Zo wordt ze verliefd op je

Hey makker,

De meeste mannen zeggen: “Ik ben verliefd op je”, de meeste vrouwen zeg iets als: “Ik geloof dat ik verliefd op je word,” Zie je het verschil? Mannen zijn vaak eensklaps verliefd. Bij vrouwen is het eerder een proces.

Vrouwen doorlopen eigenlijk steeds dezelfde procedure als ze verliefd worden. Zo zijn ze evolutionair geprogrammeerd (net zoals mannen geprogrammeerd zijn om zich veel vlotter tot een vrouw aangetrokken te voelen). In feite kun je een vrouw dus programmeren om verliefd op je te worden.

Als je een vrouw eenmaal ‘gehackt’ heb, krijgt ze je niet meer uit je systeem. Hoe hard ze het ook probeert. Je zit in haar hoofd en hoe harder ze tegen haar verlangens vecht, hoe sterker ze worden. Dat is verliefd worden.

De liefde van een man gaat misschien door de maag, die van een vrouw gaat via haar hoofd. Als je in haar hoofd zit, heb je haar aandacht. En die aandacht gaat langzaam over in interesse, daarna in verlangen en op het moment dat ze haar verlangens niet meer kan bedwingen, gaat ze over tot actie.

Maar het begint dus met aandacht. Je moet haar aandacht weten te trekken. En dat heeft niks met je uiterlijk te maken, je babbel, bankrekening, sociale status of zelfvertrouwen. Je moet er gewoon voor zorgen dat je in haar hoofd komt, dat ze aan je denkt. Hoe meer ze aan je denkt, hoe sneller ze geïnteresseerd in je raakt en zich tot je aangetrokken voelt op de een of andere vreemde manier. Zelfs negatieve aandacht kan werken! Waarom denk je dat zoveel vrouwen naar bed gaan met ontzettende eikels?

Ja, in feite speel je zo een mind game met haar, want ze snapt zelf niet waarom ze verliefd op je wordt! Maar dát ze verliefd op je wordt, staat vast.

Nee, niet alle manieren van aandacht trekken werken. Als je haar uitscheldt, een glas water in haar gezicht gooit of stalkt heb je wel haar aandacht, maar dat is niet wat we bedoelen.

De juiste manieren van aandacht trekken, doen we uit de doeken tijdens onze workshop VROUWEN VERSIEREN meestal op een ZATERDAG in Rotterdam. Inschrijven doe je hier.

Wil je eens zien hoe dat werkt. Dat kan hoor, en helaas dat meisje in die nepbontjas is niet verliefd geworden op Robin. Echter daarna nog al wat vrouwen wel….! Gewoon doordat Robin nu weet wat hij kan doen en dient te doen. Meer weten, je kunt je ook gratis inschrijven voor onze nieuwsbrief vol met versiertips!  en meer leren hoe ze werkelijk verliefd op je wordt!

Hartelijke groeten,

DatingDoctors,

dé experts op het gebied van het benaderen, aantrekken en verleiden van vrouwen

P.S. check ook vrouwen verliefd op je laten worden 

Gratisversiertipsomvrouwenteversieren

You can leave a response, or trackback from your own site.