Vrouwen die “Nee” zeggen tegen seks

Hai beste lezer, net terug van de datingtour 2015 naar Poznan. Daarom duurde het wat langer om ons vrouwen versieren blog weer te updaten. Er was geen tijd voor andere zaken, we hebben echt alleen een week intensief mensen getraind in vrouwen versieren. Op het moment dat ik persoonlijk mensen train zie ik altijd weer dat er 2 dingen moeilijk zijn.

 

       Benaderen en Escaleren

 

Als catingcoach vind ik de 2e escaleren nog moeilijker te coachen, omdat ik daar meestal niet bij kan zijn.

De meeste mensen willen nu 1-maal – en begrijpelijk genoeg – geen camera in de slaapkamer als ze gaan om de relatie met een vrouw verder te verstevigen.

Want laten we wel zijn, prima seks is een prima middel om een goede relatie met een hele leuke vrouw te verstevigen en verhevigen.

Alleen er zijn vrouwen die “Nee” zeggen tegen seks met jou. Ongelooflijk natuurlijk, want vrouwen houden net zoveel van seks als jou. Kijk maar eens op een site als de Viva hoeveel artikelen aan seks gewend zijn.

“Hoe kan je hem beter laten beffen”

“Tips om beter te kunnen pijpen”

“Hoe kun je nog meer genieten van seks”

Ze zegt Nee en wil ja

Ik hoef niet eens te kijken op zón site om te weten dat het er staat. Reken maar dat vrouwen die “Nee” zeggen vaak net zoveel zin in seks met jou hebben als jij met hen.

Je hoort ook vaak het zinnetje van; “Ik wil wel alleen ik kan niet.”

Huh? Als een man dat zinnetje voor de eerste keer hoort, denkt een man toch; “Jij bent gek.” Je wilt wel, en toch zeg je “Nee”. Zeker als hij dat zinnetje hoort, heeft een man zoiets “Nu dat moet makkelijk zijn om haar dan toch “Ja” in plaats van “Nee” te laten zeggen.

Ja, ik zal zeggen. Het is in ieder geval niet onmogelijk.

Hoe kan je een vrouw “Ja” laten zeggen, terwijl ze “Nee” zei?

Here we go!

 

Wees onaangedaan.

Het eerste wat je moet doen is niet verrast, verontwaardigd, verbaasd, verdrietig, wantrouwig, teleurgesteld reageren op haar “Nee”. Wat je zeker niet moet doen is BOOS reageren op dat ze “Nee” zegt. Al heb je een hotelkamer betaald voor haar met jacuzzi voor jullie 2 van 350 euro. Daarbij had ze toch echt gezegd dat ze seks met je wilde, boos gaat in de meeste gevallen niet werken.

Als je niet kalm blijft en onaangedaan zal ze denken dat je weinig ervaring hebt met vrouwen en hun wispelturigheid. Als je blijft zeuren om seks zal ze denken dat het alleen om de seks te doen was.

onaangedaan

Het zou kunnen dat ze denkt dat je in ieder geval minder seks hebt dan dat je zelf zou willen.

Er zijn zelfs verhalen van mannen bekend die gaan smeken om seks. Hallo, je bent aan het smeken om seks. Seks heeft dezelfde waarde als een volle tas boodschappen. Je kunt namelijk voor 50 euro echt wel een portie seks krijgen.

Hoeveel is je eigenwaarde en haar perceptie tot nu toe van jou je waard?

Al zou je niet smeken en toch boos en teleurgesteld reageren dan nog denkt de vrouw dat je wellicht niet veel interesse in haar gevoelens hebt, je  het credo “ikke, ikke en de rest kan stikke” hoog in het vaandel hebt staan, en wellicht zelfs gevaarlijk kan zijn…..in dat laatste geval ga je helemaal geen seks meer hebben, want bij het opkomen van haar angst is alle liefde gelijk weg. Dan gaat ze dus helemaal “Nee” zeggen.

In het boek Uitgaan van Jezelf staan maar liefst nog 6 meer manieren uitgebreid beschrijven om vrouwen die “Nee” zeggen “Ja” te laten zeggen. Naast dat dit boek een enorm arsenaal aan verdere tips en adviezen bevat over vrouwen versieren, verleiden en flirten. In maar liefst 266 bladzijden wordt helder uitgelegd hoe jij NU kan starten als man  die vrouwen versiert. Bestel het nu risicoloos met 60 dagen gegarandeerde (Dating Doctors heeft het Thuiswinkel keurmerk) geld terug garantie. Klik op de cover van het boek om NU met jouw  start te beginnen! 

boekuitgaanvanjezelvoorkant

You can leave a response, or trackback from your own site.