Hoe wordt je een casanova? (Deel 2 van 2)

Hoe wordt je een casanova (Deel 2 van 2)

Gisteren kon je de eerste 5 stappen van Hoe wordt je een casanova lezen. Vandaag gaan we snel door met de volgende vijf.

6.  Acceptatie dat vrouwen seksuele wezens zijn

En het accepteren van dat vrouwen zelf seksueel zijn. Er is geen plaats voor jou om te denken dat vrouwen een soort engelen zijn, kwetsbare mooie bloemetjes, of dat ze aanbid moeten worden, of whatever. Ook niet het tegenovergestelde, dat het vuile hoeren zijn om te misbruiken. Ook is er geen plaats om mij te schamen voor het feit dat ik iemand leuk zou vinden. Die persoon is ook een mens en heeft ook haar behoeften en drijfveren. Iedereen die dit ontkent houdt zichzelf voor de gek.

7.Bewustzijn/oplettendheid

Situationeel bewustzijn, sociaal bewustzijn, cultureel bewustzijn, etc., zijn voorbeelden van bewustzijn. Je dient je te allen tijde bewust te zijn van de situatie en wat voor sociale waarde je hebt. Dit kan je doen door je van buiten jezelf als het ware te observeren. Als er een helicopter zou zijn die rondvliegt in deze discotheek, wat zou die van mij vinden? Wat is de situatie, en mijn sociale waarde? Deze eigenschap hebben goede casanova’s die als geen ander mooie vrouwen verleiden.

8. Stijl

Ook wel hoe je je kleedt. Voor vrouwen zegt hetgeen wat jij draagt wat over wie jij bent. Hoe je jezelf presenteert is het eerste dat hen opvalt en waar ze jou op beoordelen. Het zal hen of wel of niet stimuleren. In de loop van de tijd heb ik geleerd mij te kleden, kijkende naar wat voor evenement er is en wat voor vrouwen er naar alle waarschijnlijkheid zullen zijn. Het enige wat ik dan hoef te doen is er gaan staan, en hun reactie waar te nemen. Wanneer ik het goed deed en de reacties waren positief, dan is het spelletje vanaf dan gaande. Je wordt wellicht geen casanova door je te kleden als een casanova, alleen je krijgt wel positieve reacties van het begin op je pogingen om een casanova te worden. Scheelt toch, niet waar?

9. Moed

Met andere woorden, de ballen om te doen wat je zou moeten doen. Vroeger was ik geen ster in het verleiden van mooie vrouwen, maar tegenwoordig wel. Ik heb in het verleden meerdere relaties gehad, vertelde de vrouwen zonder schamen dat ik meerdere vrouwen zeg, en omdat mijn kader zo sterk was (puntje 5) werden ze mijn wereld ingezogen. Ik had in tegenstelling tot veel anderen wel de moed om stevig uit mijn comfort zone te gaan en beetje bij beetje beter te worden in het verleiden van de vrouwen die ik als mooie meiden bestempelde.

10. Stimuleren van haar verbeelding

Je dient in staat te zijn haar verbeelding te stimuleren met positiviteit en plezier. Het maakt niet uit met wie je bent en het maakt niet uit waar je zit op de sociale ladder. Zolang je het nu-moment omarmt samen met een van die mooie vrouwen, en oprecht lacht om een rollenspel of verhaal dat je vertelt [iets dat plaats vindt in de verbeelding van jullie beiden], ben jij enorm aantrekkelijk en in staat die mooie vrouw te verleiden. Nu heb je alle 10 stappen gelezen van “Hoe wordt je een casanova”Als je meer wilt leren kun jij je altijd eens gratis inschrijven op onze nieuwsbrief en een 75-delige versiercursus gaan ontvangen.

Veel van deze eigenschappen kwamen ook naar voren in een aflevering van Casanova Bootcamp. Kun jij ze herkennen?

Cheers,

SmoothDoc

Deel 1 Hoe wordt je een casanova 

You can leave a response, or trackback from your own site.