Vrouwen Verleiden In Bed (Deel 2 van 3)

Vrouwen Verleiden In Bed (Deel 2 van 3)

Deel 1:  Mooie vrouwen verleiden in bed 

Gisteren heb ik je een uitleg gegeven over het kader van je leerproces van het verleiden van mooie vrouwen in bed.

Waar moet je je vooral wel op focussen en waarop vooral niet?

Wanneer je jouw leerproces in een positief kader (frame) zet, zul je merken dat je mindere dagen beter worden. Waarom? De mindere dagen hebben een minder lange negatieve uitwerking op jou. Dat komt omdat je jouw (vrouwen versieren) leerproces  nu ziet als een leer- en groeiproces.

Zou die zienswijze wat betreft vrouwen verleiden leren  je meer helpen? Of leg je liever een streng examen vrouwen verleiden af waar je leven vanaf hangt?

De oplossingen om vrouwen verleiden te leren

Maar hoe overwin je deze obstakels om vrouwen verleiden te leren en blijf je op je versierpad? Waarom kunnen sommige mensen door blijven gaan terwijl anderen de handdoek in de ring gooien?

De oorzaak ligt in ieder geval niet aan natuurlijke voordelen. De top van de mannen die het best mooie vrouwen kunnen verleiden komen vaak van ver. Wat zij gemeen hebben is hoe zij hebben geleerd. Toen ik zelf een aantal jaar geleden begon hiermee, zocht ik deze informatie uit. Ik stelde mijzelf de vraag:

Wat deden succesvolle mannen om succesvol te worden?

Nu dat ik die informatie heb gevalideerd in mijn eigen leven, deel ik hem met jou:

StephenCovey

Oplossing 1. Vrouwen Verleiden In Bed

Zij hebben realistische doelen en een realistisch perspectief

Iedere man heeft goede en minder goede tijden in het leven. Iedereen die nu goed is in het verleiden van mooie vrouwen heeft tijden gekend waarbij het waardeloos ging. Het is erg onwaarschijnlijk dat jij een uitzondering bent. Welke nare gebeurtenis ook op je pad verschijnt, relax, je bent niet de enige. We hebben allemaal die tijden gehad. Maar wat als je er vanuit gaat dat je perfect zal zijn vanaf dag 1 of dat je iedere dag de resultaten krijgt die je wilt? Dan maak je jezelf klaar om teleurgesteld te raken.

Veel mannen hebben onrealistische verwachtingen in pickup.

Begin daarom met het aanleren van een goede basis. Een basis bestaande uit de fundamenten. Ga je niet druk maken over het krijgen van nummers en zoenen, als je nog niet eens weet hoe je met een leuke meid moet praten. Trio’s behoren niet in je op te komen totdat je regelmatig met echt hete mooie vrouwen slaapt. Hete mooie vrouwen die je zonder problemen kunt verleiden. Het overhaasten van zaken kost je niet alleen tijd, het laat je ook terugvallen en vernietigt je motivatie.

 

Zet daarom doelen die ‘proces-geörienteerd’ zijn, in plaats van ‘resultaat-geörienteerd’. Bijvoorbeeld, in iedere interactie voor een telefoonnummer gaan is een prima doel. 5 telefoonnummers op een dag als doel stellen is een slecht doel. Haar aanraken in de eerste paar seconden is een prima doel. Het zoenen van meiden is een slecht doel. Mooie vrouwen verleiden is dus ook een proces, en geen doel. Meer van dergelijke doelen en hoe je deze doelen kunt stellen vindt je in mijn “vrouwen versieren boek“.

Je doel bij het vrouwen verleiden leren moet zijn om altijd zo veel mogelijk acties te maken. Jijzelf en jouw acties zijn veel belangrijker dan wat voor resultaten bij het vrouwen verleiden in bed dan ook. Knoop dat maar in je oren, en doe je rits maar al vast wat naar beneden 😛

#2 en #3 van de oplossingen geef ik je morgen.

Succes en blijf vooral bezig met het verleiden van mooie vrouwen naar en in het bed!

SmoothDoc

Deel 3: Vrouwen verleiden in bed 

Gratisversiertipsomvrouwenteversieren

You can leave a response, or trackback from your own site.