… maar het komt er nooit van.

Misschien krijg je haar niet eens aan de telefoon om de date rond te krijgen. Misschien “herinnert” zij zich aan het gegeven dat “zij moet werken”. Misschien krijg je een last-minute afzegging per sms. Het heeft allemaal met hetzelfde te maken:

ZIJ FLAKET.

De meeste mannen zouden 10 KEER BETER worden met vrouwen wanneer ze er voor zouden kunnen zorgen dat vrouwen niet meer flaken. Denk er eens aan – een flake is niet zomaar een willekeurige afwijzing. Het kan zijn dat je de hele avond met haar bezig bent geweest. Tel daar de tijd bij op van het klaarmaken, het uitgaan, thuis komen, haar opbellen, je agenda op haar afstemmen – hoe veel andere mooie vrouwen had je in die tijd kunnen ontmoeten of verleiden?

De wereld is een drukke plaats. Als je op pad gaat om mooie vrouwen te ontmoeten en te verleiden, zorg dat je je tijd zinvol gebruikt. Race niet naar de finishlijn met als gevolg dat je bestede tijd in rook opgaat en voor niets blijkt te zijn.

Als het elimineren van zogeheten ‘flakes’ zo waardevol is, waarom doen de meeste mannen hier dan niks tegen?

Hier komt jouw kans om voor te komen op jouw competitie. Jij gaat nu met veel zelfvertrouwen je voordeel doen met hetgeen nu gaat komen wat betreft het verleiden van mooie vrouwen. De meeste mannen zijn zich niet bewust van het probleem rondom flakes omdat ze de excuses van de vrouwen te serieus nemen. Als je een meid echt leuk vindt en ze cancelt jouw eerste date omdat ze zegt dat ze zich niet lekker voelt.. nou, je gelooft haar graag. En jij was daarvoor ziek. Het komt voor. Zo zit het nou eenmaal in elkaar, toch?

Fout. En erger dan het al was, welke fout je ook maakte zal je blijven maken, omdat je de flake niet herkende. Voor echt ALLE informatie over flakes, klik op boek met tips over vrouwen versieren.

Het kaderen van een date

Naast het wel of niet herkennen van een flake, is iets anders erg belangrijk. In welk kader plaats jij een date? Hoeveel waarde geef jij een afspraak voor een date met mooie vrouwen die je wilt gaan verleiden? Geef je hier hoge prioriteit aan, cancel je andere afspraken, markeer je het met grote letters in je agenda? Wanneer er dan een keer een flake optreedt ben je hier emotioneel aan verbonden. Zou hier een remedie voor zijn.

Ja, die is er. Kader een date voortaan niet als een vast staande afspraak, maar als een optie. Maak een backup-plan in je hoofd of schrijf deze op. Denk aan een film kijken met een vriend, een uurtje naar de sportschool, wat extra huiswerk maken, een paar extra pagina’s uit een boek over persoonlijke ontwikkeling lezen, etc.

Wanneer je nu een afmelding krijgt, zit je gelijk met je hoofd bij je backup-plan, dat wellicht iets minder leuk is dan je date, maar niet met het hoofd bij “oh, wat moet ik nu en wat is er mis gegaan” of “shit, nu is mijn avond verknald”. Jouw reactie op haar flake, als ze bijvoorbeeld af belt, zal nu anders (lees: beter) zijn.

Daarnaast is het ook belangrijk om niet van een vrouw te gaan verlangen dat zij de date met jou hoge prioriteit gaat geven. Zolang je geen tickets voor een concert van Bob Dylan hebt besteld, blijft het een in haar ogen maar ‘een date’. Just a date, meer niet.

Dit was de eerste post van deze serie over flakes die je kunnen hinderen tijdens het verleiden van mooie vrouwen. Morgen behandel ik voor je antwoorden op de vraag “Wanneer weet je dat een vrouw flaket?” en overmorgen gaat het over “Wat ga je doen wanneer een flake voorkomt?”

Tot zo ver,

Je DatingCoach SmoothDoc

Mocht je een versierbootcamp willen volgen, neem dan even een kijkje of onze versiercursus wellicht iets voor je is.

Deel 2: Voorkomen van flakes

Voorkomen van flakes advanced

Delete flakes


You can leave a response, or trackback from your own site.