Vrouwen Verleiden In Bed (Deel 3 van 3)

Vrouwen Verleiden In Bed (Deel 3 van 3)

Deel 1: https://www.meesterversierder.nl/vrouwen-verleiden-in-bed-deel-1-van-3/

Het laatste deel alweer van ‘Het leerproces van mooie vrouwen verleiden in bed’. Daarom vandaag nog 2 oplossingen.

Je kunt een hoop leren over WAT je tegen een vrouw moet zeggen, HOE je jezelf moet opstellen en HOE je over jezelf moet denken. Maar helaas is dit niet alles. Het hele leerproces van mooie vrouwen verleiden dient in een GOED framework gezet te worden. Het cadeautje wordt beter ontvangen wanneer het in een aantrekkelijke verpakking zit. Langdurig met plezier vrouwen verleiden is alleen mogelijk als je geniet van het proces.

Oplossing 2. Vrouwen Verleiden In Bed

Verban negatieve gedachten.

Falen is geen optie. Wanneer je gitaar wilt leren spelen en het niet leuk vindt, oké, niet veel mensen zullen zich er druk om maken. “You tried it, didn’t work out.. next”. Maar wat als jij je doelen rondom het verleiden en behouden van mooie vrouwen in je leven niet tegemoet komt? Dan teken jezelf voor een ongelukkig en onvoldaan leven, vol frustratie. Er is geen shortcut en er is geen substituut, onthoud dat alsjeblieft goed.

Oplossing 3. Vrouwen Verleiden in Bed

Heb plezier

Ik kan het niet vaak genoeg benadrukken. Het is lastig om ergens goed in te worden wanneer het oefenen niet plezierig is. Dit is nog eens extra zo hard waar bij het nemen van een versiercursus. Omdat je energielevel, lichaamstaal en sub-communicatie juist zo belangrijk zijn bij het verleiden van mooie vrouwen. Wanneer jij geen plezier hebt, heeft zij geen plezier om met jou te praten, waardoor jij ook weer minder plezier krijgt. Het is een vicieuze cirkel.

Echter, het is ook mogelijk om hier een virtueuze cirkel van te maken. Wanneer jij het naar je zin hebt, willen vrouwen deel uitmaken van jouw gezelschap! Dus, ga op zoek naar leuke buddies waarmee je na een versiercursus kunt gaan oefenen. Ga naar plekken toe waar je het naar je zin hebt, omgeven door leuke mensen. Speel spelletjes met je wings om het approachen leuk te houden. Neem jezelf niet te serieus. Sta jezelf toe om af en toe eens gek te doen en fouten te maken. Gebruik belachelijke openingszinnen met als doel een leuke tijd te hebben. Plezier is aantrekkelijk. Op de eerste avond van een workshop zien de meeste studenten eruit alsof ze een bom aan het ontmantelen zijn.

Wanneer we ze op hun gemak stellen en ze positief houden, wordt de avond anders. Ze gaan op zo’n tweede avond i) beter presteren en ii) het meer naar hun zin hebben. Die twee gaan hand in hand, met de welbekende resultaten voor het mooie vrouwen verleiden…. 😉

Good luck,

SmoothDoc

Gratisversiertipsomvrouwenteversieren

You can leave a response, or trackback from your own site.