Vrouwen Verleiden

Vrouwen verleiden

 

Vrouwen verleiden is een kunst die in de loop der eeuwen verfijnd is. Eigenlijk heb je maar twee dingen nodig om een vrouw te verleiden, of eigenlijk drie: een vrouw (natuurlijk), zelfvertrouwen en praktische kennis van hoe het vrouwelijk brein werkt. Als je die werking eenmaal door hebt, wordt vrouwen verleiden een koud kunstje. Natuurlijk, iedere vrouw is uniek en vraagt om een min of meer unieke benadering. Maar die ‘unieke’ benadering is wel telkens geschoeid op dezelfde leest … Je hebt veel verschillende schoenen, maar een schoen blijft een schoen.

Workshop vrouwen verleiden

De workshop vrouwen verleiden van DatingDoctors, dé experts op het gebied van vrouwen verleiden bij uitstek, geeft mannen de drie dingen die nodig zijn om een vrouw te verleiden: zelfvertrouwen, kennis en vaardigheden en tot slot de mogelijkheid tot het ontmoeten van vrouwen.

De workshop vrouwen verleiden neemt eerst de angsten van mannen weg om vrouwen te ontmoeten. Immers, om vrouwen te verleiden, zul je ze toch eerst moeten aanspreken. Dit aanspreken is al een kunst op zich, waar ruim aandacht aan wordt besteed. Door op straat verschillende vrouwen aan te spreken, stappen deelnemers aan de workshop al snel over hun angst om vrouwen te ontmoeten heen en komen ze één stap dichter bij hun ultieme doel: de vrouwen van hun dromen verleiden.

Subtiele lichaamstaal opvangen

Mannen leren tal van kleine signalen van vrouwen op te vangen, ook van de kille vrouw die zich ogenschijnlijk gereserveerd opstelt, maar door een fonkeling in haar ogen of subtiele lichaamstaal toch blijk van interesse geeft. Vrouwen verleiden is vooral een kwestie van een band scheppen. Om in het slipje van een vrouw te komen, moet je eerst in haar hoofd geraken, weten meesterverleiders. En dáár gaan veel mannen de fout in. Ze overschatten het belang van fysieke aantrekking en onderschatten de mentale klik. Geduld en timing zijn cruciaal in het verleiden van vrouwen.

De workshop vrouwen verleiden besteedt aandacht aan alles aspecten van het verleidingsproces: van haar aanspreken en een klik bewerkstelligen tot haar telefoonnummer ritselen of een afspraakje versieren en verder.  De workshop vrouwen verleiden is een spannende ontdekkingsreis door de vrouwelijke psyche waarin je tal van nieuwe dingen ontdekt. Levenslessen, waar je de rest van je leven profijt uit trekt. Na de workshop is vrouwen verleiden je tweede natuur! Wil je meer leren of meer tips over vrouwen verleiden lees dan ons boek over vrouwen verleiden Uitgaan van Jezelf.

Boek met versiertips

Boek met versiertips

You can leave a response, or trackback from your own site.