Ik weet niet wat ik moet zeggen

Ik weet niet wat ik moet zeggen.

De mensen die dat zeggen (ik weet niet wat ik moet zeggen) hebben in 1e instantie geen idee, wat ze kunnen zeggen. Wat me de laatste tijd ook opvalt is dat die mensen vaak nauwelijks een idee meer hebben van simpele kleuterschool pickup theorie.

Ok, natural game is in right now. Natural game is eigenlijk helemaal jezelf kunnen zijn. Jij bent geil en vindt dat meisje leuk, en wil haar ontmoeten. Precies dat ga je uitspreken. Game not necessary. Wat erin je hoofd omgaat uitspreken.

Nou kun je wellicht 1 ding afvragen.

Waarom bestaat er eigenlijk zoiets als  “pickup theorie” ?

Naar mijn coachende mening zodat als je ergens vast zit – je eventueel jouw fouten kan identificeren. En daarna jezelf daarin zou kunnen verbeteren. Hierna doe je alles nog minstens 100 keer.  Waarna je als je alles theoretisch gezien goed doet; dan na een tijdje ga je de dingen VANZELF doen ZONDER na denken; en doe je op een gegeven moment alles natuurlijk en als vanzelf..

Handig als je niet wat je moet zeggen 

En zo is het op zijn minst handig om te weten wat je afwijst, als je niet weet wat je moet zeggen. En ook van de standaard kleuterschool pick up theorie valt veel te leren. En ook daar kan je geheel jezelf blijven. En ook daar kan je in ieder geval je vorderingen bijhouden. Zelfs als je niet weet wat je moet zeggen.

Veel mensen die zeggen “Ik weet niet wat ik moet zeggen” vragen mij om een simpel voorbeeld. Dan zouden ze het wel weten. Dan hebben ze houvast.

Nou ik wil best een voorbeeld geven.

Daarom ga ik eens een verslag schrijven van een leuke dame die ik tegenkwam in een disco. Ik volgde daarbij standaard kleuterschool pickup theorie als houvast. Eigenlijk om te kijken waar ik was, en wat ik moest doen. Zo gebruiken veel andere meesterversierders het ook. Ze gebruiken het als een zekerheid. Die zekerheid geeft zelfvertrouwen. En dat maakt je dan eigenlijk weer het meest aantrekkelijk. Vandaar doe je meer, kost het je minder energie (je hoeft niet alles te bedenken), hou je het langer vol, kun je meer vrouwen benaderen, krijg je meer ervaring, wat je meer zelfvertrouwen geeft, en we hebben een positieve cirkel in ons liefdesleven. We gaat vast ook meer zeggen tegen vrouwen en beleven ook meer. Zodat – ik weet niet wat ik moet zeggen – al snel tot het nabije verleden behoort.

De pickuptheorie in stroomschema.

Openen of de openingszin

Ja, openen is zo groot. Omdat alles daar mee begint. Je moet de bal hebben om te kunnen scoren – niet waar?

Comfort

Break Rapport

Kwalificatie

Escalatie

Nou ik begin met een simpele openingszin. “Hee, wat ben jij aan het doen”. Vrij hoog in compliance (ik ken haar tenslotte helemaal niet, wat gaat mij dat aan), als ze reageert weet ik wel dat ik beet heb.

 

Ik krijg gelijk een soort shittest naar me toegeworpen.

 

“Ja, ik kijk naar die mooie man daar”

 

Shittests zijn eigenlijk IOI”s (indicators van interesse).

 

Hier dus ook weer.

 

Want>:?

 

Ze reageert op mijn openingszin, en ze gaat het spel aan.

 

Want het is een spel, mijn lieve nieuwsbrieflezers.

 

Ze had me ook kunnen negeren. In plaats daarvan gaat ze het gesprek aan, en test ze me hoe ik hierop reageer.

 

Ik kijk in de richting waarnaar ze keek, en inderdaad – niks mis mee –

 

Goed gesoigneerde mooiboy, duidelijk iets meer getraind, en zelfverzekerd rondkijkend.

 

Nou was ik ook goed gesoigneerd, en zeker niet lelijk, en door haar reactie werd ik alleen maar zelfverzekerder. Ik wist toen, “beet”

 

Vanaf nu is het gewoon een simpel schaakspel. Ik weet wat zij gaat doen. Natuurlijk kan altijd iemand het bord omver gooien. De taak van een meesterversierder om het bord zoveel mogelijk af te schermen.

 

Dus ik hemel de mooiboy helemaal op. Inderdaad helemaal haar type, ik denk dat ze een goede smaak heeft, en ik denk dat het helemaal goed gaat komen tussen haar en hem.

 

Simpel gezegd, maak ik hem totaal geen uitdaging meer. Hij is nu te makkelijk geworden, te perfect wellicht.

 

Gelukkig ben ik verre van perfect. Heb jij ook dat geluk?

 

In ieder geval zeg ik tegen haar dat ik haar wat ontzettend gaafs wil laten zien, en leid haar naar het aquarium waar o.a. halfnaakte meisjes in zwemmen.

We kijken er even naar, en ik denk bij mezelf.

 

“Heb ik comfort?”

 

Natuurlijk, we zijn al langer dan vijf minuten bezig. Ik had al kunnen zoenen.

 

Dus wat doe ik: Ik verbreek het rapport.

 

“Weet je, ik ben nog al direct. Ik vind het leven een stuk makkelijker op die manier, niet waar?”

HB8: “Wat bedoel je?”

SmoothDoc : “Nou ik hou me niet zo bezig met andere mensen hun gedoe. Er zijn veels te veel mensen die liegen en onzin uitkramen. Vind ik helemaal niks. Als ik een vrouw zie die ik leuk vind, zeg ik gewoon dat ze leuk is, en sexy. Dat ik wellicht wel een paar leuke dingen met haar wil doen, waaronder heftige seks, maar dat dat niet meteen een relatie gaat inhouden. Ik bedoel, waarom zou iemand een relatie willen met iemand die ze net hebben ontmoet?”

HB8: “Ik begrijp wat je bedoelt”

Kijk ik begin lekker te escaleren vanaf het begin. Ik ben er duidelijk voor 1 ding, en dat is seks. En ik wil zeker niet haar homoseksuele vriendje worden. Niet omdat ik homofoob ben, nee omdat ik heteroseksueel ben. Ik zag haar, en zij maakt mij gewoonweg geil. Ik had haar ook kunnen plagen, of duidelijk ergens mee oneens kunnen zijn. Ik houd ervan wel een beetje seksueel te worden. Test het water, steek je teen erin.

Is ze comfortabel met het onderwerp “Seks”?

Nu dat ik het rapport gebroken heb, is het nu tijd voor kwalificatie en een dosis echte aantrekkingskracht.

 

SmoothDoc: Ik hou ook niet van slechte seks. Hou jij van slechte seks? (kwalificatie – en schaak – wat voor antwoord denk jij dat je hier op krijg)

HB8: “Echt niet”

SmoothDoc:  “Echt goede seks is zo veel leuker, niet waar?”

HB8: “Ja, echt wel.” 

Nu wat nu? Ik kan nog wat kwalificatie doen, en als ze niet goed reageert kan ik nog wel comfort doen.

Echter ze reageert erg gemakkelijk op mijn seksonderwerpen. Zij komt door mijn ballotagecommissie. Zij haalt de finale. Nu ik nog.

De finale is seksuele escalatie.

SmoothDoc:  “Je weet wel als je echt iemand plaagt, en met je tong heel langzaam een lijn trekt op iemands been, net tot de binnenkant van iemands dijen, terwijl je ze vasthoudt op dezelfde plaats, zodat ze zich niet kunnen bewegen, en terwijl je met je hand precies het gebied op de rug masseert, net boven haar billen. Terwijl je af en toe net een beetje van haar billen meeneemt. Er is echt wel iets fantastisch aan hoe het lichaam van een vrouw reageert op hele langzame zachte aanraking.”

HB8; “ja”

SmoothDoc: fluistert dichtbij haar oor – “helemaal wanneer je kust in hun nek”, (ondertussen haar kussen), trek me weer terug en kijk diep in haar ogen (terwijl ik denk – wat ik allemaal met haar wil gaan doen) .

HB8: “Nou, jezus freak je maakt me geil.”

SmoothDoc: “Freak?” Ik trek me terug. Deze kwalificatie wil ik niet. Ok, ik had ook kunnen kussen. Echter dat wil ik liever niet doen in een club. Dan kan het zo zijn, dat ik alleen maar zoen. Zoenen doen ik al genoeg. Ik wil met haar bedsport bedrijven.

Ze zegt dat ze naar het toilet wil. Ik laat haar gaan, en ik denk “Die zie ik wellicht nog wel terug.”  Ze komt wel terug, toch is haar lichaamstaal duidelijk gewijzigd.

Haar sletfactor heeft toegeslagen. Ja, als ik moet schijten, denk ik ook wel eens na. En vrouwen en nadenken – terwijl je haar naar je hol wil leiden – is een slechte combinatie. Een vrouw is in principe een aap met een computer op haar rug. De bedoeling van de meesterversierder is dat jij die computer eraf moet slopen. Je wilt emoties oproepen. Je wilt dat haar reptielenbrein als een virus haar beredenerende computer laat crashen.

Ik denk “Shit” bij mezelf. Toch lach ik, “Ok dan, terug naar comfort.”

SmoothDoc: “Je bent op een rare manier leuk, weet je dat?”

HB8: “Hoezo?”

SmoothDoc: “Je hebt zo’n onschuldig gezicht, terwijl je eigenlijk een stoute sexy glimlach verbergt, die zegt: “Hee, ik zou mezelf niet zo snel moeten laten gaan met iemand die ik nog maar net ken.”
HB8: “OOoohhh, hoe weet je dat?” Terwijl ze in haar verrassing het er uitfloept, en me een bestraffende klap geeft op mijn schouder.(emotie, reptielenbrein on, voorgeprogrammeerd programma off)

SmoothDoc: “Nou ik dacht precies hetzelfde (Comfort). Ik had precies hetzelfde gevoel, alleen het voelde wel heel goed, niet waar?” (niet waar, is fantastisch om je mening mee af te sluiten, denk maar eens na, wat je eigenlijk zegt)

HB8: “Ja”, (aantrekkingskracht bevestigd, daarom gelijk weer naar seksuele escalatie)
SmoothDoc: Pakt haar bij haar elleboog, en strijkt zachtje een haarlok naar achter (geen idée, waarom dit zo goed werkt, die haarlok doet haar denken aan haar vader of zo? In ieder geval het werkt altijd)

“Ik kan er gewoon niets aan doen, weet je. Ik houd ervan om mensen te plagen. Jij zou er goed uitzien, als ik je zo langzaam plaag, terwijl je lichaam siddert en verlangt naar meer.”

HB8: “Mmmm”, terwijl ze zich sterker tegen me aandrukt als ik haar steviger naar me toehaal.

SmoothDoc: “Laten we naar een ander feestje gaan.”

HB8: “Waar?”

SmoothDoc: “Bij mij op kantoor” (niet ver heb ik de sleutels van een kantoor, en er staat best een goede bank).
HB8: “Wie zijn daar allemaal nog meer?”

SmoothDoc: “Alleen  wij 2” (stout glimlachend)

HB8: “Ja, dag. Dat DENK ik niet. Ik ga echt niet met je naar bed hoor als je dat denkt.”

SmoothDoc: “Hee, we gaan echt geen seks hebben. Echt niet. (dubbele ontkenning, dus we gaan seks hebben – ook gebruik eerder keywoord dat zij zei –nl. Echt niet)

SmoothDoc: Ik ga je heel veel plagen: breek rapport

SmoothDoc: Ik denk dat je eerder bang bent dat je het zelf niet aankan. Ik kan het wel aan. Kan jij het aan?”

HB8: “Ja, echt wel”

SmoothDoc: “Nou kom mee dan”, terwijl ik haar aan haar pols naar buiten toe leid.

HB8; “Wat doe ik met mijn vriendin. We zijn hier in mijn auto.”

SmoothDoc: “Maak je geen zorgen”

 “Hee, wij vinden elkaar leuk. Dus we gaan naar mij toe. Je vriendin is veilig bij mij. Hier heb je geld voor de taxi, is dat ok?” (met dwingende blik).

“Uh, Ok”, ze loopt even naar haar vriendin en staan even te smoezelen, en dan loopt mijn leuke meisje mijn richting uit.

En we lopen naar mijn kantoor toe.

Vergeet niet om de aantrekkingskracht hoog te houden. Vertel haar dat ze lekker ruikt, pak haar bij haar kont. Alleen zoen haar nog niet. In de lift begin ik langzaam aan haar haar te ruiken. Ik ga de neiging tegen, om gewoon stil in de lift te staan (zoals mensen anders doen). Daar heb ik eens bijna een liefdessessie op verloren. Echter dat grappige verhaal is voor een andere keer.

Terwijl ik de deur opendoe, begin ik haar te kussen. Na een tijdje til ik haar op, en ga zelf op een stoel zitten, terwijl zij met gespreide benen over me heen zit. (houden we van, ik en de vrouwen).

Ik ga langzamer, dan langzaam te werk (Alex May – learnt me well – Slow The Fuck Down)

Plaag haar, vertel haar wat ik allemaal met haar ga doen. Ga zo langzaam dat ik zelf gewoon een slappe krijg. Mijn ego vind het wel leuk haar te horen smeken. Echter het kost me nu helemaal geen enkele moeite meer, om haar te blijven plagen.

Verder geen Last Minute Resistance. Sinds Alex May heb ik dat niet meer ervaren. Het duurt ook zo lang. Nou ze was geil, zij maakte me geil. En ik kon haar bewegen met mij mee te gaan. Een beetje Johnny Soporno (ik had geen verwachtingen van haar), en een beetje logistiek.

Volgende keer zal ik ook eens wat vertellen over gesprekstechnieken. Iets wat je kan gebruiken als je bijvoorbeeld gezoend hebt, en een 2e afspraakje scoort met de vrouw die je aan het versieren bent. Iets wat je kan doen om het gesprek gaande te houden, zodat je altijd weet wat je moet zeggen. Is er wel moeten eigenlijk. Nou dat houden we voor de volgende keer. En je kunt natuurlijk ook altijd eens ons vrouwen versieren boek checken….

Lees dit vrouwen versieren blog dan zeg je nooit meer: “Ik weet niet wat ik moet zeggen”

Groet,

SmoothDoc

Meer over gesprekstechnieken en wat je moet (mag natuurlijk) zeggen

 

 

 

You can leave a response, or trackback from your own site.